Prijatelji (11)
Feri Lainšček
Ljuba Rebolj
Anka Klemenčič
Darko Lovko
Dajana Babič
Radovljica Bukvarna
Bojan Ahlin
ZALOŽBA SKRIVNOST
Spremljevalci (4)
Vida Ornik
Jerneja Ksir
Dajana Babič

Kategorija: prevod.iz.angleščine.v.slovenščino

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Pesmice in uganke o zimi. Prevedla: Tamara Laganin Kranjec
NEKAJ MIKLAVŽEVIH
LUČICE SI ZDAJ PRIŽGIMO, napisala: Tamara Kranjec
ENA SNEŽINKA, prstna igra, napisala: Tamara Kranjec
ADVENT v nemški poeziji, prevod: Tamara Laganin Kranjec
KING IN KAJA ter primer izgubljeni zob; Dori Hillestad Butler; prevedla: Tamara Kranjec
ADVENTNA, napisala Tamara Laganin Kranjec
SVETI TRIJE KRALJI - nekaj pesmi iz nemščine
Tamara Laganin Kranjec: SONCE, interaktivni glasbeno-gibalni program za 1-3 letnike
Feri Lainšček: CICIBANLAND (prevod zbirke CICIBANIJA v nemščino)
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

KING IN KAJA ter primer izgubljeni zob; Dori Hillestad Butler; prevedla: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
03.12.2019 01:10 (Dec 03, 2019)

Pri založbi SKRIVNOST iz Maribora je v adventnem času 2019 izšel prevod detektivske knjige za otroke KING in KAJA ter primer izgubljeni zob. (King & Kayla and the Case of the Lost Tooth) Avtorica knjige je Dori Hillestad Butler, ilustrirala jo je Nancy Meyers. Prevedla: Tamara Kranjec

Knjigo je prvič izdala založba PEACHTREE PUBLISHERS, 1700 Chattahoochee Avenue iz Atlante, Georgia

No photo description available.

Štirinožni detektiv King ima svojo dvonožno prijateljico, ki sliši na ime Kaja. S skupnimi močmi rešujeta detektivske uganke.

Image may contain: text

Tokrat gre za izginuli zob. V razredni blazini zobne vile ga ni. Blazina pa še vedno diši po puranjih sendvičih, ki jih je Kaja še s tistim zobom jedla za kosilo, preden je padel iz ust. A o zobu ne duha ne sluha.

Image may contain: indoor

Ojoj, kako bo zdaj zobna vila prišla do zoba in pustila zanj denarno nagrado?

Image may contain: text

Toda King ima nezgešljiv voh in mu nobena podrobnost ne uide. Ko izloči tudi Kajinega najboljšega prijatelja Mirana, ki mu roke prav tako sumljivo dišijo po puranjih sendvičih, mu ne preostane

Rubi Prstočarnik, Leporogov pobeg. Prevedla Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
15.11.2018 19:35 (Nov 15, 2018)

RUBI PRSTOČARNIK     Leporogov pobeg

prevedla: Tamara Kranjec

Založba Skrivnost

Pri Založbi Skrivnost iz Hoč je izšla ljubka mladinska domišljijska pripoved o devetletni deklci Rubi Prstočarnik, ki je bila sicer čisto navadno dekle in je živela s svojo navadno družino v navadni ulici, v navadnem predmestju nekega navadnega mesta. Hodila je v navadno šolo in v času kosila je jedla navadne sendviče z jagodno marmelado. in vendar je svoj prosti čas večinoma preživljala v sanjarjenju o nenavadnih stvareh. Nenavaden je bil tudi njen priimek 'Prstočarnik', ki je zvenel skoraj čarovniško.

No automatic alt text available.

Nekega jutra pa se Rubi prebudi v svoji navadni roza pižami, sredi svoje navadne sobe ... toda z nenavadnim občutkom v konicah svojih prstov na rokah. Ker postaja ščemenje čedalje huje, Rubi steče na posvet k svoji babici, ki prebiva v prikolici na spodnjem delu Prstočarnikova vrta. V miru z mačkom Jupitrom pasme maine coon, ene največjih mačjih pasem na svetu.

Image may contain: text

Babici se za očali kar iskrijo oči, ko svo

Kostanj (Iz Anglije); prevedla Tamara Laganin Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
11.10.2018 11:38 (Oct 11, 2018)

Rezultat iskanja slik za kostanj slike

iz Anglije
KOSTANJ
prevedla: Tamara Laganin Kranjec (prvi prevod)

Je ena majhna zelena hiša
in v tisti majhni zeleni hiši
je ena majhna rjava hiša
in v tisti majhni rjavi hiši
je ena majhna rumena hiša
in v tisti majhni rumeni hiši
je ena majhna bela hiša
in v tisti majhni beli hiši
je eno majhno srčece.

Rezultat iskanja slik za kostanj slike

Aus England
DIE KASTANIE

Da ist ein kleines gruenes Haus
und in dem kleinen gruenen Haus
da ist ein kleines braunes Haus
und in dem kleinen braunen Haus
da ist ein kleines gelbes Haus
und in dem kleinen gelben Haus
da ist ein kleines weisses Haus
und in dem kleinen weissen Haus
da ist ein kleines Herzlein drin.

Rezultat iskanja slik za kostanj slike

Chrissie Perry: Prenočitev, zbirka: 'dajmo, dekleta' prevod: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
21.06.2018 18:50 (Jun 21, 2018)

V zbirki 'dajmo, dekleta' je pri založbi Skrivnost izšel prevod iz psihološke literature za otroke prve in druge triade PRENOČITEV, avtorice Chrissie Perry, ilustriral je Aki Fukuoka, prevedla Tamara Kranjec

No automatic alt text available.

Tinkara živi sama z mamo v majhnem stanovanju. Imeli sta vsaka svojo spalnico, dnevno sobo, kjer sta obedovali kar na klubski mizici pred TV, in balkon, kjer sta sušili perilo ter gojili zelišča v lončkih. Vse je bilo natrpano, toda zelo lepo urejeno.

Zadnji dan šole v letu bo prespala pri sošolki Ditki. Sama si je pripravila vso prtljago, ki jo je zložila v šolsko torbo. Škatlo za malico, pižamo, kopalke, nekaj čistih kosov oblačil za naslednji dan, krtačo za lase in majhno škatlo čokoladic kot izraz hvaležnosti za Ditkino mamo.

No automatic alt text available.

Zadnji dan šole se je vedno vlekel kot kurja čreva, saj so morali najprej izprazniti svoje omarice, osnažiti učilnico in zbrati vse svoje umetniške izdelke, ki so jih naredili skozi leto. Končno je zazvonil zvonec. Nekateri so šli peš domov, drugi spet,

Sally Ripin: Pogumno srce, Hej, Jaka! Prevod: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
21.06.2018 12:39 (Jun 21, 2018)

Pri V zbirki 'Hej, Jaka' je pri založbi Skrivnost izšel prevod iz bralne literature za otroke prve triade POGUMNO SRCE, avtorice Sally Rippin, ilustrirala je Stephanie Spartels, prevedla Tamara Kranjec

No automatic alt text available.

Drobna knjižica, ki je primerna za nadebudne bralce prve triade, opisuje našega junaka Jako in njegovo najboljšo prijateljico Bibi, ki se igrata raziskovalca. Naredita si skrivališče, opazujeta 'pernate pošasti' in si z veliko leseno desko naredita most nad skrivališčem in kurnikom. Do tal je velika razdalja in Jaka je v dvomih. Ker pa noče biti 'strahopeten zajec' v Bibinih očeh, premaga strah in se pogumno potegne na leseno desko poleg prijateljice.

No automatic alt text available.

Ko se po deski sprehodita do kurnika, se počutita kot kralj in kraljica tega sveta. Toda pri kurniku kokoš zaprhuta proti Jaki. Zakoraka nazaj, zdrsne z nogo in z lesene deske omahne na tla. "Auč!"

No automatic alt text available.

Ker je pogumen, ne potoči niti solze. Toda naslednje jutro se prebudi z zelo oteklim gležnjem. Šele pred mamo pokaže svojo stisko. Včasih sto

Sarah Weeks, Gita Varadarajan: PRIHRANI MI MESTO. Prevod: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
13.06.2017 14:37 (Jun 13, 2017)

Pri založbi SKRIVNOST je nedavno izšel mladinski roman avtoric Sarah Weeks in Gite Varadarajan PRIHRANI MI MESTO (SAVE ME A SEAT).

Ravi še diši po ladji, saj se je z družino pred kratkim preselil iz Bangalora, Indija,  v New Jersey. Pripoved se začne z opisom njegovega prvega šolskega dne v petem razredu nove osnovne šole Alberta Einsteina. V beli srajci, zapeti do vratu in očali z dioptrijo 13.  Babica mu je vcepila zavest, da je lahko ponosen na to, kar je in naj ne pozabi, od kod prihaja. Kajti 'če ne boš pozoren, boš postal tak kot oni. Tvoj dedek ni garal na čajnih plantažah, da bo nekega dne njegov edini vnuk postal nekakšen neotesan, zavaljen kavboj, ki se baše z govedino." Ravijeva družina je namreč iz verskih razlogov vegetarijanska.

Toda tudi stare navade iz Indije, kot so izničevanje drishtija, hudobnega duha z rdečim čilijem in soljo pomagajo le trenutno. Kajti boj, ki ga je treba dobojevati proti silam zla, mora Ravi opraviti sam.

V razredu belopoltih obrazov je še nek d

Michael Rosen: ČAMIL IN ČUDEŽNA ČEBELA, ilustr.: Tony Ross. Prevod: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
12.06.2017 16:51 (Jun 12, 2017)

MICHAEL ROSEN: ČAMIL IN ČUDEŽNA ČEBELA, ilustr: TONY ROSS, prevod: TAMARA KRANJEC

Pri založbi Skrivnost je nedavno izšla mladinska humoristična pripoved o Čamilu, ki mu nič od razlag učiteljice gospe Podržaj ne ostane v glavi in mu zato preverjanja znanja v šoli pomaga reševati čudežna čebela Činčin. Njegova babica Nana ve, da si Čamil rad izmišlja stvari, zato ne verjame, da tista čudežna čebela zares obstaja.

Image may contain: text

Čudežna čebela Činčin sicer ne zna gledati v prihodnost in povedati česarkoli o stvareh, ki se bodo šele zgodile, toda to je njena edina šibka točka. Drugače pa ji zelo leži odgovarjanje na vprašanja, ko gre za PRAVE odgovore na vprašanja, seveda.

No automatic alt text available.

Tako naredita s čebelo Činčin načrt. Skrije se v njegovo peresnico in mu v šoli pomaga rešiti test preverjanja znanja.

Na prašanje: 'Kaj so imeli rimski vojaki oblečeno pod svojimi malimi usnjenimi ščitniki?' mu Činčin zašepeta: "Male usnjene spodnjice."

Na vprašenje: 'Človek ima 103 pite. Poje 87 pit. Kaj mu ostane?' mu Činčin pri

Thalia Kalkipsakis: Sanjska ekipa, prevedla: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
28.03.2017 11:28 (Mar 28, 2017)

No automatic alt text available.

V zbirki 'dajmo, dekleta' je pri založbi Skrivnost izšel tudi prevod iz psihološke literature za otroke Sanjska ekipa, avtorice Thalie Kalkipsakis, ilustriral Aki Fukuoka, prevedla Tamara Kranjec

Kako je, če imaš športno nadarjene prijatelje, sam pa ne blestiš v odbojki? Z dobrimi zvezami pa na koncu le igraš v najboljši ekipi, čeprav te izberejo med zadnjimi desetimi otroki. Zadnji vedno ostane Toni, deček iz sosednjega razreda. Šport mu očitno ne leži, zaradi česar se mora v sebi počutiti zelo slabo. Toda vsakdo prispeva nekaj posebnega k svoji ekipi in na koncu vsi dobijo svoje mesto. Kajti pred vrati je sezona odbojkarskega turnirja.

Image may contain: text

Saša ima možnosti v ekipi svojih prijateljev, saj je priljubljena, ker zna biti dobra z ljudmi. Ko se sošolci pričkajo, vedno reši situacije s pametnimi predlogi. Toda žoga? Pri žogah se vse njene sposobnosti nehajo. Kajti odbojkarska žoga leta čisto po svoje. Kot mali nesramni gremlin.

Toda kljub nerodnemu sprejemu ali slabi podaji ji njeni soigralc

Thalia Kalkipsakis: Duh iz omare; Prevedla: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
27.03.2017 23:16 (Mar 27, 2017)

V zbirki 'dajmo, dekleta' je pri založbi Skrivnost izšel prevod iz psihološke literature za otroke Duh iz omare, avtorice Thalie Kalkipsakis, ilustriral je Aki Fukuoka, prevedla Tamara Kranjec

Opisuje vedenje starejše sestre, ki se ji ob navzočnosti mlajše 'spodmakne stolček' in vladata med njima tudi zaradi ločitve staršev molk in rivalstvo. Mlajša Katica ima občutek, da jo starejša sestra Hana sovraži, ker je zaradi dolgih las videti tako srčkana. Nekega lepega dne ji jo uspe pregovoriti k striženju. Ostriže jo kar sama. V največjo Katičino škodo. Potem zavlada po hiši molk. Hani se zaradi občutka krivde ustavi apetit in izgubi dar govora.

No automatic alt text available.

Tedaj odkrije Katica povezavo. Med sestrinima sobama je v isto steno vgrajena garderobna omara. Notri je odprtina, skozi katero se je mogoče splaziti na drugo stran, v sestrino sobo. Ali iz takega skrivnega kotička opazovati sestro. Jo malo prestrašiti, saj ravno prebira knjigo o duhovih.

Vztrajno 'oglašanje duha iz garderobne omare' pa ni tako n

Anne Booth: DEKLE Z BELIM PSOM, prevedla: Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
26.03.2017 13:24 (Mar 26, 2017)

Image may contain: one or more people

Nedavno je pri Založbi SKRIVNOST izšel prevod mladinskega romana Anne Booth: DEKLE Z BELIM PSOM, prevedla: Tamara Kranjec

Moderna pravljica o dveh sestričnah - princesah, ki sta šli vsaka svojo pot. Čeprav sta otroštvo preživeli skupaj, brodili po istih lužah, imeli isto babico, je Jessie ostala empatična in poglobljena, Fran pa je v svoji duši nosila barve Tretjega rajha. Kako je to mogoče? Kakšna pravljica je to in kakšen bo njen konec? In zakaj je v tej pravljici tako pomembno imeti modre oči in svetle lase?

Image may contain: one or more people

Moderna pravljica, ki se odvija na robu krvavih babičinih spominov iz preteklosti. Spomini se začnejo luščiti iz teme ob prihodu novega hišnega ljubljenčka v hišo, Snežka, mladička pasme belega švicarskega ovčarja. V babičini pravljici so morali umreti vsi psi pasme belega švicarskega ovčarja, mešanci, invalidni in stari ljudje, vsi hišni ljubljenčki židovskega prebivalstva in njihovi lastniki. Spomini vrejo iz babice kot brez repa in glave, mešata se sedanjost in kruta pretek

MOJ FANT? avtorja: Meredith Badger, Aki Fukuoka, prevedla Tamara Kranjec, izdala založba Skrivnost

Tamara Kranjec-Laganin
14.02.2016 18:00 (Feb 14, 2016)

MOJ FANT? iz zbirke »dajmo, dekleta«

napisala: Meredith Badger, ilustr.: Aki Fukuoka

prevedla: Tamara Kranjec

izdala: založba SKRIVNOST

 

Fant ne more biti tvoj najboljši prijatelj, ali pač? Mija in Jaka sta velika prijatelja – prva soseda sta in všeč so jima podobne stvari. Sprva prihaja in se igra z njenim bratom Nikom, toda sčasoma ugotovi, da imata z Mijo veliko več skupnega. Tako začne Jaka prihajati po šoli, da bi igral pingpong z Mijo v njihovi družinski lopi. Začnejo se celi »Pingpongatoni«, kot jih imenuje Jaka, kar pomeni prvenstva v namiznem tenisu. Več tekem ko odigrata, tem boljša prijatelja postajata!

Le v šoli se igrata vsak znotraj svoje skupine. Fante in dekleta, ki se skupaj igrajo, namreč radi proglasijo za zaljubljence.

V šoli je Mija v družbi z Mihaelo in Špelo. Mihaela hodi k cirkuškim uricam, Špela pa ima smisel za »sklepanje«. Prva opazi, da je Jaka malo podoben Gregu Skočirju iz Big Foot Mame. Mija jo kar debelo gleda, saj je sama prvakinja v namiznem tenis

PSI PASME GREŠNEGA KOZLA, Ross Collins, prevod: Tamara Laganin Kranjec, izdala založba Skrivnost

Tamara Kranjec-Laganin
07.02.2016 18:30 (Feb 07, 2016)

PSI PASME GREŠNEGA KOZLA

napisal in ilustriral: ROSS COLLINS, prevedla: TAMARA LAGANIN KRANJEC, izdala založba SKRIVNOST, 2016

 

Duhovita pripoved o psu NORMANU, ki ugotovi, da je njegova življenjska usoda in prava pasma PASMA GREŠNEGA KOZLA. Ne glede na to, kdo spušča nerodne vonjave in dela svinjarijo, vedno je Norman tisti, ki je pri družini Lipar za vse kriv. S svojo pasjo pametjo in najboljšim pasjim prijateljem RINGOM se domisli sijajnega načrta in se dokoplje do bogastva.

Sto prekajenih pasjih klobas! Poslovni načrt gre kot po maslu. Večkrat mora slišati: »Ti grdi pes, ti!«, toda posel mu naravnost cveti, saj ima talent za prevzemanje odgovornosti za dejanja, ki so jih zagrešili drugi.

Nekega dne se z gospo Lipar ne vrne več domov. Z Ringom se odpravita na drugo stran parka, saj je čas, da k poslu pridobita še druge štirinožce. V svoje vrste sprejmeta vse mogoče pasme psov. Pridružijo se jima tako čistokrvne pasme kot cestni produkti. Po vsem mestu prevzemajo odgovornost za

ROBIN HOOD, avtor: DAVID CALCUTT, ilustr.: GRAHAME BAKER-SMITH, prevedla Tamara Laganin Kranjec, izd

Tamara Kranjec-Laganin
04.02.2016 10:34 (Feb 04, 2016)

TO JE zgodba o tem, kako je Robin Hood postal izobčenec - najslavnejši izobčenec v vsej Angliji. Začelo se je s sejemskim dnem v Nottinghamu, kjer se je še mladoleten na poziv šerifovih gozdnikov moral z njimi pomeriti v lokostrelstvu. Robinove puščice so zadevale v črno.

Poveljnik gozdnikov pa mu je dal novo nalogo in z njo past. Zadeti je moral nepremično tarčo. Zvabili so ga v gozd, na srnjad, čeprav je bilo to protizakonito. To je bila past, po uspešnem lovu so ga obkolili, toda Robin se je rešil na drevo in njihove puščice ga niso več dosegle. Njegove pa so se kot plaz usule po njih, da so se na vekomaj stegnili na gozdnih tleh. Šerif je za storjeno razpisal nagrado zanj, a Robinu ni bilo mar. Postal je izobčenec. S svojo družbo vedno večji strah in trepet za sprijence ter vir sovraštva. 

Poglavij je devet. 

 Vsako poglavje se začne z dvema kiticama verzov.

Za izobčence je bil Robin kralj Zelenega gozda. Med njimi sta bila Much, Mlinarjev sin ter Will Škrlatni. Pridruži

ZELENI GRESSINGHAMSKI MOŽJE, prevedla Tamara Laganin Kranjec, izdala založba Skrivnost

Tamara Kranjec-Laganin
02.02.2016 20:39 (Feb 02, 2016)

Pri založbi SKRIVNOST je izšel moj prevod ZELENI GRESSINGHAMSKI MOŽJE (THE GREEN MEN OF GRESSINGHAM), avtorja PHILIPA ARDAGHA, ilustr. MIKE PHILLIPS

ZELENI GRESSINGHAMSKI MOŽJE so bratovščina roparjev in izobčencev, oblečena v rjava oblačila. Rjava oblačila so cenejša od zelenih in veliko bolje prenašajo umazanijo. 
Vodja bratovščine je dekle, imenovano Robin pod klobukom. Tam sta še Veliki Jim, Prijateljski, Živčni in še veliko drugih. Nekoga bodo ujeli - Toma Dashwooda, junaka te pripovedi! 
In to na poti k svojemu stricu, lordu Dashwoodskemu, kjer naj bi se fant izučil za paža, nato oprodo, in končno postal pravi vitez! Z Ablom Morrisem, stričevim zvestim prijateljem, se rešita iz krempljev izobčencev, toda v dvorcu ga čaka že naslednji trd oreh - sprijeni šerif Gupi. Skoraj je že po njem, toda na pomoč mu priskočijo zeleni gressinghamski možje. Gupijevim spletkam pride do dna in reši ljudi iz grajskih ječ ter čast lorda Dashwoodskega.

Knjiga vsebinsko lepo dopolnjuje ROBINA H

Izšel prevod knjige NIKOGARŠNJI FANTJE (NOWHERE BOYS), prevedla Tamara Kranjec

Tamara Kranjec-Laganin
07.11.2014 12:47 (Nov 07, 2014)

Pri ZALOŽBI SKRIVNOST je izšel prevod knjige NIKOGARŠNJI FANTJE avtorice Elise McCredie. (NOWHERE BOYS).

Prevedla: Tamara Kranjec

Elie McCredie, prejemnica nagrad za scenarij in režijo, ki se je tudi sprehodila po rdeči preprogi na festivalu v Cannesu za svoj glavni film Strange Fits of Passion, je po tv nanizankah "Nikogaršnji fantje" napisala pričujočo knjigo. Za nanizanke njenega knjižnega prvenca je pisala tudi epizode.

Kratek povzetek z zadnje strani knjižne platnice:

V RESNICI SE NE ZAVEDAŠ, KAJ IMAŠ,

DOKLER TE NI VEČ

Ko šolska ekskurzija spodleti, preživi četverica najstniških fantov strašno noč v goščavi, kjer si poiščejo zavetje pred silovitim neurjem. Ko naslednjega dne najdejo pot domov, odkrijejo, da se je zgodilo nekaj čudnega in groznega: vrnili so se v svet, kjer ne obstajajo več.

Saj niso duhovi - ljudje jih lahko vidijo in slišijo. Toda zdi se, da jih nihče več ne spozna. Ne njihove družine. Ne njihovi prijatelji.

Ali Andy lahko najde znanstveno razlago za to, kako

Oglasi

3017.) iskanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

hager werken embalming powder +27640518120 (pink and white) compound/fluids for sale in south africa hager werken embalming compounds, pink and white powder are general items from germany. embalming is the art and science of preserving human remains by treating them in its modern form with chemicals to forestall decomposition. the intention is to keep them suitable for public display at a funeral,for religious reasons, or for medical and scientific purposes such as their use as anatomical specimens. embalming compound in powder form both pink and white radio active and (hot and not hot) its all available. at preferably adorable prices starting from one kilogram upwards ,we are looking for a good buyer. typically embalming compound (fluid) contains a mixture of formaldehyde, methanol, and other solvents. the formaldehyde content generally ranges from 50 to 97 percent and the methanol content may range from 9 to 89 percent.the types of embalming powder depends on the purity and colour. purity:98% ,100% hot compound origin:germany brand. hager werken purity on colour. pink 98% white 100% distributor dentist / dental technician.  hager & werken products are sold through the dental trade worldwide.  we are leading suppliers of germany made embalming compound to clients in south africa and other african states. . contact: +27640518120 or watsup.

Kategorija: Antikvariat in Antikvitete

Cena: 100 €

@europe universal ssd chemical solution+27660432483 in uk,norway,egypt, turkey, libya, thailand, belgium, spain, netherlands, brazil, switzerland we have ssd automatic chemical solution for cleaning black money and any color of defaced currency available in our laboratories worldwide. our ssd automatic solution is also used in the cleaning of bank notes with anti-breeze quality, bills like usd, euros, pounds and other local currencies. we are direct manufacturer and the main supplier of chemicals that includes ssd solution, super automatic solution. we have different types of chemicals that can perfectly clean out your notes, black notes, red notes, green notes, stained notes, stamped notes and also coded notes. we also melt frozen chemicals in our laboratory and our services are professional. we therefore provide legal document for all our products. contact us for more information: 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@universal suppliers of ssd chemical solution +27660432483 in south africa, protea glen , chiawelo , protea north , mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

$$100% universal chemical ssd solution & activation powder +27660432483 in south africa,uk,johannesburg,witbank,soweto,cape town,burgersfort,eastern cape,vanderbijlpark,polokwane, thohoyandou, phalaborwa,mokopane, bochum, lebowakgomo, mankweng, seshego, dendron, giyani, lephalale, musina,alexandra johannesburg lenasia midrand randburg,roodepoort, sandton, alberton, germiston, benoni,boksburg,rakpan,daveyton,duduza,edenvale ,germiston impumelelo, isando katlehong kempton park, kwathema, nigel reiger park springs, tembisa, thokoza,tsakane, vosloorus wattville atteridgaeville centurion hammanskraal ,we only deals on high quality s. s. d. chemicals solution for cleaning black money we are manufacturer and seller of all sort of chemicals like super automatic ssd solution z. w. v. 8 model activation powder and reactivation powder, anti air powder, mercury powder, automated money developer machines congeal chemical melting equipments,

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

free state ssd chemical solution suppliers for cleaning black money +27660432483 in lenasia , lawley , protea glen , chiawelo , protea north , zakariyya park , eldorado park a/h , orlando , ennerdale , mid-ennerdale , zondi , zola , soweto , pimville , orlando west , nancefield , naledi , mohlakeng , dobsonville , bram fischerville , diepkloof , kagiso , rangeview , homes haven , boltonia , lewisham , mindalore , west village , luipaardsvlei , silverfields , breaunanda , greenhills , randgate , finsbury , eikepark , carletonville , oberholzer , protea south , wolfelea ah , magaliesburg , eldorado estate , tladi , klipspruit west , meadowlands , thulani , devland , mofolo north , jabulani , dhlamini , molapo , phiri , doornkloof bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east london empangeni george germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park khayelitsha kimberley klerksdorp mamelodi mitchells plain mthatha nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa thohoyandou umlazi upington vanderbijlpark vereeniging welkom witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka, zimbabwe, harare, namibia, windhoek, botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies.

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@switz land & denmark ssd chemical/activation powder +27660432483 in uk,usa,sweden,germany,kuwait, nelspruit newcastle pietermaritzburg pinetown polokwane port elizabeth potchefstroom pretoria randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve e, harare, namibia, windhoek, botswana to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 20 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze 

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@cape town ssd chemical solution +27660432483 in uk,kuwait,     bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.   anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. victrola paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@ssd chemical solution/activation powder in south africa +27660432483 in bellville benoni bloemfontein our vision to be the leading premier super automatic ssd solution, anti-breeze bank notes in bellville benoni bloemfontein boksburg cape town ....call or whatsapp +27660432483 knocks at our door step is uniquely   positioned to consistently provide high-value solutions and world-changing   chemicals and services to our clients.       we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.       anti-freezing preparations and prepared de-icing   fluids, ssd solution. vectrol paste, tebi-manetic solution, defaced currency,   cleaning chemical. darkened currency, black coated notes, cleaning black money

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

@limpopo suppliers of ssd chemical/activation powder+27660432483 in south africa   malaysia, johannesburg,lebanon, zambia,usa,kenya, california,    dallas,england,german,spain, jamaica,st,lucia, brasil,austria,vancouver, denmark,hong kong,    china,,pretoria, durban, australia, wales, france,cairo,china, norway,, botswana,    namibia,tanzania,northern cape,new york,limpopo sweden, kenya, denmark, rwanda,    oman,qatar,dubai,poland,lesotho,canada, united kingdom,we are specialized in chemistry for anti-breeze   bank notes. we also do chemicals melting and recovering of all type of bad   money from black to white as you can see below.contact us on +27660432483

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

  @mpumalanga best ssd chemical solution suppliers +27660432483 in south africa, protea glen, mpumalanga, secund, witbank, soweto bellville benoni bloemfontein boksburg cape town centurion durban east londongeorge germiston ibhayi johannesburg katlehong kempton park nhayelitsch polet neve kempton park randburg roodepoort rustenburg sebokeng soshanguve soweto springbok stellenbosch tembisa vanderbijlpark vereeniging welcome witbank eastern cape free state gauteng kwazulu-natal limpopo mpumalanga zambia, zimbabwe in johannesburg, london, england, uk, usa, california, south africa, cape town, pretoria, zambia, lusaka , zimbabwe, harare, namibia, windhoek,botswana call +27660432483 to purchase best ssd solution clean black notes dollars we also? sale chemicals like ssd automatic solution form cleaning black dollars currencies. i hereby use this media to inform you, that our company can clean out black deface currency, (stained money) bank notes, we have all kinds of chemicals used for cleaning of black money or stained money in currencies such as u.s dollar, euro, pound, and all local currencies, even if your defaced note is 25 years old, we sale chemicals like tourmaline, s.s.d. chemical / solution , castro x oxide, a4. and many like activation powder & ssd solution for cleaning black money chemical and allied product incorporated is a major manufacturer of industrial and pharmaceutical products with key specialization in the production of s.s.d automatic solution used in the cleaning of black money,defaced money and stained bank notes with anti breeze quality.others for damaged notes, bills like usd,euro, pounds, transferring

Kategorija: Storitve

Cena: 200 €

59.) aspirin za tomaža

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 8.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj