Referendum o trgovini z ljudmi

OddajStoyan Svet , dne 2019-01-16 ob 16:23:18

Velika večina ljudi je že spoznala, da v Sloveniji nimamo ne levih in ne desnih strank, ampak imamo zgolj namišljene stranke bivših komunistov, ki se po ukazu murgel komande obnašajo levo in desno. Državni zbor je njihovo lutkovno gledališče, državni mediji pa njihove prostituti.

Murgel komanda je ekspozitura kabala malteških vitezov, ki so pod vladavino jezuitov, Vatikana in lože P2. Lepo lahko vidimo kako so naši bivši komunisti z Vatikanom in Soroš mafijo zlizani kot rit in srajca.

Znano je, da so Malteški vitezi pogrebniki držav saj zvesto sledijo agendi satanističnih Soroš&Rothschild NWO globalistov. Za polnjenje Evrope z nezakonitimi migranti (trgovina z ljudmi) se jim za nagrado polnijo bančni računi na eksotičnih otočjih. Po podatkih ameriških agencij imajo naši tovariši tam na računih okoli 75 milijard evrov.

 

Agenda Soroš&Rothschild NWO mafije je napolniti Evropo z vseh vrst ISIS kriminalci in glavorezci. Naj mimogrede omenim, da Izrael in bogate arabske države niso sprejele niti enega samega takega nezakonitega migranta. Pri nas pa vladna koalicija in Marjan Šarec po poročanju medijev ne vidijo nobene potrebe po kakem referendumu na katerem bi ljudje odločali o sprejemu teh ISIS in Al Nusra kriminalcev, posiljevalcev in glavorezcev. 

Zaradi lepega vtisa sta stranki SDS in SNS predlagali posvetovalni referendum z vprašanjem: "Ali ste za to, da Slovenija pristopi h Globalnemu dogovoru o varnih urejenih in zakonitih migracijah, ki izenačuje legalne in ilegalne migrante?"

Ne bi rad predlagatelje referenduma imenoval s kakimi slabšalnimi imeni, vendar je vsakemu, kii ima vsaj malo zdrave pameti jasno, da zakonite in varne migracije nikakor ne morejo iti skupaj z ilegalnimi migranti.Lahko je samo eno, ali drugo. 

Pravo vprašanje za referendum bi se moralo glasiti; " Ali ste za to, da se migrantom s kriminalno preteklostjo brez osebnih dokumentov, ki nezakonito prestopajo našo mejo na račun nas davkoplačevalcev dovoli prijetno bivanje v naši državi?" 

Medtem, ko se Bushi, Soroši, Clintoni in ostali bančni mafijaši že nahajajo v Guantanamu in čakajo na vojaško sojenje zaradi izdaje, tudi Rothschilsovemu pajacu Macronu v Franciji slabo kaže in mu že gori voda pod nogami.

Rumenio jopiči v Franciji so dojeli, da bo treba iz Francije zbrcati NWO bančne sataniste Rothschilde. Državljanom so svetovali naj dvignejo iz bank vso gotovino. Napadi rumenih jopičev se bodo tam nadaljevali na banke.

Iz tujih medijev je znano, da so bančni mafijaši Rothschildsi lastniki slovnske narodne banke naši tovariši na oblasti pa njihove verne sluge in lutke zato ni čudna njihova protinarodna in protidržavna politika.

Za njihovo zdravje bi bilo dobro, da začnejo delovati v korist naroda in državljanov, da jih ne bo metla resnice in pravice pometla na smetišče zgodovine. 

Stoyan Svet  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2019-01-16 16:23:18 (Jan 16, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
arso
(1)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj