Je suis ISIS Nice in turški državni udar

OddajStoyan Svet , dne 2016-07-17 ob 12:19:30

Tako to je; medijske svetovne novice; laž, laž, laž.......... laž, laž, laž...................   medijske domače novice; laž, laž, laž..... laž, laž, laž, laž, laž,laž...........                               Zdaj je poletje, pa sem se dal malo bolj na off, ampak takoj ko sem slišal za teroristični napad v Nici sem že vedel, da gre še za en false flag (za napačno zastavo) No samo delno saj je ISIS prevzel odgovornost za ta teroristični napad. Če vemo, da je ISIS v osnovi Israeli Secret Inteligence Service, tudi vemo, da so vsi teroristični napadi v zadnjih par desetletjih v njihovi izvedbi, izvajani vedno ob satanističnih iluminatskih praznikih, skrbno izbranih numeroloških datumih. Kogar to bolj zanima mu priporočam ogled sledečega videa, v katerem je vse to lepo obrazloženo. https://www.youtube.com/watch?v=kPRFmqirVJ0 

Sicer se pa niti ne trudijo več dosti, da bi to prikrili. Na prizorišču masakra lahko na fotkah vidimo plastične lutke, od katerih ena kar drži nogo v zrak,  z obilico umetne krvi                                                                                            
							                                                                                                 Zanimiva je fotografija vetrobrana  tovornjaka, kjer so se potrudili, da so prestrelili steklo povsod, samo tam ne kjer je volan, za katerim je sedel ISIS "terorist"
							 

Torej zakaj je ISIS po naročilu modelov kot so rothschild, soroš itd izvedel ta napad? V Franciji je bilo po ISIS napadu v Bataclanu izredno stanje, kateremu je potekel mandat, zato je bil nujno potreben nov napad. Izredno stanje v Franciji je zdaj podaljšano za nedoločen čas, vojsko pa sionistična lutka Holande zdaj lahko uporabi kadarkoli proti delavskim demonstracijam.

Gremo zdaj na državni udar v Turčiji.  Splaniral ga je  Fethulah Gulen, islamlski verski voditelj, sicer sionistična lutka, ki živi v Ameriki v Pensilvaniji. Je velik politični nasprotnik Erdogana, ima pa močne veze v visokih političnih in vojaških krogih Turčije. Seveda je del vojske, ki je izvajal državni udar imel podporo CIA, MI6, in MOSAD-a. Zdaj je Erdogan bivši topli prijatelj EU, ZDA in Izraela postal njihov sovražnik, ki ga je potrebno čimprej eliminirati. 

Namreč Erdogan se je opravičil Putinu za sestrelitev dveh ruskih pilotov in izjavil, da je Rusija zdaj turški prijatelj in strateški partner. Ta njegova izjava je prižgala v očeh iluminatov rdečo luč, saj seveda to nikakor ne odgovarja američanom in njihovim hlapcem NATU zato je bil nujno potreben hiter vojaški udar, ki pa zaenkrat kot kaže še ni uspel.

Cilji Rothschilda in Soroša so ustvariti v EU še več konfuzije, povzročiti še večji begunski val, ki naj bi popolnoma ohromil Evropo in v vseh državah uvedel izredno stanje, kajti iz takega kaosa se še najlažje da potegniti za bančne mafijaše sveže milijarde evrov. Edini EU politik še s kančkom zdrave pameti je madžarski predsednik vlade Viktor Orban.

Našim politikantskim lutkam od poharja naprej pa itak nič ni jasno, jasno jim je samo to, da morajo zvesto ubogati vsa navodila, ki jih dobivajo od smetarja junkerja in NATA.  

Stoyan Svet  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
2
Jul 17, 2016
lp Dajana Soroš&company; imajo glede Francije v načrtu državljansko vojno, kdaj jim bo pa to uspelo pa je samo še vprašanje časa, torej kak nov "teroristični" napad v izvedbi MOSAD-a v Franciji lahko pričakujemo že pred oktobrom. Treba je razpaliti narod proti muslimanom.

V kolikor se francozi ne bodo zbudili in spoznali,
da so jim edini sovražnik sionistične oblastne lutke na čelu s Holandeom.

Seveda pa bodo veseli vsake druge EU državljanske vojne, saj jim to prinaša milijardne dobičke, pa še cilj zmanjšanja populacije na pol milijarde se jim pri tem lahko uresničuje.
#2
Dajana Babič
4
Jul 17, 2016
Torej lahko oktobra pričakujemo nov napad v Franciji? Če se ne bodo ljudje prej zbudili...
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-07-17 12:19:30 (Jul 17, 2016)
Starejša objava Novejša objava
False Flags for Dummies- The NWO Nice, France July 14, 2016 terror hoax EXPOSED - YouTube

What is a false flag? This video answers that question and exposes the most recent false flag by western governments in the ongoing agenda of duping the west...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
MI6
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
arso
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj