Vremenski NATO terorizem nad nami

OddajStoyan Svet , dne 2018-03-16 ob 22:05:51

Vidim, da vseveč uporabnikov PW hrepeni po podatkih o vremenskem terorizmu, ki se izvaja nad nami. Še največ po NASA in Pentagon terminologiji SRM solar radiation management (omejevanje sončnega sevanja) oziroma po ARSO navedbah gre vedno za zgolj kondenzacijske sledi in naravne vremenske pojave, ki jih vsak dan lahko vidimo na našem nebu, ko se prikaže delček neba.  

Zanimivo, da se vse vremenske amonalije, kot žled, poplave, zemeljski plazovi, potresi , nenadne visoke temperaturne razlike, dogajajo prav med NATO vajami pod nadzorom ameriških zračnih sil in ameriških usmerjevalcev združenega ognja. 

Tokrat je med NATO vajo Beli žrebec bilo najmanj pol prebivalstva Postojne bolnih zaradi raznih viroz. Ob teh vajah se obvezno v pitni vodi v Postojni, ali Ilirski Bistrici začnejo pojavljati neznani paraziti zaradi katerih se ne smemo niti umivati in je potrebno prekuhavati pitno vodo. Tokrat se je to zgodilo v Ilirski Bistrici, ki poleg občin Postojne in Cerknice meji na vojaško vadbišče Poček- Bač. 

Celo ARSO je pred dnevi ugotovil, da se je v roku dveh dni v zimslem času med NATO vajo Beli Žrebec zgodila nenavadna vremenska anomalija v kateri je temperatura zraka poskočila od -10°C na +10 torej kar za 20 stopinj razlike.

Kaj take skokovite temperaturne razlike pomenijo za kmetijce, vejo še najbolje oni sami, saj imajo vsako leto prav zaradi tega manjši pridelek, ali pa ga sploh nimajo. Slovenija je sadjarsko bogata država, vendar prav zaradi NATO vremenskega eksperimentiranja nad nami že par let jemo poljska jabolka, 

Tudi letos poleti bomo pred Prešernovim spomenikom v Ljubljani tako kot smo ga pred štirimi leti organizirali miren protest proti vremenskemu terorizmu, ki se že vrsto let, odkar smo v NATO izvaja nad nami. Sploh ne dvomim, da nas bo na protestu veliko več pristašev, kot nas je bilo pred štirimi leti. Končno imamo na FB strani Civilna iniciativa modro nebo že več kot 7000 pristašev. 

https://www.youtube.com/watch?v=3_UelxpVTsY

https://www.youtube.com/watch?v=xf921HKUCKI&t=814s  

Stoyan Svet 

Globalni shod proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom - YouTube

V nedeljo 27.9. 2014 smo bili na shodu proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom. Posneli smo zanimive izjave udeležencev, ki nam dajo misliti. Hel...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
Mar 18, 2018
lepo je prebrati moja štiri leta stara PW sporočila, ker se med tem časom glede vremenskega terorizma nad Slovenijo ni nič spremenilo, razen tega, da se je stanje celo poslabšalo; http://www.publishwall.si/stoychi./post/100182/vzorci-vode-kemičnega-napada-nata-na-slovenijo

Vojaški kemični napad NATA na Slovenijo se z vso intenziteto nadaljuje

Končno smo dobili vzorce vode kemičnega napada Nata na Slovenijo, ki pa ga zaradi neverodostojnosti umikamo.
#5
Stoyan Svet
3
Mar 17, 2018
lp Dajana,
Zaenkrat se oblastne strukture še delajo iz nas norca, ne sodelujejo, niti ne odgovarjajo na naša vprašanja, ampak s spremembo oblasti se bo zagotovo kaj dalo spremeniti.
Ignorirati več kot 10 000 ljudi, ki hočejo odgovore ne bo več mogoče.
Cerarjeva vladna uredba za dovoljenje za več kot 1000% zastrupljanje tal točno z istimi kovinami, ko jih izpuščajo letala ne bo več mogoče.
Preko flight radarja vidimo, kako lepo so skoordinirane letalske družbe, ki na določen dan vse delajo ovinke, da letijo nad Slovenijo in kemično zaprašujejo naše nebo, spet določene dni pa se preusmerijo na druga področja in jih nikjer ni.
Agencija za kontrolo zračnega prometa je državna agencija v privat rokah. Več letal preletava naše nebo, večji je njihov zaslužek. Letalske družbe letijo nad nami kjer se jim zljubi, skratka na tem področju vlada pravi kaos.
Ko nas bo več v CIMN bomo zahtevali omejitev zračnih poletov in pa točno določene koridorje, kjer letala lahko letijo.
Letalskim družbam, ki zaprašujejo naše nebo bomo izstavili račune. To so naši cilji, ki jih bomo dosegli.
Zaenkrat je zaželjeno, da se nam na FB pridruži čim več ljudi. Več nas bo, lažje bomo vplivali na državno politiko.
#4
Dajana Babič
1
Mar 17, 2018
Stoyan... bože moj, a se res ne da nič narediti?
#3
Stoyan Svet
1
Mar 17, 2018
ko se bo narod zavedel se vse da, če se hoče. tudi razne čudne stolpe za mobilno telefonijo in stacionarne in mobilne dopler nizkofrekvenčnr radarje bomo odstranili in prepovedali njihovo delovanje.
To je trenutno najhujše depopulacijsko orožje.
Na našo srečo in kar je zares dobro je to, da ima Rothschild-Soroševa agenda 21 v svetu vedno več nasprotinikov in na račun Rusije in Kitajske vedno bolj slabi.
#2
Božo žabjek
2
Mar 17, 2018
Ko bomo nekoč v pradavnini, ne prihodnosti, imeli svojo vojsko in svojega poveljnika, bo manj virusov, vremenskih katastrof in vsega zla. A se mora narod zbuditi, da pripeljemo pradavnino nazaj v današnji čas!
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2018-03-16 22:05:51 (Mar 16, 2018)
Starejša objava Novejša objava
Globalni shod proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom - YouTube

V nedeljo 27.9. 2014 smo bili na shodu proti geoinženiringu in kemičnim sledem-chemtrailom. Posneli smo zanimive izjave udeležencev, ki nam dajo misliti. Hel...

Slovenija že globoko v tretji svetovni vojni - YouTube

Od ministrstva za okolje in njene agencije ARSO zahtevamo kemično biološke analize deževnice na lahke kovine, polimere, gnilobne bakterije, parazite in pesti...

Bivši vojni meteorolog priznao da vojni zrakoplovi prskaju aluminij u atmosferu - Transformacija Svijesti

Postaje sve teže uvjeriti ljude kako su chemtrailsi tek teorija zavjere. Geoinženjering podrazumjeva raspršivanje materijala poput aluminija, barija, stroncija pa čak i plastike u atmosferu pod krinkom zaštite planeta od …

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj