Delo na domu: Zaslužek na spletu, le s preprosto registracijo

OddajTanja Salkič, dne 2014-09-26 ob 22:14:22

Še ena prevara? Je vredno poskusiti? Lahko kaj zgubimo?

Vse kar morate storiti je, da kliknete na link: https://www.globallshare.com/sl/3003906.html

Ko odprete ta link, se vam odpre obrazec za registracijo. Izpolnite svoje podatke in se registrirajte! Pazite, da so vsi podatki pravilno vnešeni,

Odprite email, ki ste ga vnesli pri registraciji in poiščite pošto, ki ste jo prejeli od GloballShare z naslovom "Obvezna potrditev". Tam se namreč nahaja aktivacijski link. Po kliku na rdeč gumb za aktiviranje računa, se vrnete na GloballShare.

Na vrhu v sredini vam bo ponudilo, da izberete svoje uporabniško ime. Kliknite na link, ki se vam ponuja. Odprla se vam bo nova stran in rdeče poudarjeno okence, kamor vpišete svoje uporabniško ime. Uporabiti morate najmanj 8 črk oz. znakov. Ko ga vpišete, kliknete na Spremeni.

Ta GloballShare je v bistvu podoben portal kot je PublishWall, a mu žal ne more biti konkurenca. Namenjen je bloganju in oglaševanju. A ker smo se registrirali le zato, da kaj zaslužimo, se s tem ne bomo obremenjevali in bomo naredili le še nekaj preostalih korakov.

Na levi strani vidimo seznam kategorij in med njimi GAS-Svet. To kategorijo obiščemo s klikom.

Na vrhu na sredini vam bo ponudilo, da aktivirate svoj GAS-Svet račun. Aktivirajte ga s klikom na rdeč gumb.

Osvežite stran in tu v sredinskem delu strani kliknite na Spletno pisarno (link se nahaja v sredini na vrhu). Videli boste, da ste pravkar postali lastnik 1 delnice! Ocenjena nominalna vrednost 1 delnice pa je ta hip 34,84 dolarjev.

Delnice lahko pridobivate vse do 20. oktobra 2014, takrat je zaključek preizkusne faze in zaključek izdaje delnic. Po tem dobimo nov datum kdaj se bodo te delnice prodajale! 

In kako pridobite dodatno delnico? Delite svoj referenčni link s prijatelji. Če se jih 5 vključi na vaše ime (če ste petim povabitelj), dobite 1 delnico. In če bodo vaši prijatelji povabili še koga: skozi 7 zaporednih nivojev vaših prijateljev, ki bodo realizirali 5 uspešnih povabil, boste pridobili 1 GloballShare delnico več.

Kje dobite vaš referenčni link? Tu kjer ste, zgoraj v sredini kliknite na Povabi. Vaša povezava povabila je zapisana z rdečo barvo. (Kliki na socialna omrežja vam niso nič v pomoč, če ne vpišete svoje referenčne številke v delitev).

Nič kaj težko, nobenega denarnega vložka, izgubljenih le 5 minut za celotno delo, ki smo ga opravili in kakšna minuta več, ki smo si jo vzeli, da smo povabili prijatelja. Morda je vse skupaj nateg, a lahko iskreno rečemo, da nas ta nateg nič ne stane.

Jaz pravim, bom poskusila, pa kar bo, bo. ;) Morda pa mi uspe prodati kakšno delnico. :)

Ne pozabite, da imamo čas le do 20. oktobra 2014!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
4
Tomaž Gorec
0
Dec 20, 2014
Jaz v preproste zaslužke ne verjamem. Na internetu se da dobro zaslužiti, vendar to ni tako zelo enostavno.
#4
krnekdo
1
Sep 29, 2014
hehe, bedarije ziher ne, pa tut koristnega mogoče nič :) Skratka, čas si podarila svetovnemu spletu. Če kaj znamo, znamo to :)
#3
Tanja Salkič
0
Sep 27, 2014
Hvala krnekdo! Po tvojem komentarju sklepam, da s svojo prijavo v GloballShare nisem storila bedarije ;) :)
#2
krnekdo
2
Sep 27, 2014
Tanja, malo si stvar napačno razumela :) Globallshare ni "delo od doma" in ni noben nateg, saj noben ne vloži niti centa. Globallshare je socialno omrežje, nič več in nič manj kot FB. V čem je torej finta? Finta je v tem, da se je nekdo šel delitve delnic po piramidem sistemu, v zameno za tvoj login na stran. Torej tudi če se pod seboj ne registrira noben (mu ni, ga ne zanima itd), boš ti dobivala dnevno eno delnico na podlagi logiranja v svoj račun.
Na hitro povedano, Globallshare je mesto kjer je vsak lahko "prijatelj" s vsakim in kjer noben nobenega ne pozna. S Publiswall-om ima skoraj nič skupnega, možno pa je zastonj in plačljivo oglaševanje na potencialne ciljne kupce. Cena delnice se giblje v odvisnosti od obiska strani in tudi od tega, koliko časa je kdo logiran. Seveda je vprašanje kakšna bo cena delnice na dan pričetka trgovanja na borzi. Lahko je 30usd, lahko je 1 cent. Sam imam 83 delnic, predvidevam da jih bom na dan pričetka trgovanja imel kakšnih 100. Bi se zadovoljil, če bi cena ob morebitni prodaji bila vsaj 1usd, vse kar je več, je nad pričakovanji.
Navsezadnje ideja ni slaba, www.alexa.com ti nudi podatke za obiskanost www.publishwall.si in za obiskanost www.globallshare.com. Publishwall globalno zaseda mesto pribl. 205000, globallshare pa 1822 mesto. Kaj to pomeni v vrednosti domene pa presodimo samo, ob predpostavki, da facebook zaseda drugo mesto na svetu :)
#1
Tanja Salkič
Tanja Salkič
Objavil/a 2014-09-26 22:14:22 (Sep 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Kako izračunati cenzus za socialne prejemke
Delo na domu: Zaslužek na spletu, le s preprosto registracijo
Delo na domu
TA PREKLEMANI CELULIT!
Delo na Avstrijskem Koroškem
Delo od doma
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2022
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj