Gejevski manifest svetovnih oblastnikov

OddajStoyan Svet , dne 2015-12-18 ob 23:37:47

V poštni nabiralnik sem dobil ljubek štiristranski letak raznih hetero parov v barvah, ki sta ga izdali stranki TRS in IDS z naslovom; Čas je ZA. V nadaljevanju pišejo, da je Čas za ljubezen, Poroko in družino, enakopravnost, moj in tvoj glas in Čas je za resnico.

Kot sem že večkrat napisal; Ta referendum nima nobene veze z ljubeznijo, ima pa vezo z razvrednotenjem poroke, ima vezo z razkrojem družine, z dehumanizacijo človeka, še največ pa ima veze s prodajo otrok, ki so že postali trgovsko blago za razno razne spolne igre in tudi satanistična žrtvovanja.

Ne pozabimo; vsako leto v satanisličnih ritualih politčno-bančnih mafijašev samo v EU ubijejo preko 2000 otrok. Cilj LGBT iluminatov in je satanazicaija otrok že od otroških vrtcev naprej.

Vsi voditelji držav, kjer je ta vsiljeni zakon bil že sprejet so zveste lutke LGBT iluminatom. Torej kdor bo glasoval ZA bo glasoval za satanizirane Iluminate, za razkroj družin, narodov in držav, glasoval bo za dehumanizacijo človeka. Glasoval bo za iluminatsko zmanjšanje svetovnega prebivalstva s sedmih milijard na pol milijarde. In kdor jim bo dal glas ZA, jim bo dal glas tudi za genocid, ki ga pod komando teh istih ljudi s kemijskim zapraševanjem neba nad nami izvajajo njihovi NATO hlapci. Evo to je resnica, vse ostalo pa so samo pravljice za lahkonoč otroci. photo gay parade Stockholm

Pojdimo zdaj na Gejevski manifest katerega bančno-mafijski iluminati od 1987 leta vztrajno uresničujejo po vsem svetu. Imajo ga v ameriškem kongresu, tudi v Vatikanu, na ameriških univerzah itd. V angleščini je dosegljiv na mnogih int. straneh, tudi v wikipedii ga lahko najdeš;

Sodomizirali bomo vaše sinove, znake vaše slabotne moškosti, vaših plitvih sanj in vulgarnih laži. Vaše sinove bomo zapeljevali v šolah, domovih, gimnazijah, garderobah, športnih dvoranah, semeniščih, v mladinskih skupinah, v kinih, skupnih kopalnicah, v vojski, na postajališčih tovornjakov, v vseh moških klubih, v parlamentu, skratka povsod, kjer so moški skupaj. Vaši sinovi bodo postali naše sluge in nam bodo vedno na razpolago. Oni bodo preoblikovani po naši podobi. Po nas bodo hrepeneli in nas oboževali.

Ženske jočete za svobodo. Pravite, da z moškimi niste več zadovoljne. Oni vas delajo nesrečne. Mi poznavalci moškega obraza jih bomo potem prevzeli od vas. Mi jih bomo zabavali, mi jih bomo poučili, mi jih bomo objemali, ko bodo jokali. Ženske pravite, da bi raje živele druga ob drugi, kot z moškim. Torej pojdite in živite ena z drugo. Mi bomo vašim moškim dali užitke, ki jih nikoli prej niso poznali, kajti tudi mi smo moški in samo moški ve, kako zadovoljiti moškega. Samo moški lahko pozna globino in občutke moškega, njegov razum in njegovo telo. 

Vsi zakoni, ki prepovedujejo homoseksualno aktivnost bodo preklicani. Namesto tega se bo uvedla zakonodaja, ki bo vzpodbujala ljubezen med moškimi. Vsi homoseksulaci morajo stopiti skupaj kot bratje.

Pisali bomo pesmi o ljubezni med moškimi, delali bomo take filme, kjer bomo poveličevali homoseksualce in poniževali in smešili heteroseksualce.

Razkrili bomo naše mogočne homoseksualce, ki paradirajo kot heteroseksualci. Šokirani boste in prestrašeni, ko boste spoznali, da vaši predsedniki in njihovi sinovi, vaši industrialci, vaša senatorji, vaši župani, vaši generali, vaši športniki, vaše filmske zvezde, vaši televizijski voditelji, vaši civilni voditelji, vaši duhovniki niso heteroseksualci. Smo povsod; infiltrirali smo se med vse svoje vrste. Bodite previdni, ko govorite o homoseksualcih, ker smo vedno med vami; lahko sedimo ob mizi nasproti vas; morda bomo spali v isti postelji s tabo.

Ustanovili bomo privatne vojske, kot je to storil Mišima, da vas je premagal. Mi bomo osvojili svet, kajti bojevniki navdihnjeni s homoseksualno ljubeznijo in častjo so nepremagljivi, tako kot so bili antični grški vojščaki.

Družina kot enota drstišča laži, izdaj, povprečnosti, hinavščine in nasilja - bo odpravljena. Družina kot enota, ki se pokvari v domišljiji in ki zavira svobodno voljo, je treba odpraviti. Popolni fantje bodo zasnovani in bodo zrasli v genskem laboratoriju. Povezani bodo skupaj v komunalno nastavitev, pod nadzorom in navodili homoseksualnih učenjakov.

Vse cerkve, ki nas obsojajo bodo zaprta. Naši edini bogovi so lepi mladeniči. Držimo kult lepote, morale in estetske. Vse, kar je grdo, vulgarno in banalno bo uničeno. Ker smo se odtujili od meščanskih heteroseksualnih konvencij smo svobodni, živimo svoje življenje po diktatu čiste domišljije. Za nas preveč ni dovolj.

Ena od glavnih zahtev za pozicijo moči v novi družbi homoerotike bo razvajanje v grški strasti. Vsak moški, onesnažen s heteroseksualnim poželenjem bo samodejno izključen od položaja in vplivanja. Vsi moški, ki bodo vztrajali v neumni heteroseksualnosti bodo obsojeni na homoseksualnih sodiščih in bodo postali nevidni možje...........

Tresite se vi hetero svinje, ko mi pridemo med vas brez mask. PhotoGay parade Brazil

No dragi moji po tem gejevskem manifestu lahko spoznate pravo resnico za koga boste, ali ne boste glasovali, za kakšno družbo in družino v resnici pri bančno-mafijskih iluminatih vam zares gre. Spoznali pa boste tudi kdo vse so njihove lutke pri nas.

Stoyan Svet

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
Dec 21, 2015
draga samosvoja,
ti si ena lepa in fejst punca,
razumem tvojo pozitivnost
in jo podpiram.
Za ISIS in družinskim fašističnim zakonom,
ki ga je sprejela večina zahodnih držav
so popolnoma isti mafijski ljudje,
ki se jih res ni treba bati,
(saj so samo nasprotniki samim sebi)
ampak samo po svoji vesti in srcu delovati.
#17
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Dec 21, 2015
Ne Stojan. Moj svet ni tako črn. Nočem brat in se posledično strašit z nekim psihiči. Vedno so bili in bodo neke organizacije, sekte, če hočeš (npr.ISIS), ki predstavljajo grožnjo človeštvu. Njih bat se, delat njim "reklamo" je samo plus zanje. Stojan glej ptičke;)
#16
Stoyan Svet
2
Dec 21, 2015
lp Samosvoja,
zelo dobro poznam lezbijke in geje, med njimi imam nekaj osebnih prijateljic in prijateljev. Za vse njih lahko rečem, da so v redu ljudje. Lahko pa rečem, da so tudi oni žrtve tega zakona in da so jih zlorabili za politične namene.
Mene niti slučajno ne grabi kaka paranoja, ker pa že veliko let proučujem satanizem svetovnih oblastnih finančnih mafijašev imenovanih Iluminati, ki vodijo ta svet pač globlje poznam ozadja tega svetovnega lutkovnega gledališča, ki teži k razčlovečenju človeka in zmanjšanju populacije iz sedmih milijard na pol milijarde.
Vidim, da ti draga samosvoja reagiraš povsem čustveno, da nisi prebrala zakona ZZZDR in da ne poznaš prakse CSD-jev, ki pod mizo že izvajajo določene člene tega zakona.
Ne poznaš tudi vsiljevanje teorije spola, ki jo vsiljujeo otrokom tudi pri nas že v otroških vrtcih in osnovnih šolah.
Daj izobrazi se, to kar zgoraj piše v članku se že dalj časa izvaja po vseh zahodnih državah in to ni produkt jezuitske univerze, oni so te cilje samo povzeli od oblastnih homoseksualnih iluminatskih mafijašev.
Ponovno in dokončno draga moja, če si za ta zakon si za genocid nad samo sabo in vsemi nami.


#15
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Dec 21, 2015
Lp. Stoyan. Praviš, da te neke paranoje jezuitske cerkve skrbijo? Paranojičen postajaš še bojim.;) Svet je stvar pogleda mislim, da si to lekcijo osvojil. Ne verjemi vsega kar prebereš. Veliko je nekega, kaj bo, če bo. Spoznaj v živo kakšne lezbike ali geye, jih poznaš osebno? So ljudje, kot vsi le v postelji imajo radi isti spol. Borili so se za enakost z vsemi in tega jim "bogovi" za katere se imajo nasprotniki zakona ne dovolijo. Slovenija je bolj balkanska od balkana, v glavah pa strah pred pogubljenjem in peklom s katerim maha Vatikan in njih podložniške stranke. Včeraj je zmagala nsi. Ni zmagal razum, človečnost, ljubezen. Volili smo za enakost pred zakonom, delitev premoženja, zdravstveno zavarovanje.. O nobenih posvojitvah in otrocih se ni šlo. Žal slovenci še niso zreli za premik zavesti, sprejetosti človeka, kot takega. Stojan ne se bat lgbt ti nič noče samo za svoje lažje življenje ,enakopravnost se borijo. Svet se je spremenil in nekateri rabite malo več časa, da to dojamete, sprejmete.
#14
Stoyan Svet
0
Dec 20, 2015
lp Samosvoja,
ne gre za verjameš, ne verjameš, ne gre za provokacije, gre za gola dejstva.
Ta Gejevski manifest sem prevedel s strani ameriške jezuitske univerze. Imajo ga vse ameriške univerze,
imajo ga v ameriškem kongresu, pa tudi v EU parlamentu in Vatikanu.
O njem piše tudi v wikipedii
Povsod po zahodnem svetu so na vodilnih političnih položajih LGBT lutke, prav tako tudi pri nas, kar je itak že večini znano.
Če hočejo naše LGBT lutke ostati na oblasti morajo izpolnjevati njihove ukaze in kot vidiš jih tudi lepo izpolnjujejo.
Poglej enega spodnjih videov kaj so naredili ti satanisti iz pevskih in filmskih zvezd v Holiwudu.
Hvalabogu je ta satanistični in hudo zavajajoči referendum v Sloveniji padel, vendar to še ni prava zmaga, pod mizo se ta politika preko CSD-jev že izvaja, prav tako preko šolskega ministrstva.
Šele ko bo to LGBT vlado in LGBT stranke v državnem zboru odneslo na smetišče politične zgodovine se bo zares kaj spremenilo.
lp
#13
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Dec 20, 2015
Ma bohh pomagaj, Stojan, kake to maš! Menda ne verjameš tem provokacijam?!
#12
Stoyan Svet
0
Dec 19, 2015
pranje možgan v treh minutah
tako se perejo tudi tebi neglede na to,
ali to veš, ali pa ne;
https://www.youtube.com/watch?v=3zBY2Mcu1F0

Satanic Illuminati Brainwashing Exposed In 3 Minutes!! 2015 - YouTube

This is actually kind of funny. (By the way, I always use the word "illuminati" in my titles because it's what people lo
#11
Stoyan Svet
0
Dec 19, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=mYT6rdXQNmY

Illuminati Stars - Before And After HD - YouTube

Jay Z, Dr DRE, Cypress Hill, Chris Brown, Drake, Celine Dion, Halley Berry, Eminem, Rick Ross, TB Joshua Charlie Boy Ton
#10
Ana Kos
0
Dec 19, 2015
... kolikor vem, ne smemo govoriti o referendumski temi, vsaj en s stališča, da bi koga v kaj prepričevali :)

Prav v zadnjih dneh sem te stvari govorila z otroki ... Mi je rekel sin, da so sužnji tudi danes (ko sem mu razlagala sužnjelastništvo) in prav vesela sem tega, kako fant razmišlja.
No, sem mu pa rekla, da je bil včasih suženj last gospodarja, ta si je smel dovolili nagrše stvari v zvezi z njim, danes pa da naj bi vsaj država ščitila posameznika, ki se mu godi krivica ... Ampak se sprašujem o vsem tem ... recimo da ubiti ne sme človeka, fizično ubiti, medtem ko si je v starih časih lahko gospodar dovolil prav vse ...
Ampak še kaj ugotavljam, kako krha je moja pripoved ... tudi danes si človek lahko dovoli mnogo mnogo čez mero, pa mu država ne bo nič naredila, včasih mu bo celo dovolila ... uzakonila ...
Licemerstvo ....
#9
Rado K.
2
Dec 19, 2015
Ana,
ne pusti si natikati uzde!
Oblast si izmišljuje vse mogoče, da bi državljane omejevala.
Poglej na Hrvaškem. Policiist je podrl in uklenil 66 letnico. Pristojni pa so izjavili, da je bilo vse po predpisih.
In zdaj naj ljudje to sprejmemo kot normalno?
To je krasni novi svet. Bodočnost, ki pritiče naslednjim generacijam.

Na vsaki malenkosti se moramo upreti, sicer se bomo, po principu kuhane žabe, postopoma znašli v dreku iz katerega ne bo mogoče uiti.
#8
Vlatka Kozlovič
0
Dec 19, 2015
Rado, prav imaš! Zakaj molk?
#7
vladislav stres
1
Dec 19, 2015
REFERENDUM O DRUŽINSKEM ZAKONU BO PROPADEL - kaj po nedelji?
Bo treba poračunati pri tistih, ki so nam ga ONEMOGOČILI.
To pa je kar predlagatelj sprememb Miro Cerar mlajši

http://www.rtvslo.si/blog/meteor/referendum-o-druzinskem-zakonu-bo-propadel-kaj-po-nedelji/104449

REFERENDUM O DRUŽINSKEM ZAKONU BO PROPADEL - kaj po nedelji? :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#6
Ana Kos
0
Dec 19, 2015
Rado, jaz bi imela še marsikaj reči, pa ne smem ;)
#5
Rado K.
0
Dec 19, 2015
Boli me za volivni molk!
#4
CD Vito
1
Dec 19, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=tHi40qnRrWk

Gustav - YouTube

Gustav wants to save humanity...
#3
Ana Kos
0
Dec 19, 2015
Je že predvolilni molk, tako da bom tiho ... ;)
#2
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-12-18 23:37:47 (Dec 18, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Internet History Sourcebooks Project

Home | Ancient History Sourcebook | Medieval Sourcebook |  Modern History Sourcebook | Byzantine Studies Page Other History Sourcebooks: African | East Asian | Global | Indian | Islamic | Jewish |  Lesbian and Gay | Science | Women's

undefined

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
arso
(1)
vera
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
geji
(1)
bit
(1)
MI6
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj