Članek
Kdo si pri nas želi teroristični napad
Objavljeno Feb 05, 2016

Ne vem, ali so na vladi in v državnem zboru vsi na belem prahu, da sprejemajo odločitve, ki so pogubne za naše ljudstvo. Na youtube smo lahko videli, da je na spisku za džihadistični terorizem tudi Slovenija, zdaj pa naša vlada za podžiganje njihove strasti pošilja v Irak še 15 inštruktorjev, ki naj bi se borili proti ISIS.  

V medijih smo lahko brali, da se je Miro Cerar tajno dogovoril z Angelo Merkel, da bo Slovenija sprejela del zavrnjenih migrantov džihadistov iz Nemčije, kljub temu, da mu nihče v Sloveniji  ni dal mandata za tako odločitev.

V Sloveniji so centri za namestitev migrantov že pripravljeni. V Kidričevem so se prebivalci uprli namestitvi džihadistov v njihovem kraju. Prepričan pa sem, da se bodo temu uprli tudi krajani  vseh drugih krajev v katerih naj bi bili ti namestitveni centri.

Prepričan sem, da bo nameščanje džihadistov pri nas zagotovo s položaja odneslo Mira Cerarja, če bo s tako politiko nadaljeval.

Vsi vemo, da ti zavrnjeni migranti ne bodo kaki inženirji in visoko izobraženi Sirijci, ampak polpismeni, ali nepismeni borci iz arabskih držav, ki prihajajo iz bojišč Iraka, Afganistana, Libije in Sirije, skratka tisti, ki so pred kamerami kričali, da so v Evropo prišli maščevat preroka in katerim je rezanje in sekanje glav mala malica. Tu dajem link na rezanje glav v Siriji, ki ga je objavila ISIS in je samo za močne želodce, ampak če se taki politiki ne bomo uprli se bodo take stvari kmalu dogajale tudi pri nas. http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4  

Na Vrhniki, kjer tudi pripravljajo namestitveni center za džihadiste je v bližini osnovna šola in vrtec. Ne vem kateri starš glede na ekscese migrantov v EU, ki ima  otroke v vrtcu in šoli v bližini centra za migrante bi se veselil njihove namestitve.

Do sedaj nisem srečal še niti enega samega človeka, ki bi podpiral namestitev zavrnjenih nemških džihadistov, razen seveda vseh naših oblastnih Rothschildovih in Soroševih lutk, ki jih ne bom tu navajal, ker jih večina itak že pozna. Ti "tovariši" pa naj si le domov pripeljejo vsak ene par ISIS borcev.

Naj ponovno poudarim, da so problem migrantov povzročili Američani, ki so z bombardiranji držav Iraka, Afganistana, Libije in Sirije pobili okoli dva milijona ljudi in popolnoma uničili njjihovo infrastuktruro z namenom, da se ti ljudje ne bi mogli več vrniti na njihove domove. Ves čas so z orožjem in finančno podpirali ISIS. Oni so glavni krivec za nastalo situacijo, zato bi morali nositi glavno breme migrantske krize.

Drugi krivec pa je Angela Merkel, ki je te begunce vabila v Nemčijo. Če jih ne marajo, naj jih z avioni odpeljejo tja od koder so prišli.

K prilivanju ognja pa je poskrbela še iluminatska POP TV z lažnim poročanjem o urjenju džihadistov v Dolu pri Ljubljani, katerega so povzeli vsi ostali domači in tuji mediji. https://www.sta.si/2224851/pop-tv-v-dolu-pri-ljubljani-najbolj-radikalni-dzihadisti 

Na račun tega je že prišlo do odjav turističnih obiskov postojnske jame s strani Južnih Korejcev in drugih. Zaradi gospodarske škode, ki jo je z lažnim poročanjem povzročila POP TV državi, bi država morala nemudoma tožiti POP Tv vsaj za kako milijardo evrov, ampak kaj, ko vse tako izgleda, da se vsi skupaj močno trudijo za čimprejšnjo ukinitev in propad države Slovenije.

Stoyan Svet