Prihaja nova sezona oddaje Hajlajf!

Kmalu bomo lahko na Tv3 Medias spremljali oddajo Hajlajf, športno-adrenalinsko in popotniško oddajo, namenjeno vsem, ki radi spoznavate nove destinacije in želite izvedeti, kako ste lahko v različnih krajih tudi kar se da aktivni. Ena od akterk v oddaji je simpatična Alenka Medič, ki nam je v intervjuju med drugim zaupala, da ni imela nobenih zadržkov pri tem, da se v oddaji pojavi zgolj odeta v kopalke. 
V novi sezoni oddaje Hajlajf se pojavite pomanjkljivo oblečeni, saj je takšna narava omenjene oddaje. Pa vseeno, kako ste sprejeli dejstvo, da se boste v kopalkah pokazali pred kamero? Ste imeli kakšne zadržke?
Pred kamero vedno poskušam biti kar se da sproščena in taka, kot sem tudi za kamero, tako da tudi v kopalkah nisem imela nobenih zadržkov. Tako ali tako te ljudje vidijo na plaži in je vseeno tudi, če te še na televiziji. Nihče ni popoln, ampak se je pa treba za želeno postavo tudi potruditi, redkokdaj si fit čisto brez truda. 
Kako skrbite za svoje telo? Kakšen nasvet? Je kriva vadba, prehrana ali zgolj dobri geni? Ste se pred začetkom snemanja oddaje držali kakšne diete, morda telovadili bolj kot običajno?
Že od malih nog sem športno vsestranska, tako da je to na prvem mestu. Ne predstavljam si življenja brez pogoste aktivnosti. Prehrana je prav tako ključni del. Vedno malo pogledam, kaj pojem, nisem pa obremenjena s tem. Mesa ne jem že od 16-ega leta, zato pojem veliko zelenjave in žitaric. Pred oddajo se nisem ukvarjala z nobeno dieto, ne verjamem v diete, ampak v to, da mora biti zdrav način življenja tvoj življenjski slog in to je edini način, da si vedno v formi. 
Ste kdaj razmišljali, da bi se slikali za Playboy oz. pod kakšnimi pogoji bi se? Zakaj? Kaj vam to pomeni?
Sem pomislila, da bi se slikala, ampak zaenkrat to ostaja samo pretekla misel. Rada pogledam estetske fotografije, vendar bi jih sama imela zgolj za osebni arhiv, ne pa za javnost. Naj vsaj nekaj ostane skrito, saj je včasih to še bolj zanimivo.

Alenka Medič o slikanju za Playboy: »Naj vsaj nekaj ostane skrito!«

Prihaja nova sezona oddaje Hajlajf!