Cerar nagnal Mramorja in tudi sam odstopil

OddajStoyan Svet , dne 2016-01-11 ob 23:32:39

Zaenkrat je to še pravljica za lahko noč otroci, vendar ti bivši tovariši za polnjenje njihovih bančnih računov zagotovo ne bodo dokončali svojega mandata.

V vsaki normalni demokratični še posebej EU državi bi ob podpisu predpisa za dodatek za stalno pripravljenost profesorjev na fakultetah bil dotični podpisnik takega predpisa takoj odstavljen s položaja, po vsej verjetnosti pa bi bil tudi kazensko ovaden. 

Za visoko moralno-etičnega Cerarja tak dodatek za pripravljenost, (ki je v dosti primerih presegal delavsko plačo) niso razlog za hujše sankcije. Za njega je tisti milijon evrov za stalno pripravljenost profesorjev itak samo drobiž.

Javnost je ogorčena nad vsemi odgovornimi za plačevanje za stalno pripravljenost profesorjev, vsebolj se ji gabi njihova dvoličnost in zahteva takojšnji odstop Mramorja, Brenčičeve in dekane vseh tistih fakultet, ki so dovolili izplačevanje dodatka za stalno pripravljenost.

Že takoj po osamosvojitvi sem se srečal s tujim prijateljem, ki je študiral diplomacijo. Rekel mi je, da Slovenija kot država s takim vodstvom nikakor ne more uspeti. Vprašal sem ga zakaj in mi je rekel zato, ker vaši voditelji niso državnotvorni. Državnotvornost v osnovi pomeni skrb za narod, oziroma ljudstvo države. Prijatelj je imel še kako prav.

Vsem tem bivšim tovarišem na oblasti je ves čas od osamosvojitve naprej bil en sam cilj; kako si natrpati svoje bančne račune na eksotičnih otočjih, kako razprodati vse, kar se tu da, kljub dejstvu, da nič od tega, kar so prodali in kar še prodajajo ni bilo, niti ni njihovo.

Po eni strani je ta dvoličnost naše vladajoče oligarhije dobrodošla, ker bo prej pometla z njimi na smetišče zgodovine, po drugi strani pa je škoda, da se ne zavedajo, kakšno veliko škodo delajo samim sebi in da bo cena, ki jo bodo za svoj pohlep morali plačati za njih pogubna.

Ali se bodo zares streznili šele takrat, ko se bodo znašli v zaporu na Dobu? Vse ima svoje meje, tudi ljudska potrpežljivost glede oblastne dvoličnosti in njihovih goljufij in kraj jo ima.

Stoyan Svet  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Jan 12, 2016
bom pogledal hvala Romano,
ti in ostali pa poglejte naslove v financah zaradi katerih bi dotični vpleteni v vsaki normalni državi bili že za zapahi;
http://www.finance.si/8840274/Narat-in-Vičič-krivde-neupravičene-dodelitve-kredita-Dimičevi-ne-priznavata/rss

Narat in Vičič krivde neupravičene dodelitve kredita Dimičevi ne priznavata

Na ljubljanskem okrožnem sodišču je bil danes sklican predobravnavni narok za Veselinoviča, Narata in Vičiča. Veselinovi
#6
Romano Rajkov
0
Jan 12, 2016
Stoyan,PREBERI SI TA ZAPIS: Sprememba ali kolektivni samomor? Anton Komat, današnja objava in napiši kaj dobrega na zapis, moj in njegov, dobiš ga na moji skupini fb. na samem vrhu.

Se pa popolnoma strinjam s tabo, nimam pregleda na Jankovičeva kriminalna dejanja, zato ne morem o tem, je pa v naši družbi še veliko vsega drugega, zaradi čegar poštene državljane, glava boli!
#5
Stoyan Svet
1
Jan 12, 2016
lepo si to napisal Romano, pa da ne rečemo kaj o Jankoviću nad katerim je več kot 50 kazenskih ovadb, ki ležijo v sodnih in tožilskih predalih,da ne govorimo o bančni mafiji, ki je zaenkrat politično in sodno še nedotakljiva.
Saj to vemo vsi, vejo tudi oni kaj si ljudstvo misli o njih, saj v komentarjih na raznih forumih lahko berejo kaj si o njih mislijo forumaši.
Zaenkrat jih policija še ščiti, kako dolgo jih bo, pa je samo še vprašanje časa.
#4
Romano Rajkov
1
Jan 12, 2016
Stoyan, te popolnoma podpiram pri zapisu, ne morem pa nikakor doumeti, da se toliko krije te cigane profesorje in sedaj ministre. Za tako koruptivno dejanje bi šel vsak navaden državljan v zapor in to brez pardona, tej živini pa kot, da je vse dovoljeno, gamad so vsi s Cerarjem na čelu.

Kdor je zaščitnik take populacije kriminalnih prestopnikov, ni sam nič bolji in naj to kriminalno dejanje preurejajo, kakor že hočejo, pod dodatke ali pod kaj drugega, TO JE ZA MENE NAVADNA KRAJA!!!

Za taka dejanja in zneske, kakršne so si delili tukaj, bi morali vsi v zapor, vsi s Cerarjem na čelu, ki ni nič bolji od njih. Že dolgo ščiti tudi vso kriminalno bančno verigo bankirjev, ki so sodelovali v kriminalu in naj ne misli, da je folk toliko neumen, da tega ne vemo...
#3
Stoyan Svet
0
Jan 12, 2016
lp Mike PM-ja in njegove bo kmalu odnesel čas ;)
#2
mike 1968
1
Jan 12, 2016
Stoyan, mislim, da bo to še kar nekaj časa pravljica za lahko noč, ker povosd vidimo neko neodločnost, samo pri branjenju svojih kolegov pa je PM neomajno odločen (kot tudi pri Policistih) :(
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2016-01-11 23:32:39 (Jan 11, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
Bush
(1)
sds
(1)
geji
(1)
bit
(1)
MI6
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
arso
(1)
vera
(1)
IŠČI PO ARHIVU
januar 2020
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj