Slovenija v prihajajoči vojni

OddajStoyan Svet , dne 2016-01-14 ob 13:59:30

Počasi se uresničuje scenarij, ki sem ga napovedal že lani. Kdor še ni prebral mojega lanskoletnega članka, mu to toplo priporočam;  http://www.publishwall.si/stoychi./post/149231/njihov-cilj-je-z-begunci-napolniti-nase-domove 

Zame ni niti slučajno presenetljiva novica objavljena v medijih, da smo NATO-u samo še breme in da se nas želijo čimprej znebiti. http://www.rtvslo.si/slovenija/nato-neuradno-o-sloveniji-samo-se-breme-ste-nam/383150

Tudi nam ozaveščenim državljanom je Nato teroristične organizacije vrh glave dovolj in bomo veseli, če čimprej spokajo iz Slovenije. Očitno jim mesečno več kot 30 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja za vsakodnevno kemično zapraševanje našega neba ni dovolj in bi radi še več. Kako in koliko nas brani NATO smo lahko videli ob lanskoletnem navalu migrantov in džihadistov, ki so se v kolonah sprehajali po naših vaseh, oni pa so medtem podnevi in ponoči na strelišču na Počku nabijali s havbicami. Več kot 90% komentatorjev na raznih forumih si želi čimprejšnjega odhoda NATA, veliko jih pa poziva naj s sabo vzamejo tudi Kacina. Nja mimogrede samo omenim, da če se spopadeta dve državi, ki sta obe članici NATA Nato ne reagira.

Kot sem napovedal v članku nam zdaj Avstrijci že veselo vračajo begunce, ki niso Sirci in teh je po poročilih medijev že nekaj tisoč. O tem kje ti migranti so vlada zaenkrat molči. Ne dvomim, da bo Cerar danes na sestanku z Merklovo vprašal, kaj naj storimo s temi zavrnjenimi migranti, ona pa mu bo odgovorila; "Peljite si jih domov. Jaz sem samo iluminatska lutka, ki izvršujem ukaze nadrejenih. Če so moji nadrejeni rekli, da vojna na balkanu bo, vojna pač tam tudi bo. Če in koliko bo v njej udeležena Slovenija pa nas ne zanima." 

Hrvati in Srbi so iluminatsko vojno napoved vzeli zelo resno in kupujejo najnovejša orožja od Američanov in Rusov naši vladni predstavniki pa na youtube objavljajo sledeč video v arabščini, na katerega seveda ni dovoljeno komentiranje;  https://www.youtube.com/watch?v=Xjy4qqM0wK4

Da se bodo migranti in džihadisti pri nas čimbolj počutili kot doma, pa jih bo razveselila že skoraj dograjena džamija, ki bo ena največjih v Evropi.

Naj končam članek s toplimi besedami župana Jankovića; "Ko pa je ljubljanski mestni svet v prejšnjem mandatu potrjeval zadnji dokument, vezan na džamijo, ni bilo nikogar proti," je povedal. To pa njegovem dokazuje, da spoštujejo različnost. "Živimo skupaj, spoštujemo en drugega, sodelujemo in morda lahko to dobro energijo prenesemo ne samo po Sloveniji, ampak tudi po Evropi," je dejal.

In kaj na to dobro energijo pravijo naši bratje muslimani iz Bosne? "Pokorili bomo evropske krščanske države z ubijanjem in zastrupljanjem in osvobodili svoje brate vse v imenu Alaha." "Ubili vas bomo z eksplozivnimi pasovi, tako mi Alaha, borili se bomo proti vam vse dotlej, dokler Alahova beseda ne bo zmagala."

Več na povezavi; http://www.blic.rs/vesti/svet/jeziva-pretnja-balkanu-bosanski-dzihadisti-porucuju-trovacemo-i-ubijacemo-hriscane/r8zhwnv

Stoyan Svet

JEZIVA PRETNJA BALKANU Bosanski džihadisti poručuju: "Trovaćemo i ubijaćemo hrišćane!&q

U najnovijoj pretnji Islamska država (ID) preti da će Nalkan postati mesto s kojeg će pokoriti Evropu. "Pokorićemo hriršćanske zemlje, ubijati i trovati, i osloboditi svoju braću, a sve u ime Alaha", poručuju na snimku objavljenom na zvaničnom kanalu ID "Al Hayat-u".

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
3
Jan 15, 2016
prijatelj me je opozoril, da link na youtube v članku ne deluje in me vprašal za kaj v tem videu gre;
v glavnem v arabščini razlaga kakšne vse pravice dobiš kot azilant v Sloveniji,
koliko socialne pomoči zase in za vsakega člana družine, koliko dobiš dodatka za vsakega otroka, ugornosti za vrtec in šolo
da ti mora država preskrbeti stanovanje in službo,
torej gre za propagando, naj džihadisti prosijo za azil v Sloveniji,
ker se tudi tu od države za azilante da dobiti dokaj lepe denarce.
#2
rastko plohl
0
Jan 14, 2016
200.000 do 300.000 tisoč jih sledi za slovenijo
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-01-14 13:59:30 (Jan 14, 2016)
Starejša objava Novejša objava
Njihov cilj je z begunci napolniti naše domove

Ko je Angela Merkl javno napovedala, da se boji, da bo na Balkanu prišlo do vojne, sem se takoj spomnil na amriškega zunanjega ministra James Bakerja, ki je leta 1991 pred vojno v Beogradu napovedal točno isto; "Bojim se, da bo tu prišlo do vojne". Takrat James Bakerju nihče ni verjel, ampak kmalu se je začela na področju Juge neverjetna morija. Bakerjeve besede so bile dovoljenje za vsesplošno klanje.

Nato neuradno o Sloveniji: Samo še breme ste nam :: Prvi interaktivni multimedijski portal, MMC RTV

Obrambni proračun se že leta zmanjšuje, to pa se bo očitno le še nadaljevalo.

Welcome to Slovenia #1 - YouTube

اهلا وسهلا في سلوفينيا (english below) بمجرد الموافقة على طلب اللجوء و كنت في حالة اللاجئين( كفرد واحد او عائلة ) الحالة الخاصة بك تساوي وضع أجنبي مع السماح ...

V Ljubljani se je začela gradnja džamije s 40 metrov visokim minaretom (foto in video) | Slovenij

Na mestu, kjer bo stal Islamski kulturni center z džamijo, sta danes beton v temeljno ploščo centra simbolično vgradila islamski mufti Nedžad Grabus in ljubljanski župan Zoran Janković.

JEZIVA PRETNJA BALKANU Bosanski džihadisti poručuju: "Trovaćemo i ubijaćemo hrišćane!&q

U najnovijoj pretnji Islamska država (ID) preti da će Nalkan postati mesto s kojeg će pokoriti Evropu. "Pokorićemo hriršćanske zemlje, ubijati i trovati, i osloboditi svoju braću, a sve u ime Alaha", poručuju na snimku objavljenom na zvaničnom kanalu ID "Al Hayat-u".

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
sds
(1)
MI6
(1)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
arso
(1)
vera
(1)
geji
(1)
Bush
(1)
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj