Kdo je za zadnjim masakrom v Parizu?

OddajStoyan Svet , dne 2015-11-14 ob 23:23:12

Ozadja svetovnih terorističnih napadov  podrobno proučujem že od 11. septembra 2001. Zelo malo je še ljudi, ki še verjamejo, da je za napadom na dvojčka bil "Obama" Bin Laden in njegova Al Kaida, še posebej zato, ker se je poleg nebotičnikov do temeljev zrušila tudi tako zvana stavba 7 v kateri je imela sedež CIA. Do sedaj ni bilo nobenih uradnih pojasnil, zakaj se je zrušila ta stavba. Po trditvah poznavalcev je bilo potrebno uničiti neke dokumente, ki naj bi hudo korupcijsko bremenile Donalda Ramsfielda. 

Podrobno sem spremljal tudi ozadja terorističnega napada v Madridu leta 2004 in v Londonu 2005, Bostonski bombni napad pred dvema letoma in pariškega Charlie Hebdo. Seveda sem pozorno spremljal tudi tega zadnjega v Parizu. Tudi ta ima kar preveč podobnosti s terorističnim napadom na Charlie Hebdo. Charlie Hebdo je pred napadom kupil Jacob Rorthschild, Bataclan koncertno dvorano pa je septembra letos prodal Rothschildov prijatelj zaradi strahu pred terorističnim napadom antisemitistov. 

Vsi ti teroristični napadi imajo kar nekaj skupnih imenovalcev in sicer;

1. Na prizorišču vedno najdejo nepoškodovane osebne dokumnete domnevnih teroristiv. Tudi tokrat v Parizu kot v vseh prejšnjih so jih našli. Ponarejen sirijski potni list terorista. (rotschildov mosad podpis)

2. V času vsakega terorističnega napada potekajo vojaško-policijske vaje pod vodstvom tajnih služb CIA, MI6, Mosad, itd prav tam, ali v okolici, kjer je bil izveden teroristični napad. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. 

3. Vsak teroristični napad se zgodi preden naj bi potekali kaki shodi, ali protesti proti klimatskim spremembam itd. Tudi tokrat v Parizu je bilo točno tako.

4. V ozadju se tajno sprejema korporacijski sporazum med EU in ZDA znan kot TTIP in TISA.

Kdor spremlja moja pisanja že lahko ve, da veliko let podrobno proučujem delovanje Iluminatov bančnih gangsterjev.

Nobeni konflikti, nobene vojne, nobeni teroristični napadi v svetu niso šli, niti ne grejo mimo njihove volje. Oni vse splanirajo v naprej. Vsak datum za terorističen napad, ali pričetek vojne je skrbno numerološko splaniran, tudi ta petek 13. november 2015 ni bil noben slučaj. Iluminati so vsi mahnjeni na numerologijo in tega niti ne skrivajo. Na youtube je dovolj videov, ki to potrjujejo. Numerolgija je njihov podpis pod vsak teroristični napad, pod vsako lokalno, ali svetovno vojno.

Ti ubogi muslimanski teroristi ne vejo, da so Rothschildovi plačanci, da delajo zgolj za svetovne bančne gangsterje.

Bančni gangsterji NWO pa imajo z ustvarjanjem terorističnih napadov veliko korist. Ne pozabimo, kaj je njihov končni cilj; 1.konstantno ustvarjati mednarodno zmedo, 2. z izrednimi razmerami ukinjati demokracijo, 3. uvesti diktaturo novega svetovnega reda NWO, 4. zmanjšati svetovno populacijo na pol milijarde njihovih sužnjev itd

V podkrepitev mojih navedb pa še nekaj dejstev; koncem meseca bo v Prizu potekala konferenca Združenih Narodov o klimatskih spremembah. Ker so bili pričakovani veliki prostesti proti zapraševanju neba, jih zdaj, ko so v Parizu izredne razmere ne bo, NWO pravljičarji pa nam bodo lahko še naprej veselo prodajali pravljice o segrevanju podnebja. 

Pred terorističnim napadom v Parizu so se sestali CIA direktor Brennan, direktor francoske tajne službe Bernard Bajolet, izraelski svetovalec za varnost Yacov Amidror v Washingtonu. Ni mi treba razlagati, da so vsi ti ljudje Rothschildove lutke.

https://www.youtube.com/watch?v=DxkInbEcEZ4

Torej, če, kako in kdaj naj bi potekala od banksterjev napovedana balkanska vojna bodo, ali so že odločili NWO banksterji gangsterji.

Zaplesti v vojno Srbe in Hrvate je pravi mačji kašelj, razstreliti tam kakšno javno prireditev, kjer se bo na sceni pojavil hrvaška, ali srbska osebna izkaznica "terorista" bo za njih dovolj, da se bo njihov ogenj sovraštva spet razvnel do neba.

Kot sem že napisal, sam bi v danih razmerah močno okrepil varovanje naše nuklearke.

Upajmo, da bomo voditelje balkanskih držav vsaj v zavesti prisilili, da ob morebitnem terorističnem napadu ne nasedajo več pastem NWO svetovnih bančnih gangsterjev in se takoj zavejo kako pomembno je, da se ponovno vojaško povežemo, če hočemo kot narodi preživeti.

Stoyan Svet  

Whistleblower Activist Exposes Covert Agenda Behind Geoengineered Global Climate Change | SOTN: Alte

Open Letter From Paris Climate Change Conference Participant Sounds The Alarm Upcoming Global Climate Change Agreement Ignores Geoengineering, Precursor To One World Government

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Nov 16, 2015
lp
#6
Stoyan Svet
1
Nov 15, 2015
odličen video, ki sem ga oravkar odkril, ki potrjuje vse moje navedbe;
https://www.youtube.com/watch?v=JV-Cc-Qxd5s

Paris Terror Attack False Flag Proof REVEALED - What You're NOT Being Told! - YouTube

Secret Pentagon Report Reveals US "Created" ISIS As A "Tool" To Overthrow Syria's President Assad - http://www.zerohedge
#5
Stoyan Svet
0
Nov 15, 2015
Peter Marinac imate prav, vemdar jih h zdravi pameti mi vsi vsaj v zavesti lahko prisilimo.
#4
Peter Marinac
5
Nov 15, 2015
Z vsem se strinjam, samo z zdravo pametjo balkanskih voditeljev pa ne. Na mestu voditeljev so samo, ker podpirajo tako početje. Če ga nebi, bi bili po kratkem postopku odstranjeni.
To je jasno, ko vidimo njihovo podporo raznim trgovinskim sporazumom, farmacevtski industriji, GSO, cerkvi....
#3
Stoyan Svet
10
Nov 15, 2015
seveda Vladislav zato tudi je vedno več protestov po vsem svetu,
ampak naša rothschildova medijska trobila tega ne smejo poročati.
Sploh ni več vprašanje, ali bo prišlo do preobrata na političnem in gospodarskem področju pri nas in v svetu, je samo še vprašanje časa.
Tovariši gospodje na oblasti, ki se zdaj počutijo v svojih koruptivno klientelističnih dejanjih tako udobno se kmalu to ne bodo več.
Neodgovornost do svojega lastnega ljudstva se jim bo vrnila kot bumerang.
#2
vladislav stres
8
Nov 15, 2015
Zopet HVALA Stojan.
Obstajajo pa tudi protisile.
KOALICIJA ZOPER VOJNO in zoper obračunavanju s silo samo po sebi.
GLAVO pa bomo morali začeti uporabljati za razmišljanje v povezavi z vrednotami, preko katerih tehtamo kaj je in kaj ni prav.
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-11-14 23:23:12 (Nov 14, 2015)
Starejša objava Novejša objava
2015 United Nations Climate Change Conference - Wikipedia, the free encyclopedia

The 2015 United Nations Climate Change Conference, COP 21 or CMP 11 will be held in Paris,[ 1] from November 30 to December 11.[ 2] It will be the 21st yearly session of the Conference of the Parties to the 1992 United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) and the 11th session of the Meeting of the Parties to the 1997 Kyoto Protocol.[ 3] The conference objective is to achieve a legally binding and universal agreement on climate, from all the nations of the world. Leadership of the negotiations is yet to be determined.

Whistleblower Activist Exposes Covert Agenda Behind Geoengineered Global Climate Change | SOTN: Alte

Open Letter From Paris Climate Change Conference Participant Sounds The Alarm Upcoming Global Climate Change Agreement Ignores Geoengineering, Precursor To One World Government

BOOM! CIA Director Met with French Security Chief and Mossad Before Paris Attacks - YouTube

www.undergroundworldnews.com CIA Director Brennan Met With French Secuity Chief Before Paris Attacks - Report | 13 Nov 2015 | The White House correspondent f...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
arso
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
geji
(1)
ecb
(1)
MI6
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj