Na sporedu vsak delovnik ob 18h na Tv3 Medias!

Kako bi se predstavili gledalcem oziroma s čim se želiš gledalcem prikupiti?
Sem strastna in zgovorna punca! Življenje živim s polno žlico in uživam v dolgih pogovorih z ljudmi, dobrih knjigah in mamičini slastni kuhinji. Že od nekdaj rada zabavam druge. Spomnim se, kako sem, kot tri letna punčka, pripravila cel glasbeni šov za družino kar na domači kuhinjski mizi. To je bil moj oder in od takrat naprej sem vedno nastopala. Najprej na šolskem odru, kasneje na odrskih deskah, danes pred televizijskimi kamerami. S svojo energijo razveseljujem ljudi in v oddaji Moj dan bom skupaj s svojimi gosti širila pozitivo, katera bo poskrbela, da bodo petkove oddaje nekaj, kar ne bo želel zamuditi nihče!
Kakšni so prvi občutki v novem okolju?
Rada imam nove izzive! Takšne oddaje še nisem delala in čeprav me ni strah, je vseeno prisoten nek vznemirljiv občutek. Konec koncev, govorimo o oddaji v živo, z različnimi gosti, nikoli ne veš čisto točno, kaj lahko pričakuješ in kaj se utegne zgoditi. Dolgčas vsekakor ne bo! 
Kako se razumete z ostalimi v ekipi?
Vsi smo mladi, glasni ter polni energije. Zadnjič smo imeli prvo vajo in vsak od nas je tako zelo drugačen, samosvoj in čudovit. Mislim, da že vsi komaj čakamo, da se oddaja začne! Res smo super ekipa in verjamem, da bodo gledalci to prepoznali in nas vzeli za svoje. 
S čim misliš, da boš osvojil/a srca gledalcev?
Mislim, da bodo gledalci cenili mojo iskrenost, spontanost in sproščenost. Čeprav sem najmlajša v ekipi, bom poskrbela za odlično vzdušje in še boljše intervjuje. 
Kaj si lahko gledalci obetajo od oddaje?
Ob petkih, kot že rečeno, krmilo prevzamem jaz. V moji oddaji bomo klepetali z in o slavnih Slovencih. Dva intervjuja, glasba, trači, kje, kaj in kdaj dogaja ... To so stvari, ki jih lahko pričakujejo gledalci in gledalke ob petkih. Zraven pa še veliko smeha, iskrenosti in nagajivosti.
Kako se sproščate ko ugasnejo kamere?
Rada počnem vse običajne stvari, ki jih radi počnemo vsi. Cenim trenutke, kot so klepet ob kavi, uživam v dobri hrani, pogledam dobro dramo in (kot vse dame) skočim v kakšno trgovino in si kaj lepega kupim.

Energična in zgovorna Lea Filipovič je nova voditeljica oddaje Moj dan!

Na sporedu vsak delovnik ob 18h na Tv3 Medias!