Do 18. maja NATO skalni sokol napada iz neba

OddajStoyan Svet , dne 2018-05-04 ob 13:31:01

Ko bo po volitvah prišla nova vlada upam, da bo prišlo tudi do drastičnih sprememb v  agenciji ARSO, da se bodo določeni ljudje zaradi zavajanja javnosti glede geoinženiringa lahko takoj prijavili na zavod za zaposlovanje.

ARSO se kar naprej čudi hudim vremenskim rekordnim anomalijam, ki so se običajno ponavljale vsakih 100 let, zdaj pa se ponavljajo že vsako leto še posebej ob NATO vojaških vajah v Sloveniji.

Od včeraj v Postojni in na Počku (vremensko pa tudi po vsej Sloveniji) poteka vojaška vaja Sokol 2. Kot običajno je na vremenskem udaru Prekmurje naša žitnica Slovenije. https://en.sat24.com/en/eu/km 

Vemo, da je NATO samo podružnica ameriških prehrambenih in farmacevtskih korporacij kot so Monsanto, Bayer, GSK itd. Po njihovem naročilu uničujejo našo naravo in nas državljane prisiljujejo kupovati njihovo industrijsko GSO sadje in zelenjavo. 

Sicer Slovenija ni edina nad katero se izvajajo vse vrste geoinženiringa, je pa poizkusni zajček za korporacijsko preizkušanje novih vremenskih orožij.

EU komisija, vsi predstavniki EU oblastnikov vključno z Veliko Britanijo so verne sluge NWO satanistov tipa Soroš in Rothschild. Eden od njihovih ciljev je tudi redčenje EU prebivalstva in nadomeščanje z arabskimi imigranti, zato ni čudno, da se je Cerarjeva vlada bolj trudila za blagostanje nezakonitih arabskih imigrantov kot za blagostanje lastnih državljanov.

Kot vemo sta se Rothschildova ECB in BS pritožili na ustavno sodišče, ker se sodstvo in policija vmešava v njihove kriminalne bančne posle. Ustavno sodišče še ni spoznalo, da je Slovenija Rothschildova kolonija in da morajo razsojati tako, kot jim je od Rothschildov ukazano. 

Vrnimo se nazaj na vremensko vojskovanje nad Slovenijo. Za tiste, ki že veliko let spremljamo vremenske anomalije ni nič čudnega da se pri nas zadnja leta kar po vrsti sledijo rekordi vremenskih anomalij.

Že ene par krat smo imeli ob rekordnih NATO nevihtah po podatkih ARSO tudi več kot deset tisoč strel, tudi prejšnji mesec v nevihti na štajerskem. http://www.rtvslo.si/okolje/vreme/arso-tako-mocan-naliv-se-aprila-povprecno-ne-pojavi-niti-enkrat-na-100-let/452167#comments 

Kako pride do teh deset tisoč strel? Stotine Nato letal Boeing 747 od katerih ima vsako kapaciteto 75 ton nasuje v oblake prah železovega oksida (rja). 

Naša agencija ARSO ob takih priložnostnih vedno veselo trdi, da gre za saharski pesek, povsod v EU pa tudi pri nas pa so posamezniki postrgali ta posušen "saharski prah" iz avtomobilov in glej ga zlomka ta rjasti prah je pri vseh primerih kar skočil na magnet, kar so nekateri posamezniki z videi objavili na socialnih omrežjih.

Že naslednje leto pričakujemo ARSO analizo letošnjega aprilskega "saharskega peska" za katerega ne dvomimo, da bo vsebnost železovega oksida kot po navadi v mejah normale. Ob tem se mi poraja misel, ali ne bi bilo smiselno kar ukiniti agencijo ARSO pa tudi ministrstvo za okolje saj mi davkoplačevalci od take agencije in takega ministrstva nimamo nobene koristi, saj oni ščitijo zastrupljevalce zraka, vode in zemlje.  

Kako torej pride pri nas do 10 000 strel v eni nevihti? Prah železovega oksida v oblakih je en pogoj, drugi pa je ta, da so ti oblaki nafilani z električnimi impulzi za kar pa poskrbijo kar vsi naši vojaški in civilni dopler radarji, ki so daljinsko vodeni in s katerimi se igrajo ameriški NATO usmerjevalci združnega ognja. 

Vremensko vojskovanje je za svetovne korporacije dober biznis. Majhni vložki pa veliki dobički.

Tudi letos te vabimo, da se meseca junija udeležiš protesta proti vremenskemu genocidu, ki se izvaja nad nami v Ljubljani pred Prešernovim spomenikom. Točen datum bomo objavili na FB CIMN.  https://www.youtube.com/watch?v=3_UelxpVTsY 

Stoyan Svet    

Arso: Tako močan naliv se aprila povprečno ne pojavi niti enkrat na 100 let :: Prvi interaktivni mul

Nevihtno vreme je ponekod po državi povzročilo nevšečnosti. Območje Slovenije z okolico je bilo najbolj nevihtno v Evropi.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
May 07, 2018
ja vse to je dragi moji posledica tako zvanih chembomb ko v nekaj trenutkih temperatura zraka pade za deset, ali pa tudi 20 stopinj. Chembombs so eksplozije kemičnih aerosolov, ki razpršijo ogromne količine kemikalij in težkih kovin v stratosfero. Sprožijo jih bodisi iz NATO vojaških ladij, iz vojaških NATO strelišč ali iz vojaških NATO letal. Eksplozija v zelo kratkem časovnem obdobju ustvari ogromno umetno kritino (razpršene kemične oblake) na velikih območjih in s tem otežuje odkrivanje prstnih odtisov krivcev, saj je vse, kar vidimo, megleno sivo nebo, Več je v chembombih težkih kovin hitreje ti nukleusi obdani z ledom kot toča pridejo do tal in za sabo iz stratosfere potegnejo hladen zrak.
#7
Stoyan Svet
1
May 06, 2018
v petek na Štajerskem udarilo večkot 60 000 strel, Arso pravi, da na podlagi statističnih podatkov se na štajerskem taki nalivi kot so bili tam, pojavljajo samo na vsakih 250 let, z blagoslovom gospodarjev NATO, se nam bo to povprečje ponavljalo par krat na leto. https://maribor24.si/lokalno/foto-v-nasih-koncih-vceraj-udarilo-vec-kot-60-000-strel2/

FOTO: V naših koncih včeraj udarilo več kot 60.000 strel

Nalivi, kot je bil včerajšnji, se na podlagi statistk v teh koncih pojavijo zgolj na vsakih 250 let!
#6
Stoyan Svet
0
May 05, 2018
se strinjam s tabo Božo, ampak tudi pobožne želje so včasih dobrodošle. Tudi če zmaga ivan zombi mokre sanje bolj znan kot JJ se ne bo prav nič spremenilo. Je zgolj še ena lutka lutkovnega gledališča.
V Večeru mariborskem časopisu so v včerajšnji nevihti našteli kar 15 000 strel. Ne vem kako jim to štetje rata, verjetno imajo kak števec, ki to beleži.
O ARSO agenciji za zaščito zastrupljanja zraka, vode in zemlje pa niti nima smisla še kaj reči.
Tudi sam ne bi imel nič proti, če bi v njihovo stavbo za bežigradom udarila kakšna strela. ;)
#5
Božo žabjek
1
May 04, 2018
Da bo kakšna bodoča vlada zamenjala prevarante na ARSO so samo mokre želje, kajti take vlade diktatura iz Bruslja ne bi nikoli dovolila. Le zakaj je že Mark Twain napisal: Če bi volitve lahko kaj spremenile bi jih prepovedali! Mogoče je edina možnost za ARSO, da udari hkrati teh 1000 NATO strel?
#4
Stoyan Svet
0
May 04, 2018
skalni sokol v akciji;
https://www.vecer.com/konec-tedna-in-vikend-oblacna-danes-mozni-mocnejsi-nalivi-6461756
#3
Stoyan Svet
0
May 04, 2018
https://www.zurnal24.si/slovenija/popoldan-ze-klestilo-nevarnost-se-ni-mimo-309265

Popoldan že klestilo, nevarnost še ni mimo | Žurnal24

Iznad Hrvaške se proti Sloveniji valijo novi črni oblaki, ki lahko povzročijo veliko nevšečnosti.
#2
Stoyan Svet
0
May 04, 2018
https://www.zurnal24.si/slovenija/strele-nevihte-orkanski-veter-309224

Strele, nevihte, orkanski veter | Žurnal24

Meteorna voda je poplavila ceste, ljudje se bojijo, da sledi še hujše poslabšanje.
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2018-05-04 13:31:01 (May 04, 2018)
Starejša objava Novejša objava
Arso: Tako močan naliv se aprila povprečno ne pojavi niti enkrat na 100 let :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV Slovenija

Nevihtno vreme je ponekod po državi povzročilo nevšečnosti. Območje Slovenije z okolico je bilo najbolj nevihtno v Evropi.

Satellite images with clouds height of Europe, Weather in Europe - SAT24.com

Satellite images with clouds height of Europe, Weather in Europe - SAT24.com

Globalni shod proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom - YouTube

V nedeljo 27.9. 2014 smo bili na shodu proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom. Posneli smo zanimive izjave udeležencev, ki nam dajo misliti. Hel...

ZADNJE OBJAVE
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj