Vsestranska voditeljica oddaje Klepet ob kavi. 

Jasmina Kandorfer, producentka in voditeljica oddaje "Klepet ob kavi", kjer s strokovnjaki iz različnih področij dnevno govori o zdravem načinu življenja in drugih alternativnih, tudi ezoteričnih vsebinah. Tudi sama prakticira jogo, meditira in izvaja različne tehnike za osebno rast, zdrava pa je tudi njena prehrana. 

Prisega na kakovost in lokalno pridelano hrano, zaveda pa se tudi, da je zemlja precej izčrpana, tako je potrebno v redno prehrano dodajati tudi prehranske izdelke.

Ker jih sama že leta in leta kupuje od proizvajalcev, je na željo gledalcev, ki jo ves čas sprašujejo, kje se dobi dobre konopljine beljakovine, maco, lucumo, MSM, neem in druga superživila, ustvarila blagovno znamko Deva, namenjeno predvsem ženskam. Gre torej za serijo prehranskih dopolnil in energijskih izdelkov, saj se zaveda pomembnosti obravnavanja zdravja z različnimi pristopi.

Zakaj DEVA in v čem se razlikuje od ostalih?

Beseda deva izhaja iz sanskrta in pomeni "bitje sijoče svetlobe". Označuje nevidno bitje svetlobe in se nanaša tako na duhove narave kot angelska bitja. Na samih izdelkih pa boste lahko zasledili tudi Grabovoi zdravilne kode in afirmacije, tako bo učinek ob uživanju in uporabi še večji.

 

 Več o tej tematiki boste lahko izvedeli tudi v oddaji Klepet ob kavi, ki z novo sezono pričenja že 1. oktobra!

Jasmina Kandorfer s svojo blagovno znamko DEVA, ki zdravi na vseh nivojih!

Vsestranska voditeljica oddaje Klepet ob kavi.