Gospod Cerar vaša vera v geografski pojem ostaja neomajna

OddajStoyan Svet , dne 2016-10-26 ob 01:16:57

Ob 25. obletnici dogodka odhoda zadnjega jugoslovanskega vojaka je bila zaznamovana tudi z državno proslavo v Areni Bonifika v Kopru, na kateri ste bili slavnostni govornik vi predsednik vlade Miro Cerar. 

Med drugim ste izjavili, da vaša vera v Slovenijo ostaja neomajna. Vsi pa vemo in zdrava pamet nam to govori, da je Slovenija geografski pojem,teritorij na katerem živimo državljani te države.

Vsi tudi vemo, da ste vi gospod Miro Cerar ustavni pravnik, ki že več kot 20 let vedri in oblači v državnem zboru in ki ste brez najmanjšega dvoma pripomogli k spremembi ustave 3.a člena in vseh ostalih členov v zvezi z referendumi.

S spremembo teh členov ste vi gospod Miro Cerar pripomogli h kršenju ustave tistega člena, ki pravi, da smo pred zakonom vsi enaki.

Nismo, državljani se z referendumi ne smemo več vmešavati v finančne in vojaške zadeve, kar pomeni, da nas oblastna oligarhija nekaznovano še naprej lahko mirno krade kolikor jim to paše, zveza NATO pa lahko pri nas počne vse, kar se jim zahoče

Seveda pa ne gre valiti vso krivdo samo na vas, ampak na vse poslance državnega zbora tistega sestava, ki so družno sprejeli spremembo ustave v škodo nas davkoplačevalcev.

V ustavi je tudi en lep člen prisege, da se boste vladni predstavniki in poslanci trudili za dobrobit Slovenije, torej za dobrobit geografskega pojma, kar pomeni, da se vam za dobrobit nas državljanov ni treba nič truditi.

To že več kot 25 let tudi lepo izpričujete, saj ste nas državljane vse vlade do sedaj uspele zadolžiti vsakega že za več kot 25 000€.  

Ne čudi me vaša z ničemer utemlejena vladna odredba, ki po novem dovoljuje več tisoč odstotno povečanje onesnaženosti tal celo na otroških igriščih. http://www.24ur.com/novice/slovenija/tudi-vec-tisocodstotno-povecanje-nevarnih-snovi-v-tleh.html 

Tako bi po novem otroška igrišča lahko imela 100 % več kadmija (Cd), kmetijska zemljišča 3.900 % več insekticidov (z zdaj 0,1 na 4 po novem), atrazina pa celo 29.900 % več (z 0,01 na 3). Industrijska zemljišča, kjer se tudi gradi in odvaža zemljino drugam, pa bi lahko imela 9.900 % več živega srebra (z 0,8 na 80), kadmija 5.900 % (z 1 na 60), svinca 2.253 % (z 85 na 2.000), cink pa je celo izločen, češ da je mikroelement, potreben za naš organizem,"

Tudi me ne čudi, da vam g. Cerar nihče od poslancev državnega zbora ni zastavil vprašanje; Na pobudo koga in zakaj ste dovolili to grozljivo zastrupljanje nas državljanov, naših živali in naše narave? 

Vedno več nas državljanov se zaveda, da ti strupi prihajajo na nas iz NATO letalskih cistern in drugih transportnih in nizkocenovnih letal, kar itak vsak lahko vidi ob malo lepšem vremenu, dokler neba nad nami letala popolnoma ne zaprašijo s kemikalijami in strupi. 

Sprašujem vas dragi gospod Miro Cerar kdo vam je ukazal spisati to zastrašujočo odredbo? Je bil to gospod Soroš, ki želi teren Slovenije po deratizaciji nas Slovencev napolniti z Arabci, ali Izraelci? 

Vem dragi gospod Miro Cerar, da mi na to vprašanje ne boste odgovorili, kajti vi živite v drugen svetu, v svetu v katerem ste med drugim ocenili, da je današnje počutje slovenske države dobro. 

Nekomu, ki trdi, da se geografski pojem počuti dobro, se lahko samo čestita in se mu zaželi vse dobro na njegovi nadaljnji poti.

Stoyan Svet 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
Nov 02, 2016
Razumi, kdor more razumeti;

Zlo se vedno vrača k tistemu, ki ga sproža.
To bi vladajoči politiki še posebej morali vedeti.
Končno je tudi Miloševič rekel;
"Vse se plača, vse se vrača"
in se mu na koncu vse povrnilo tudi je.

Bolje je biti zadnji klošar,
kot služiti zlu.

Res obstaja jok brez oči
in obstaja brez zob
škripanje z zobmi.
#21
Zim Zelen
0
Oct 27, 2016
Podrobnejši potek dogovarjanj:

https://www.google.si/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi4htnL3_rPAhXE1RQKHQ97AVQQFghaMAk&url=http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Kaplan-Gregor.PDF&usg=AFQjCNGHz1jPSn1qCkY2qZ8Jk_tdSjCW8w&sig2=RRdtpYJx8u3TP3N1gE2TPQ
#20
Zim Zelen
0
Oct 27, 2016
#12 - GOOGLE
"Zavezniki druge svetovne vojne"

Kaj osebno ti misiš pa ne bo vplivalo na odločitve diplomatov in predsednikov.
Seveda imaš pravico razpredati in dokazovati, kakor te je volja.
#19
Andrej Slovenija
1
Oct 26, 2016
abram, kakšen kateri ima ali je imel vpliv v vojski, bi moral znat o teh težavah. Ne verjamem da sodelujejo vsi. Oziroma ne verjamem da so glih vsi nezavedni kaj se dogaja nad našimi glavami. Vsaj civilno zaščito, bi moralo zanimat, da enkrat za vselej raziščejo ali so to teorije ali je resnica. Pa sej so civilna zaščita. Pa naj prizemljijo ta letala, da vidimo kaj prevažajo, obstaja sum genocida. Kaj to ni dovolj tehten razlog za sprožit alarme na vseh ištancah? Obstaja sum genocida po poti prisiljene migracije ljudi v naše kraje.
#18
abram1b2 Cej
2
Oct 26, 2016
Cerar je navaden piščanček- brojler.Je bolj butast kot je vsaka prava kura.
#17
Andrej Slovenija
1
Oct 26, 2016
Mislim, da smo kar v bistvu problema. Multi dimenzionalna vojna se odvija. Branimo se univerzalno. Tako kot smo naučeni, zato brez uspeha. Preskok v načinu razmišljanja je potreben v posamezniku. Tiščat glavo vstran, problem samo še poveča.
#16
Stoyan Svet
1
Oct 26, 2016
sicer smo se v komentarjih oddaljili od bistva problema, ki pa je odgovor na vprašanje Miru Cerarju;
"Sprašujem vas dragi gospod Miro Cerar kdo vam je ukazal spisati to zastrašujočo odredbo? Je bil to gospod Soroš, ki želi teren Slovenije po deratizaciji nas Slovencev napolniti z Arabci, ali Izraelci?"
#15
Stoyan Svet
1
Oct 26, 2016
Andrej Bajt zakaj se je Tito glede reparacij obnašal tako kot se je se skriva odgovor morda tule;
http://buchela.blogspot.si/2014/01/otto-habsburg-josip-broz.html
#14
Andrej Slovenija
0
Oct 26, 2016
Politično smo butasti lahko sklepamo že po objavi iz uradnega lista najmanj 71 let. Enako smo butasti tudi v ekonomskem smislu.


Vprašanja vojnih odškodnin in reparacij ni s pravnima naslednicama tretjega rajha uredila niti nekdanja Jugoslavija. V njenih sporazumih z ZRN ni določb, ki bi se neposredno nanašale na njegovo dokončno ureditev. Tako se tudi velikokrat omenjani Sporazum med Vlado SFRJ in Vlado ZRN o odobritvi kapitalske pomoči, sklenjen v Beogradu 10. decembra 1974 ( Ur. l. SFRJ, št. 66/74), ki naj bi bil del dogovora med srečanjem Josipa Broza Tita in tedanjega nemškega kanclerja Willyja Brandta, ne nanaša na kakršnokoli odškodnino za povzročeno vojno škodo, ampak gre za posojilo v višini ene milijarde nemških mark, dano tedanji SFRJ z zelo ugodnimi pogoji. Vendar pa je bilo – po slovenski osamosvojitvi in razglasitvi moratorija na plačevanje dolgov nekdanje SFRJ v tujini – to posojilo v pogajanjih s Pariškim klubom restrukturirano skupaj z vsemi drugimi tujimi posojili, s čimer se je njegova prvotno ugodna obrestna mera povečala, in posojilo se je tako izenačilo z vsemi drugimi tujimi posojili.

http://www.mzz.gov.si/nc/si/medijsko_sredisce/novica/article/141/23582/
#13
Andrej Slovenija
1
Oct 26, 2016
Zim Zelen ne. Kar tako da si prijatelj, uradno ne pomeni nič. Premirje mora bit podpisano, agresor mora za plačat vojno reparacijo. Jugoslavija je vojno reparacijo nekako izborila na sodišču, vendar jo je naš takrat vrhovni komandant po par letih prekinil. Prekinil je sredstva katera so nam bila dodeljena uradno po odločbi sodišča. Zakaj je deloval v interesu takrarnega agresorja? Zakaj nismo v sedanji državi tega zahtevali?
#12
Zim Zelen
0
Oct 26, 2016
Koalicija zaveznikov je podpisala predajo. Ali je bila YU zraven?
#11
Andrej Slovenija
1
Oct 26, 2016
Vidiš Stojan v čem je težava, če nekdo ne podpiše premirja, pomeni, da se vojna ni končala leta 1945, ampak traja še danes. Kaj ni to vse po zakonu? Vsi so kolaboranti tega istega sistema, eni biroktati se tega zavedajo drudi ne. Tisti kateri želijo ter imajo rešitve so ne uslišani, njihova duša ne doseže niti množine a kje pa šele množice. Vojnreparacije niso zahtevali, čeprav nam je bila dana možnost. V kakšni iluziji mi živimo. Veliki 4. rajh je sedaj naredil žičnato železno južno mejo. Tako smo mi sedaj kot celota v srcih,.... hladni kot kovina. Srce mora zažaret, da prebije to črnino, da ne pretiravam, sivino. Laž je tako velika, da je že mutikompleksnodimenziona.

Švab je nekoč dejal, tako nekako: da se bo počutil kot doma, takrat kadar bo lahko prišel v takrat še Jugoslavijo z svojim mercedesom, v kopanem plašču in cavatah do Blejskega jezera.
#10
Rak stari
1
Oct 26, 2016
Stojan, ja, moral bi poudariti, da smo politično butast narod, ki ga vsak prefrigan politiks pomočjo svojih medijev pred volitvami zlahka nategne.
#9
Stoyan Svet
0
Oct 26, 2016
Rak stari, mi Slovenci kot narod nismo toliko butasti,
samo še ne vemo, da so nam vse volitve bile zgoljufane
v katerih so vsi zmagovalci bili v naprej določeni.
Žal je bilo tako in še vedno je, da bolj kot je kdo skorumpiran, večje možnosti ima, da kandidira za politika in poslanca v državni zbor.
Skratka skorumpiranost sama je tisti pogoj, ki odpira kakršnakoli politična vrata.
V to si se itak preko raznih afer lahko že sam prepričal.
#8
Stoyan Svet
1
Oct 26, 2016
Andrej Bajt izgleda, da premirje med državama ni bilo podpisano
http://www.mzz.gov.si/nc/si/medijsko_sredisce/novica/article/141/23582/
#7
Rak stari
2
Oct 26, 2016
Ko smo že mislili, da se bo obrnilo na bolje, je vsaka nova sestava DZ-ja od osamosvojitve sem slabša od prejšnje, vsaka vladna koalicija, še bolj nesposobna in skorumpirana, vsak premier/ka pa še bolj samozagledan in odmaknjen od realnosti in državljanov. Še ene volitve, pa bomo spet v komunizmu in totalitarnosti nove dobe. Pa saj drugega niti ne zaslužimo, glede na to, kako butast narod smo.
#6
Andrej Slovenija
1
Oct 26, 2016
Zanima me ali kdo ve na kateri datum sta Jugoslavija in Nemčija podpisala premirje, oziroma konec vojne in kdo je podpisal sporazum.
#5
Božo žabjek
3
Oct 26, 2016
Eni pa govorijo o spravi, ki jo edino zločinci še niso sprejeli. In sprava z ljudmi kot Cerar nikoli ni mogoča, kajti zločini, ki jih podpira, od NATA do razprodaje in uničenja države ne bo nikoli zastara, pa če mu bomo sodili v grobu!
#4
vladislav stres
3
Oct 26, 2016
Pri lastni osebni degradaciji uni tam zgoraj ugotavljajo
KJE JE DNO?
Tako za osebo, ki to počne, kot za vse, ki to gledajo.
In hvala vsem, k opozarjate da to ni niti DOBRO, niti PRAV.
#3
rastko plohl
2
Oct 26, 2016
nas je že preko 3.450, podpiši z nami in deli
http://www.pravapeticija.com/signatures/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov/start/1830

Pravapeticija.com - Podpisi - USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV

Notice: The ID number beside the signature identifies the signature. It doesn't change when signatures are deleted, so a
#2
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-10-26 01:16:57 (Oct 26, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj