Članek
Kako (p)ostati prizemljen - videopredavanje
Objavljeno Apr 22, 2020

Odzemljeni ljudje ves čas živijo v nekakšni evforiji, pretiranem navdušenju, letečem stanju, ki jih še bolj bega in potiska na pot nezavedanja. Spet drugi zapadejo v depresijo ali iščejo dramo, da s tem še bolj zraste njihov um, ki ga ravno na ta način hranijo. In ravno v teh tednih pri marsikomu še bolj vre kot bi sicer …

Prizemljena duša živi stabilno čustveno življenje brez evforij in dramatičnosti. Življenje sprejema uravnovešeno in povsem normalno. Za take ljudi ni nič nenormalnega in tako se lahko soočijo z vsem, kar jim je je na poti in tudi nikoli ničesar ne sodijo, kar je ena največjih težav človeštva. Saj veste, kadar sodiš, si sam sojen ... To je tudi najbolj enostaven recept za življenje.
 
V sodelovanju z Ljudsko univerzo Šentjur v četrtek, 23. aprila 2020, ob 9:00, vabljeni na videopredavanje z gornjim naslovom.
 
Izvajal ga bo glasnik zavedanja, Bogdan Rahten.
 
Za sodelovanje je treba imeti nameščen program Zoom (naložite ga preko https://zoom.us/ in se registrirate, npr. z vašim e-poštnim računom).
 
Med 8:50 in 9:00 bo vse prijavljene izvajalec dodal v videosrečanje. Dobro je, da prej poskrbite za seznanitev z osnovnim delovanjem in nastavitvami, ki pa so enostavne oz. uporabniku prijazne.
 
Udeleženci Univerze za tretje življensko obdobje Šentjur prijave urejajo preko LU Šentjur, možna pa je tudi osebna prijava na bogdan.rahten@gmail.com.
 
Na srečanju si bomo postavili nekaj temeljnih vprašanj v smislu, ali sploh poznamo sebe in zakaj to niti približno ni tako.
 
Ponudili bomo tudi rešitve, s pomočjo katerih dobimo zanesljive odgovore na ta vprašanja.
 
Preko univerzalne oz. naravne resnice, ki je v sodobnem svetu odrinjena na obrobje, dvigamo zavedanje o sebi in se učimo opuščati nepotrebno prtljago, ki bremeni našo dušo in s tem zdravje. Pomagali si bomo z Učbeniki za tretje tisočletje, najmočnejšim orodjem za dvig zavedanja, a tudi s praktičnimi in uporabnimi vajami. Naredimo prave korake za resnične spremembe. Sprejmimo iskrene odločitve za lastno dobrobit!
 
Višje zavedanje ne omogoča le boljšega zdravja, ampak predvsem pravilne življenjske odločitve. Zavedanje je pot do sebe in dejanska samopomoč oz. prisebnost v najboljšem pomenu te besede. To je pot do vira, kjer so že vsi odgovori.