Članek
Zaupati v proces zdravljenja – da bi mogli ljubiti
Objavljeno Feb 22, 2022

Najbolj ljubeče dejanje v trenutku nezavedanja, ko nam um povzroča negativnosti, je prav to, da se z negativnostmi soočimo, se jih zavemo in zaprosimo za osvoboditev od njih – ter to osvoboditev tudi udejanjimo, sami ali s podporo glasnika zavedanja. 

V vsakem primeru je treba delovati tako, da energijo iz glave prestavimo v srce ter dovolimo, da se proces zdravljenja dopolni. Kajti tako spet stopimo na pot ljubezni do sebe, tako spet stopimo v zavedanje in razumevanje, v naše jedro, v srce. Srce pa je brezpogojno, ravnodušno, široko, v njem je največja svoboda, radost, prizemljenost.

Treba je neskončno zaupati v proces zdravljenja, da prinese – neogibno – prizemljenost in olajšanje. Treba je neskončno zaupati sebi, da zmoremo, pa če so stvari še tako težke, sprožiti in potrpežljivo vztrajati v procesu zdravljenja. To je edina gotovost, ki jo imamo: edina podpora dragocenemu življenju, ki ga imamo.

Žalost in jeza, kot tudi druge negativnosti nezavedanja, nista nekaj, česar bi se morali sramovati ali to potlačiti. Sta samo nekaj, česar se je nujno treba dokončno in popolnoma osvoboditi. Tako se vrnemo na pot brezpogojne ljubezni, zavedanja, zdravja, radosti – življenja v vsej njegovi dragocenosti.

In šele takrat lahko ljubimo. Sebe in druge.

>>Po nareku višje inteligence zapisala Alenka Jovanovski, glasnica zavedanja, intuitivna raziskovalka in poznavalka pretočnih energij

*Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, temveč predvsem modre oz. razumske življenjske odločitve. Z njim dosledno naslovimo vse, kar smo hote ali nehote pometli pod preprogo, nevidno breme pa onemogoča, da stvari vidimo jasno in zaživimo v lastnem miru.

Zavedanje po poti univerzalne naravne resnice je povsem nevtralna ponovna pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. Temeljno orodje za dvig zavedanja so Učbeniki za tretje tisočletje, ki so duševno in telesno pomirilo. V njih je zapisano najmočnejše zavedanje. Največ posameznik naredi z globoko srčno namero, da se premaga in s sodelovanjem z rojenimi naravnimi zdravilci - glasniki zavedanja.

Več informacij: ucbeniki.za.tretje.tisocletje@gmail.com, 041 435 785 (Bogdan), FB: Učbeniki za tretje tisočletje - Kako zavestno živeti sedanji trenutek in Modrosti univerzalne naravne resnice