Tovariš Ivan Zombi Janša

OddajStoyan Svet , dne 2015-11-18 ob 11:21:25

Najprej zakaj tovariša Ivana Janšo imenujem Zombi? Zato, ker je javno nas protestnike pred parlamentom imenoval zombiji. Star pregovor pa pravi: "To, kar slabega govoriš o drugih to si ti sam." Ker sem se sam udeležil vseh protestov in ker so mnogi že pozabili kakšne so bile naše zahteve si osvežimo spomin z videom iz Murske Sobote, kjer sem med drugimi, kot govornik bil povabljen tudi jaz. Moj govor nekje od 5 minute naprej; https://www.youtube.com/watch?v=DIIhHAkRRWE

Tovarišu Ivanu Zombiju Janši sem 1. decembra 2012 napisal tudi odprto pismo v katerem sem ga pozval k odstopu; http://www.pozitivke.net/article.php/20121201212948675 

Zdaj pa še malo o njegovem kameleonstvu. vsi vemo, da je bil tovariš Ivan Zombi Janša goreč komunist, ki so ga vrgli iz partije. Pridružil se je Tomšičevi SDZ zametku prve delavske stranke v Sloveniji. Pridružil se je tudi Pučnik in ustanovili so socialno demokratsko stranko. (socialno demokratske stranke v EU so delavske stranke) Nato se je tovariš Ivan Zombi Janaša rešil Tomšiča in ga postavil na stranski tir. Imel sem priložnost pogovarjati se s Tomšičem, ki mi je takrat izrazil razočaranje nad tovarišem Ivanom Zombijem Janšo. Prav tako pa je na stranski tir postavil tudi dr. Pučnika. Skratka ko tovariš Ivan Zombi Janša nekoga ni več rabil je ta zanj postal samo še izločena šahovska figura. 

Tovariš Ivan Zombi Janša pa je kmalu ugotovil, da mu delavska stranka ne odgovarja in je komunistični partiji Združena lista poklonil socialnost, sam pa socialnost zamenjal za slovenskost. Ko je 2004 prišel na oblast smo vsi lahko videli njegovo borbo proti korupciji in klientelizmu, ki jo je tako obljubljal v predvolilnem času. Ta se je spremenila v njegovo ponavljajočo mantro; "Tako je delal tudi Rop" skratka samo nadaljeval je korupcijsko klientelistično politiko LDS. Koliko pa tovariš Ivan Zombi Janša ljubi slovensko ljudstvo je pa dokazal v EU s podpisom pogodbe o prodaji vodne infrastrukture in podeljevanje koncesij privatnim podjetjem in s tem ukinitvijo temeljne človekove pravice do vode.  

In za konec, nekdo je na publish wall zapisal, da je tovariš Ivan Zombi Janša imel predavanje v Celovcu v katerem je govoril kaj Angela Merkel z begunci iz Sirije je, oziroma ni mislila. Res neverjetno, da ne rečem smešno saj je oporekal stotinam videov in člankom v katerih Angela Merkel v Nemčijo vabi sirijske begunce. 

Stoyan Svet  

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
0
Nov 27, 2015
srecko plesnicar lp
v cem pa se glede IZJ motim?
si lahko malo bolj konkreten?
#6
srecko plesnicar
0
Nov 26, 2015
Stoyan oprosti, ampak malo se motiš glede J.J.
#5
Stoyan Svet
0
Nov 19, 2015
hvala Vladislav, da si v komentarju napisal naše zahteve. Seveda se tudi Cerar obnaša popolnoma enako kot Janša. V predvolilnem videu obljublja boj proti korupciji, da se potem sam zelo hitro izkaže za še večjega koruptivneža in v državno službo na visoke položaje imenuje še večje koruptivneže. Zato sem tudi njemu pisal in ga javno pozval naj odstopi s položaja.
Res ne vem zakaj se ti bivši tovariši držijo položaja kot pijanec plota in zakaj jim je do lastne časti toliko kot do lanskega snega.
#4
Stoyan Svet
0
Nov 18, 2015
Vanjo Trontelj, če si mislil morda na prostozidarja in malteškega viteza, ki mu ljubkovalno rečejo tudi vrtni, ali murgeljski palček naj ti povem, da je Ivan Zombi mokre sanje po videnem seznamu tudi malteški vitez vajenec ponižno vdan svojemu šefu vrtnemu palčku.
#3
vanjo trentelj
2
Nov 18, 2015
Stojan, z vsem spoštovanjem, pa vendar na zombite boš moral svoj prst drugam pokazati!
#2
vladislav stres
2
Nov 18, 2015
Stojan Svet (od 5 minute naprej):
"Zahtevamo razkritje imen tistih, ki so v državnih bankah dajali in dobivali kredite na lepe oči in so jim bili kasneje ti dolgovi ODPISANI. Zahtevamo kazenske ovadbe za vse vpletene politike in bankirje. Državljani in davkoplačevalci ne bomo pokrivali njihovih lopovščin.
Zahtevamo odstop ministra za finance ker je brez našega dovoljenja dal državno poroštvo v višini milijarde eur za dve PRIVATNI banki. Probanko in Faktor banko.
zahtevamo kazenski pregon in razkritje imen tistih naših državljanov na katerih računih se na eksotičnih otokih se na računih nahaja več kot 50 milijard eur. Ta informacija je bila objavljena tako v naših kot tujih medijih. Zahtevamo da se ta denar, ki je pokraden v Sloveniji vrne nazaj."
https://www.youtube.com/watch?v=DIIhHAkRRWE
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-11-18 11:21:25 (Nov 18, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Zahteve protestnikov - Murska Sobota, 29. oktober 2013 - YouTube

www.pozitivke.net - Dragi Ivan Janez Janša

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
ecb
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
CIA
(1)
arso
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
vera
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2021
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj