Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka

OddajStoyan Svet , dne 2019-04-04 ob 13:24:49

Nihče nikoli nič ne ve o nočnem NATO topovskem streljanju s težkimi kalibri na vadbišču nad Postojno, niti obrambno ministrstvo, niti obrambni minister Karel Erjavec, niti načelnica generalštaba slovenske vojske Alenka Ermenc, nikoli ni nič vedela niti prejšnja obrambna ministrica Katičeva, vsi pa NATO nočno topovsko streljanje nad Postojno vsako leto obžalujejo. 

Od nabijanja topov najtežjih kalibrov pa obžalovanje pristojnih prav nič ne vpliva na kratenje spanja prebivalcev ob NATO bazi Poček-Bač. 

Praznujemo 15 obletnico pridružitvi organizaciji NATO. V Postojni imamo od priključitve naprej stalno vojno stanje. Preden smo vstopili v NATO so na Počku nabijali s topovi dvakrat na leto, zdaj iz ene NATO vaje v drugo kar naprej, podnevi in ponoči leto za letom. 
Prejšnji teden so s težkimi topovi nabijali cel dan in do enih ponoči, naslednji dan do enajstih zvečer. Domačini ob Počku trdeijo, da je trava, ki jo na njihovih travnikih kosijo na Počku radioaktivna, da so topovski izstrelki obogateni z osiromašenim uranom. Nihče tega ne preverja. 
Nihče ne preverja močno povečane radiacije radarjev, ki smo jo deležni prebivalcib ob stalnih vajah ameriških usmerjevalcev združenega ognja 
Vsi ugovori in pritožbe občanov in občine na ministrstvu za obrambo so doslej naleteli na gluha ušesa. 
V vodah okoli bojišča je ogromno mikroplastike, ki jo Američani pršijo z letali za umetni sneg. NATO vaje imajo pač v snežnih razmeraqh. 
Stanje je alarmantno, ljudje zaradi rakavih obolenj umirajo po tekočem traku. V 15 letih so nam z žledom popolnoma uničili gozd, pa poplave, vetrolomi, kemično onasneževanje narave, podzemne vode tu okoli NATO vadbišča Poček-Bač so katastrofalne, tovariši na oblasti pa blebetajo o nekih naših NATO vojaških uspehih. 
Če niti g. Karel Erjavec, niti ga. Alenka Ermenc, niti nihče na ministrstvu ne ve kaj ameriški vojaki počnejo tu na Počku zakaj potem sploh še hodijo v službo, naj raje nemudoma odstopijo saj ne opravljajo njihovega osnovnega poslanstva. 

Lani decembra meseca so se ameriški vojaki napili in razgrajali po Postojni. Komandant postojnske kasarne jih je postrojil v kasarni.

Rezultat tega je bila takojšnja njegova premestitev, ameriškim vojakom pa se ni zgodilo prav nič.

Torej komandant slovenske vojske je samo pljunek na škornju pijanega ameriškega vojaka. Hvala za tako slovensko vojsko, za takega slovenskega obrambnega ministra, hvala za tako poveljnico generalštaba in takega vrhovnega poveljnika slovenske vojske predsednika države Boruta Pahorja. 

https://www.rtvslo.si/…/erjavec-meni-da-je-mogoc-dog…/484477 
http://www.slovenskavojska.si/…/usposabljanje-slusateljev-…/ 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
1
Apr 10, 2019
Stoyan
hvala za tvoj odgovor.....upam, da bodo prebivalci uspeli razrešiti svoje dvome in ugotoviti dejansko stanje na svojih travnikih (brez previsokih stroškov)

Lep pozdrav v Postojno :)

P.s
(radioaktvino sevanje ustvari v telesu proste radikale, zato pred poškodbami tkiv varujejo anti-oksidanti, kot so zelišča, zlasti pa začimbe klinčki, cimet itd...)
#3
Stoyan Svet
2
Apr 09, 2019
lp draga Radmila hvala za vprašanje, lani je v vasi Petelinje, ki meji na vežbališče Poček so v kratkem času umrle štiri osebe, ki so bili sosedje en fantek star 10 let tumor na možganih, njegov sosed 60 let rak na jetrih, tudi dve ostali osebi sta umrli za rakom. Sin tistega, ki je umrl za rakom na jetrih je trdil, da imajo travnik na Počku in ko so posušeno travo šli stehtati v Pivki so ugotovili, da je radioaktivna. Točno se ve kam padajo izstrelki granat in predvidevam, da bi se z geigerjevim števcem to dalo izmeriti, čeprav mi je nekdo omenil, da se osiromašenega urana z geigerjevim števcem ne da izmeriti, če se to res ne da, pa zagotovo obstaja neko merilo s katerim se to da. prepričan sem, da na kemijskem institutu imajo ustrezno napravo s katero bi to lahko izmerili. Katastrofalna je ignoranca ministrstva za obrambo in ministrstva za okolje. Nič od nič.
lp
#2
Radmila Čučak
1
Apr 08, 2019
Stoyan......res je žalostno, da nihče na ministrstvu za obrambo ne upošteva želja prebivalcev Postojne in okolice, da mirno preživljajo svoje dneve in noči in imajo čisto pitno vodo

Ali gre samo za domneve, da je voda radioaktivno onesnažena, ali je to mogoče preveriti, testirati brez večjih stroškov?
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2019-04-04 13:24:49 (Apr 04, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
IŠČI PO ARHIVU
avgust 2022
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj