Rothschildovi hlapci

OddajStoyan Svet , dne 2015-09-22 ob 23:59:46

Zakaj si državni mediji ne upajo pisati resnice o begunski krizi?

Odgovor na to vprašanje je zelo preprost; Vsi državni mediji (pa tudi mnogi privatni) so v lasti Jacoba Rothschilda vključno z našimi oblastnimi predstavniki, kateri se ves čas močno trudijo, da njemu in njegovim EU podložnikom lezejo ve se kam. Jacob Rothschild je eden najbogatejših Zemljanov in član satanistične združbe znane pod imenom Iluminati.

Naj samo mimogrede omenim, da je Jacob Rothschild tudi lastnik pariškega časopisa Charlie Hebdo, ki ga je kupil samo nekaj tednov pred "terorističnim" napadom na ta časopis. To teroristično akcijo je izvedla njegova izraelska tajna služba Mosad.  

Vsak, ki ima vsaj še delček zdrave pameti lahko vidi, da se pri nas vedno bolj ukinja demokracija in da naša država vsebolj tone v diktaturo. Zato ni prav nič čudno, da je državni zbor enoglasno sprejel spremembo ustave po kateri ima ljudstvo glede politike  samo še minorno vlogo opazovalca in se ne sme več z referendumi vmešavati niti v finančne niti vojaške zadeve.

Že pred kakimi desetimi leti sem naletel na članek v angleščini v katerem je bil seznam držav, katerih lastnik njihovih centralnih bank je Rothschild. Med njimi bila tudi centralna banka Slovenije. Takrat sem se tej novici nasmehnil, danes pa se lahko nasmehnem samo še moji takratni naivnosti.

V svojih člankih sem že večkrat zapisal, da je Slovenija Rothschildova kolonija, naši predstavniki oblasti pa njegovi ponižni  hlapci. Žal na oblasti in v državnih službah nimamo niti enega samega pokončnega moža, ki bi si upal povedati to resnico.

Za vse njih je pomemben le en moto; "Samo, da je plača in to po možnosti čim boljša. Za provizije smo pripravljeni narediti vse, kar želite. Prodati vodne vire ni problema, z GSO in cepivi zastrupljati prebivalce, ni problema, organizirati parade ponosa vsak dan, ni problema, spreminit zakon o zakonski zvezi z možnostjo poroke z živaljo, ni problema. Nič nas ne moti, če gre vse to na škodo ljudstva in naših otrok. Nam je ljudstvo pomembno toliko kot lanski sneg. Kar nam je pomembno je, da smemo biti vaši ponižni hlapci in vas zadovoljiti na karšen koli način pri tem pa dobiti po možnosti še kako provizijo." 

V vseh državah bivše Jugoslavije gre za zelo podobne politično-ekonomske scenarije. Totalna korupcijsko-mafijska  razprodaja državnega premoženja po vsej možnosti po čim manjši ceni.

Zakonodaja se je ves čas spreminjala v korist tajkunov in lopovov, ki so lahko kradli milijarde evrov po mili volji in zato seveda nihče od njih ni bil zares  kaznovan, če pa že, je šlo zgolj za kozmetičen vtis pred ljudstvom, da skorumpirano pravosodje vendarle še nekako deluje.

Naslednja Rothschildova politična poteza bo; Islamizacija Slovenije.

Stoyan Svet

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Petra Sivec
2
Sep 25, 2015
O ja. Krščanstvo stoji na trhlih temeljih.
#7
Petra Sivec
3
Sep 25, 2015
Še malo in pokukal bo, kako je v Drugem svetu. Res samo še malo. Kot je videti. Kazni ne uide. Amen!
#6
Abram K.
1
Sep 24, 2015
rastko plohl
Pravilno razmišljaš,sem na tvoji strani.Že sam nastanek krščanstva je vezan na prevaro. Zato so zažgali Aleksandrijsko knjižnico,da resnica ne bi prišla na dan.
#5
rastko plohl
3
Sep 23, 2015
vse te tajne organizacije, politične stranke, vere, ideologije so pod eno taktirko, ki jo navzven prezentira Vatikan in znotraj potekajo frakacijski boji vendar sveta ne bodo zavzeli
Vatikan je tudi ustanovitelj Islama za kar so potrebovali približno 100 let,

#4
rastko plohl
1
Sep 23, 2015
po informacijah je to eno ta isto
#3
Stoyan Svet
4
Sep 23, 2015
ne dragi prijatelj Rastko Plohl ne bo držalo, nekaj podobnih komentarjev oziroma na ta članek in na to temo sem dobil tudi od prijateljev s FB.

Prej je obratno. Že več let spremljam iluminatsko sceno. Obstaja tristranska iluminatska piramida. Ena stranica je Vatikan, druga London city tretja pa Columbija district v Washingtonu. Vsi imajo v centru egipčanski obelisk, ki predstavlja moški spolni organ in nihče od teh treh centrov moči ne plačuje davkov.

Eni domnevajo, da je na vrhu piramide angleška kraljica. Ne tudi ona je samo ena od nižjih iluminatskih lutk, kakor so razni rothchildi, rockefellerji, kisingerji, ramsfeldi, buši itd.

Tisti, ki so na vrhu te piramide so popolnoma anonimni, razen zgoraj omenjenih jih nihče ne pozna, niti jih bo kdaj spoznal.
#2
rastko plohl
2
Sep 23, 2015
Rothschildi so vatikanski hlapci oziroma bankiriji Vatikana katerega premoženje in ne Rothschildov naj bi bilo
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-09-22 23:59:46 (Sep 22, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
arso
(1)
Bush
(1)
vera
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
geji
(1)
ecb
(1)
MI6
(1)
CIA
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj