Članek
Otroci Triglava na novem igrišču v Tamarju
Objavljeno Jun 05, 2015

Vseslovenska akcija Očistimo naše gore, ki jo že šesto leto zapored pripravlja Zavarovalnica Triglav, bo tudi letos ekološko noto združila z dobrodelnim projektom Otroci Triglava. V okviru tega uspešnega projekta bodo predstavniki Zavarovalnice Triglav skupaj z oskrbnikom koče ter ambasadorjema dogodka Tejo Gregorin in Klemnom Bauerjem pri Planinskem domu Tamar odprli novo otroško igrišče.

Dobimo se v soboto, 13. junija 2015, ob 10. uri na parkirišču v Planici, od koder se bomo skupaj podali proti priljubljeni izletniški točki. 3,5 km dolga pot po prečudoviti alpski dolini Tamar je primerna za vse pohodnike ter družine z majhnimi otroci in vozički. Vsem, ki boste pohod začeli skupaj z nami, bomo podarili majico akcije. Opremili vas bomo tudi s simbolom akcije –  biorazgradljivo vrečko za pobiranje odpadkov – in rokavicami.

Otvoritev otroškega igrišča pri Planinskem domu Tamar, postavljenega v sklopu projekta Otroci Triglava, bo ob 11.30 uri. Za zabavo bodo poskrbeli člani glasbene skupine Jara Raja in maskota Zavarovalnice Triglav Kuža Pazi.

Svojo udeležbo lahko potrdite na e-naslov ocistimo.gore@triglav.si. Za več informacij smo dosegljivi na telefonski številki 01 47 47 205. Pridite, zabave bo dovolj za udeležence vseh generacij. Povejte naprej!

Planinski pozdrav, Luka Pušnik,

direktor službe za korporativno komuniciranje