Televizijski program Top TV je slovenski neodvisni program, namenjen lastni produkciji informativnih vsebin, ki poleg poročanja o dogajanju doma in po svetu, edini spremlja tudi dogajanje v civilni družbi.

Glede na odkrito izraženo nezadovoljstvo z izrazito monopolnimi  in nepluralnimi razmerami na slovenskem medijskem trgu, gledalcem in podpornikom, ki ste se v zadnjih mesecih obrnili na nas z željo podpreti neodvisno televizijsko informativno produkcijo in program Top TV sporočamo, da program Top TV lahko podprete z nakazili preko položnice ali klicem na številko 090 93 3036

Donirate lahko preko Zavoda Mediatravel, ki je producent televizijskega programa Top TV.

Podatki za nakazilo preko UPN obrazca:

TRR: SI56 0201 0025 8125 502 (NLB D.D.)
BIC/SWIFT: LJBASI2X
SKLIC: SI00 2015
NAMEN: prispevek za TOP TV
KODA NAMENA: CHAR
PREJEMNIK: Zavod Mediatravel, Brilejeva 12, LJUBLJANA

Položnico z poljubno višino donacije lahko izpolnite sami, ali vam jo pošljemo po pošti oziroma preko spleta. Več informacij najdete na spletni strani www.toptv.si. Pišite nam lahko na mail info@toptv.si ali izpolnite kontaktni obrazec spodaj.

Prispevek v višini 2,99 eura lahko donirate tudi s klicem na številko 090 93 3036 z mobilnega instacionarnega telefonskega omrežja.

Podpornikom in gledalcem se zahvaljujemo, saj boste z vašimi prispevki zagotovili pluralnost medijskega prostora in ohranili neodvisnost slovenskega informativnega televizijskega programa Top TV.