Iz teorije v prakso

OddajStoyan Svet , dne 2016-05-03 ob 14:27:02

Danes 3. maja 2016 zjutraj se je nazaj v postojnsko kasarno valila kolona vojaških vozil, ki se je vračala iz uspešne mednarodne vojaške vaje Ščit 16, ki je tradicionalno že drugo leto potekala  na hrvaškem vojaškem poligonu Rt Kamenjak.

Kako izgleda ta vojaška vaja "odbrane od neprijatelja sa mora" si oglej v sledečem lanskoletnem videu. https://www.youtube.com/watch?v=vZhkKBb6QVc  

S to vojaško vajo s katero nas naša hrabra NATO vojska v Afganistanu "brani" pred tamkajšnjimi "teroristi" smo res lahko ponosni, saj nam med drugim tudi s pomočjo ameriških zračnih sil ureja vreme, konkretno s snegom "ščiti" naše rastline pred "hudobnim" soncem. Z lahkim proti zračnim orožjem nam tudi oni pomagajo zamegljevati sonce, da se ob njegovi aprilski "vročini" ne bi scvrli.

Našo davkoplačevalsko hvaležnost pa jim izražamo tako, da vsak mesec v malho NATA prispevamo več kot 33 milijonov evrov. Naša obrambna ministrica pa je NATO-u ponosno obljubila, da bomo te mesečne milijone še drastično povečali. Hvala NATO da nas braniš od "sovražnika" v Afganistanu. Aleluja.  

Ena oskubljena davkoplačevalska kura sosednji kuri; "Hej pa mi smo v klavnici. Zaklali nas bodo!" Sosednja kura ji odvrne; "Ne trapaj, prenehaj s tvojimi teorijami zarote."

Kar naprej me ljudje sprašujejo zakaj nam NATO to počne? Zapomni si enkrat za vselej; NATO je samo izvajalec satanistične politike združenih korporacij Amerike kot Monsanto imenovan tudi Mon-satan. In zakaj naše politikantske prostozidarske lutke tako navdušeno sledijo raznim TTIP, nekatere od njih pa hočejo namestiti v Sloveniji kar 200 000 ISIS borcev? Iz čiste "ljubezni" do nas slovenskega naroda in našega davkoplačevalskega denarja na račun katerega tako lepo živijo.

Želim, da si ogledaš video, ki je bil posnet pred dvema letoma pred prešernovem spomenikom, kjer smo se zbrali prijatelji v protestu proti NATO zapraševanju našega neba. https://www.youtube.com/watch?v=xf921HKUCKI 

Spremljanje http://en.sat24.com/en pa ti lahko omogoči pravo kriminalko NATO zločinjena ciklonskih vrtincev, ki jih na vsak način skušajo z HAARP radarji zločinci preusmeriti na teren naše bivše države in nas ponovno blagosloviti s poplavami. Hvalabogu jim velikokrat ne uspe, tudi po tvoji zaslugi, ki se boriš za naše skupno dobro v korist vsem ljudem na tem ljubem svetu.

Prijatelji trdijo, da ima pri vremenskih anomalijah nad Slovenijo velik vpliv tudi pospeševalnik delcev pri Trstu. http://www.ts.infn.it/en/research/gr1/ Natančno taka slika  oblakov, ki so bili nad Nanosom razpršeni na vse strani se je pojavila dan pred sneženjem 26. aprila popoldne.  Tu je še video tega pospeševalnika delcev pri Trstu. https://www.youtube.com/watch?v=PpwZN_OyMdY 

Stoyan Svet 

 

  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
1
May 03, 2016
lp
#4
Stoyan Svet
0
May 03, 2016
hvala za vajina komentarja
#3
Boris Štamulak
2
May 03, 2016
Jaa.. žalostno ampak resnično. . Kar tukaj piše. .
Mi sami.. kot ljudje žal nimamo moči in tehnologije, da ugasnemo chemtraile in haarp antene po svetu.. Ker se tega zavedajo tudi naši zavezniki.. so nam pripravljeni priskočiti na pomoč .. da se znebimo za vedno teh haarp teh.. in chemtrailov ki so nas 10letja prskali iz neba..
Tako kot ne deluje več Cern v Ch in Italiji.. tako kmalu ne bo delovalo to smrtnonosno orožje zoper človeštva. .
Na nas pa je, da se prebudimo in delujemo v skladu z notranjo postavitvijo delovanja skozi enost..
Lep dan vsem svetlobnim dušicam.
#2
abram1b2 Cej
1
May 03, 2016
Stoyan
Prave kure lepo pokažejo na človeške kure! :)))
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-05-03 14:27:02 (May 03, 2016)
Starejša objava Novejša objava
STA: Hrvaški in slovenski vojaki sklenili skupno vajo pri Pulju

Približno 600 pripadnikov hrvaških vojaških enot ter kakšnih 50 slovenskih vojakov so danes sklenili mednarodno vojaško vajo Ščit 16, ki je potekala na hrvaškem vojaškem poligonu Rt Kamenjak v Premanturi nedaleč Pulja. Z vajo je bil zadovoljen tudi poveljnik logistične brigade slovenske vojske Milan Žurman.

INFN Trieste: Experimental particle physics with accelerators

INFN Trieste web site

Na Kamenjaku održan završni prikaz međunarodne vojne vježbe 'Štit 15' - YouTube

Na vojnom poligonu 'Rt Kamenjak' u Premanturi održan je zvršni prikaz međunarodne vojne vježbe 'Štit 15'. Riječ je o najstarijoj vježbi u oružanim snagama re...

Slovenija že globoko v tretji svetovni vojni - YouTube

Od ministrstva za okolje in njene agencije ARSO zahtevamo kemično biološke analize deževnice na lahke kovine, polimere, gnilobne bakterije, parazite in pesti...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj