Članek
Zato proizvodnja brezdomcev v Sloveniji cveti
Objavljeno Jan 21, 2016

V medijih smo lahko brali, da je tožilstvo opustilo kazenski pregon državnemu sekretarju magistru Janku Burgarju zaradi trgovinskih kraj paštet itd, ker bi stroški postopka presegali vrednost nakradenega v trgovini Mercator.

Pač magister, kot magister in ostala moralno-etičnost naših vrlih oblastnih magistrov in doktorjev, da o kakem Mramorju niti ne govorim.
Sigurno je g. Janko Burgar prišel do magisterija tako kot večina tovarišev na oblasti na "pošten" način.

Torej tožilstvo je zavrglo ovadbo, ker bi bili stroški postopka večji od nakradene robe.
Nihče pa kljub našim večletnim in večkratnim pobudam na pravosodno ministrstvo in vlado, da se ne razpisujejo izvršbe na nepremičninah revežem, za manjše zneske kot 100 evrov niso obrodile nobenih sadov.
V takih izvršbenih primerih na nepremičninah so stroški izvršb najmanj deset in več kratni.

Na ta način je prišlo do več tisoč takih nepremičninskih izvršb. Oblastna mafija je lepo zlizana z nepremičninsko mafijo. Lepo se zmenijo, da na prvi dražbi nihče ne kupi nepremičnine, pozneje na drugi, ali tretji držabi pa nepremičnine dobijo za bagatelne cene.

Zato proizvodnja brezdomcev v Sloveniji tako cveti.

Za migrante z bližnjega vzhoda in Afrike topli obroki in ogrevani šotori, za mnoge naše brezdomce pa cesta in smrt. Koliko jih vsako leto pozimi na cestah zmrzne tovarišijski mediji nikoli ne objavljajo.

Ko sem bil pred novim letom po dolgem času spet v Ljubljani, sem zvečer videl, kako si je ena brezdomka postlala zunaj na tleh pred bivšo modno hišo in se pokrilaz eno dekco.

In potem se imajo nekateri bivši tovariši na oblasti celo za Slovence?

Dvoličnost brez primere.

Zato dragi moji vas še enkrat pozivam, da pridete v petek 29. januarja ob 13 uri na protivladni protest v Ljubljano na trg republike pred državni zbor in Cerarju, Mramorju in ostalim vladnim predstavnikom in poslancem državnega zbora izrazite, kaj si o njih mislite.

Ta protest organizira FB skupina Bodi altiven,
informacijo sem pobral od tule; http://www.zurnal24.si/napovedani-protest-za-odstop-ministrov-clanek-263473

Stoyan Svet