Seks z živalmi rituali oblastnih prostozidarjev

OddajStoyan Svet , dne 2015-12-23 ob 20:10:25

Ob referendumu o ZZZDR je prijatelj Rastko Plohl ponovno odprtl temo Baričevič, ki naj bi jo ubili lastni psi. Ker sem se takrat s to zadevo precej ukvarjal sem napisal o tem tudi članek.

Tako kot sestra Baričevičeve Dea sem tudi sam prepričan, da je bila Baričevičeva umorjena in da ni ona seksala s psi, ampak njeni politikantski prostozidarski pacienti pri katerih je zoofilija del njihovih satanističnih ritualov. https://www.youtube.com/watch?v=xv1JE6b8tUw 

Da je temu res tako, naj omenim, da je takrat istočasno s klinike Baroso bilo ukradenih 3600 kartotek njenih pacientov.  Na nekih forumih se je pojavil celo seznam politikantskih oblastnih zoofilov v katerega pa ne verjamem, saj so na njem bili skoraj vsi oblastni predstavniki od predsednika države, do predsednika vlade in njenih preteklih in tedanjih ministrov.

Višja državna tožilka Dragica Kotnik, ki je hotela zadevi z bulmastifi priti do dna je bila kmalu zatem suspendirana z nekimi smešnimi obtožbami. Vse obtožbe proti njej so bile kasneje zavržene. Kar mi je zanimivo je edino to, da je v suspenz Dragice Kotnik bil vpleten tudi zdajšnji minister za pravosodje Goran Klemenčič.  http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/zmedena-kronska-prica-o-napadu-na-baricevica

Evo vsebina mojega članka, ki sem ga napisal 28. februarja 2010 torej pred petimi leti;

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?    i

K pisanju tega članka me je spodbudil poziv humanitarnega društva Šent, ki zbira sredstva za vrnitev naše državljanke, ki je v Indiji hudo duševno zbolela zato ni mogla podaljšati vize in je končala v tamkajšnjem zaporu.

Pred štirimi leti so na Oražnovi ulici štirje bulmastifi lastnice Zdenke Roter in Saše Baričevič raztrgali mimoidočega Staneta Megliča, ki še po štirih letih ni dobil nobene odškodnine, niti nikakršnega opravičila od lastnic psov. Priča dogodka je napisala, da sta pred hišo Baričevičeve stali z Zdenko Roter, Stane Meglič, ki je šel mimo je v avtu opazil tri bulmastife, ker so mu bili všeč jih hotel slikati s svojim mobitelom.

Zdenka Roter, ki je na vrvici imela enega od bulmastifov je na Megliča takoj spustila tega psa, ostali trije bulmastifi pa so poskakali iz odprtega avta se mu pridružili v klanju Megliča. Po poročilih očividcev doktor Saša Baričevičeva in doktor Zdenka Roter nista poklicali niti policije niti rešilca, ampak sta takoj poklicali odvetnika Senico naj uredi zadevo.

Rešilce in policijo so poklicali šele sosedje, ko so videli, da bodo bulmastifi pokončali nesrečnega Staneta Megliča. Policisti so na kraju dogodka ubili enega od bulmastifov, dva pa poslali v zavetišče za živali na Gmajnice, kjer bi ju morali po predpisih evtanizirati.

Baričevičeva je preko odvetnika Senice dosegla ne samo odlog usmrtitve psov, ampak celo vračilo teh psov. Zatajile so vse institucije pravne države od VURSa, kmetijskega ministrstva, višjega uprvnega sodišča, do vlade, ki ni pravočasno izdala odločbe državnemu pravobranilstvu, da bi lahko ukrepalo, skratka vse institucije, ki bi pravno morale braniti javni interes, branile pa so zgolj zasebni interes Baričevičeve.

V normalni demokratični državi bi zaradi tega takoj padla celotna vlada, pri nas pa so se odgovorni zgovarjali drug na drugega in prelagali zadevo do zastaranja, kot v že toliko preteklih nerazrešenih aferah. Dva od bulmastifov Baričevičeve sta dve leti preživela v zavetišču za živali na Gmajnicah.

Dnevna oskrba enega takega psa v zavetišču stane 15 € to je 450 € na mesec in 5400€ na leto, ker je šlo za dva taka psa je to skupaj 10 800€ na leto in ker sta bila v zavetišču dve leti je to skupaj 21600 €.
Ne vem, ali je Saša Baričevičev plačala vse te stroške za zavetišče, ali pa je vse to šlo na naš davkoplačevalski račun, kajti za vse te živali v zavetiščih se pokrivajo stroški iz vladnega proračuna.

Ne vem koliko je psov v vseh zavetiščih po Sloveniji, ampak zagotovo davkoplačevalci na račun zapuščenih psov v zavetiščih plačujemo milijone evrov, na drugi strani pa imamo na stotine tisočev ljudi, ki živijo na robu preživetja, ki ne vejo kako bodo preživeli še en mesec, imamo take kot je Meglič, ki po štirih letih še ni dobil nobene odškodnine, imamo stotine klošarjev, ki nimajo niti dostojnega zavetišča, kjer bi lahko prenočili in nam umirajo na cestah, našim državljanom v tujini pa naša veleposlaništva v primeru bolezni, ali stiske ne nudijo niti osnovne pomoči, kajti na naših veleposlaništvih trdijo, da so oni tam predvsem zaradi slovenskih gospodarskih interesov in naj se naši državljani znajdejo kar sami.

In potem nam oblastniki trobijo, da je naša država pravna država in za vse enaka pred zakonom in ne samo to, trdijo nam, da je naša država socialna država, ker tako piše v ustavi.

Le koga farbajo ti tovariši na oblasti?
Ko so bulmastifi pokončali nago Baričevičevo na dvorišču v snegu, je predstavnik policije trdil, da ni šlo za kaznivo dejanje, kljub temu, da so našli na kraju tragedije umetni penis s trakovi za pas v hiši pa pravo erotično mučilnico. Zato na kraj dogodka čeprav bi morala priti nista prišla niti državni tožilec, niti preiskovalni sodnik.

Sosedje so trdili, da je v času tragedije izpred hiše Baričevičeve odpeljal črn terenec, video zapis kamere z bližnjega križišča pa je bil prav ob tistem času izbrisan, kamere na križiščih pa so pod nadzorom policije.

Sestra Baričevičeve je trdila, da če je bila njena sestra najdena gola je bila zagotovo umorjena. Ob istem času pa je prišlo na kliniki Barsos, katere lastnica je bila od psov pokončana Baričevičeva še do kraje 3600 kartotek pacientov, ki so se tam zdravili, kar samo potrjuje sume Dee Baričevič da je njena sestra verjetno res bila umorjena.

Na Baričevičevi ni bila izvedena obdukcija in so jo že po dveh dneh kremirali.

Kljub velikim napakam policije ob preiskavi, pa je še bolj osupljivo dejstvo, da so vsi mediji pod pritiskom lobijev kot toliko drugih hoteli tudi to afero pomesti pod preprogo in če ne bi bilo Bojana Požarja bi vse kar bi vedeli o tej aferi samo to, da je šlo zgolj za še eno nesrečo.

Kakšna je to država v kateri so pasja življenja pomembnejša od človeških?

Kakšna je to država v kateri vladajo politiki, katerim je zasebni interes pomembnejši od javnega interesa?

Kakšna je to država v kateri politiki kršijo tisti člen ustave, ki pravi, da se bodo z vsemi močmi trudili ne za svojo, ampak za blaginjo in dobrobit Slovenije?

Na vsa ta vprašanja naj si vsak odgovori kar sam.

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Dec 26, 2015
zoofilija je del prakse oblastne oligarhije, če se hočejo povzpeti na višja mesta. Praksa je taka, da jih med seksom z živalmi posnamejo in jih pozneje na račun tega njihovi mentorji izsiljujejo. Tako postanejo oblastne lutke res samo lutke, ki ubogajo vsak ukaz nadrejenih.
Očitno je v ta posel bila vpletena tudi Saša Baričevič, ki je zaradi tega morala umreti nasilne smrti.
Njeni pravi eksekutorji pa se po vsej verjetnosti še danes sprehajajo na svobodi.
#15
vladislav stres
1
Dec 25, 2015
Veliko skrivnosti in
Stojan Svet: "Sestra Baričevičeve je trdila, da če je bila njena sestra najdena gola je bila zagotovo umorjena. Ob istem času pa je prišlo na kliniki Barsos, katere lastnica je bila od psov pokončana Baričevičeva še do kraje 3.600 kartotek pacientov, ki so se tam zdravili"

Skrivanje, onemogočanja, blatenje vsega kar ni skladno z agendo za enkrat še formalno vladajočih ali resna kriminalistična PREISKAVA?
https://www.rtvslo.si/slovenija/odstop-pogacnika-kancek-upanja-za-obstoj-eticnih-norm/224389.

Odstop Pogačnika - "kanček upanja za obstoj etičnih norm" :: Prvi interaktivni mul

SLS pričakuje, da bo minister Pogačnik zaradi ravnanja v primeru bulmastifi odstopil sam, SNS pa od njega zahteva razreš
#14
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
dragi Prosto Zidar
poglej ta video, če te ta video ne prepriča
si tak bolnik, ki mu ni več pomoči;
https://www.youtube.com/watch?v=9rwAT9aOEME

Secret History of the Freemasons - YouTube

This documentary provides insights into Freemasonry. Although Freemasonry claims to not be a religion, documentary evide
#13
Prosto Zidar
2
Dec 24, 2015
Stoyan, ne cutim se prizadetega, sploh ne - le popolnih lazi ne maram. In ce ti ne locis med SMOM, Prostozidarji, Jezuiti in... no, natolcevanjem zblojenih umov, potem - mene to, priznam, moti, ker dobrodelno bratovscino vlacih po zobeh zaradi blodenj, ki z njo nimajo nikakrsne povezave.

Ampak, tebi to ustreza, kajne?
#12
Stoyan Svet
2
Dec 24, 2015
dragi Prosto Zidar
oprosti res ne vem zakaj si ob vsaki omembi prostozidarjev
čutiš prizadetega,
izgleda, da si prej pacient ti, kot pa mi,
ki omenjamo zla dela prostozidarjev.
Dejstvo je, da so večina naših bivših in sedanjih politikov prostozidarji Malteški vitezi pod komando jezuitov. O tem je na netu dovolj dokazov, ki jih lahko tudi sam najdeš, celo na wikipedii.
Kam so nas pripeljali ti Malteški vitezi pa je tudi vsem razvidno in ne rabi kakega posebnega komentarja.
#11
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
draga Dajana, ne verjamem, da Plohl ne loči med zoofilijo in homoseksualnostjo, je pa res, da so mnogi homoseksualci in biseksualci tudi zoofili, predvsem pa tisti prostozidarji, ki imajo v svojih ritualnih programih tudi seksanje z živalmi.
Zagotovo ni slučajno, da so na isti dan umora baričevičeve v kliniki Barsos bile ukradene kartoteke. zakaj? Zato, ker je v njih bilo navedeno, kateri pacienti so zoofili, druge razlage preprosto ni.
#10
Prosto Zidar
0
Dec 24, 2015
TI si delno-do-pretezno zblojen, kajne? Kako vam pacientom uspe vedno nas Prostizidarje v vsako neumnost potegnit?
#9
Dajana Babič
1
Dec 24, 2015
Stoyan, Rastko Plohl ni odprl nobene teme, samo papagajal je iz FB-ja, kjer so začeli objavljati tisto sliko mrtvega Baričeviča. Plohl ne loči med homoseksualci in zoofili. Ne loči med ničemer, ne ve, kaj pomeni homoseksualnost in kaj pomeni pedofilija, vse meče v isti koš... aja, zdaj mu bo treba dati Nobelovo nagrado za mir, ali kaj?

Stoyan, a imaš ti otroke? Nimaš. Potem pa bodi TIHO!

Mislim, pa kakšna skropucala pišete zadnje čase, kaj se vam je vsem skegljalo?
#8
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
LZ zanimiva napravica za odganjanje psov
#7
Stoyan Svet
0
Dec 24, 2015
v Sloveniji je okoli četrt milijona psov
zanimiv članek o številu psov v Sloveniji kot potrošno blago,
vse tako kaže, da je plan svetovnih bančnih satanistov tak,
da tudi otroci postanejo potrošno blago;
http://www.zurnal24.si/dezela-psov-ne-otrok-clanek-73633
pa še zanimiv članek iz siola;
http://www.siol.net/novice/slovenija/2013/07/v_sloveniji_zivi_skoraj_cetrt_milijona_psov.aspx

Dežela psov, ne otrok - zurnal24

Premislek. Trenutno je 223.260 registriranih psov, leta 2008 jih je bilo 212.684 – 24.166 več kot otrok.
#6
Laščan Zlatorog
0
Dec 24, 2015
Ja, psi so problem - pomaga pa
http://odganjalec-psov.si/
#5
Azra .
1
Dec 23, 2015
Misliš? Da bi se to lahko zgodilo? Da bodo sami deležni velikega zla?
Skoraj ne morem verjeti, oni so že poskrbeli zase in niso navajeni hudega.
Mi, ki pa delamo že 30 let ali več, pa smo navajeni, da smo lepo tiho in sicer nekaj "godrnjamo", ampak to pa je tudi vse kar se zgodi.
Sicer pa tem astrologom tudi ni preveč za verjeti.
Brezdomcev pa bo itak vsak dan več, saj je vsak dan več propadlih podjetij in ljudje niso sposobni plačevati kreditov (saj so izgubili službe) in kaj jim preostane? Ampak, naša država o tem ne more razmišljati, kot si že sam rekel, raje skrbijo za pse.
Me prav zanima podatek, koliko je v Sloveniji psov!?
Stoyan, vse je obrnjeno na glavo.
#4
Stoyan Svet
0
Dec 23, 2015
ja draga Azra to je res absurd, da celo država porabi za pse več, kot za tiste naše državljane, ki potrebujejo pomoč.
Za baričevičeve pse je šlo iz proračuna oziroma naših davkoplačevalskih žepov v dveh letih osupljivih 21600€.
Za LGBT društva v parih letih 12 milijonov evrov,
koliko milijonov evrov pa skozi državne banke vsak mesec odhaja na privat račune določenih tovarišev na eksotičnih otočjih pa zaenkrat še ne smemo vedeti.
Izgleda, da ta oblastna zaprašena kamarilja misli, da je njihovo poslanstvo ustvarjanje brezdomcev, ki jih je vsako leto več med nami.
Po zadnjih podatkih že več kot 10 000.
Astrologi napovedujeo, da bo leto 2016 veliko bolj karmično kot prejšnja leta, ljudje, ki so prispevali h velikemu zlu, bodo tudi sami deležni velikega zla.
#3
Azra .
1
Dec 23, 2015
Res je Stoyan. Sem enkrat tudi sama pisala na to temo (glede psov) na eD-ju, pa se je sprožil cel rafal, kako sovražim živali.
Pa jih imam rada, samo razmišljala sem, koliko otrok po svetu umira od lakote, pri nas pa ljudje pri vsaki hiši hranijo psa. Po novem imajo kar po dva, da ne bo eden trpel samote in ne bi imel kakšnih psihičnih težav. Res žalostno!
#2
rastko plohl
1
Dec 23, 2015
lp
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-12-23 20:10:25 (Dec 23, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Zmedena kronska priča o napadu na Baričeviča | Slovenskenovice.si

Ali in kako je Senica v terencu zdivjal s prizorišča tragedije na Oražnovi?

The Real Story Of Animal Farm - YouTube

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
IŠČI PO ARHIVU
september 2020
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj