Članek
Rothschildovi hlapci
Objavljeno Sep 22, 2015

Zakaj si državni mediji ne upajo pisati resnice o begunski krizi?

Odgovor na to vprašanje je zelo preprost; Vsi državni mediji (pa tudi mnogi privatni) so v lasti Jacoba Rothschilda vključno z našimi oblastnimi predstavniki, kateri se ves čas močno trudijo, da njemu in njegovim EU podložnikom lezejo ve se kam. Jacob Rothschild je eden najbogatejših Zemljanov in član satanistične združbe znane pod imenom Iluminati.

Naj samo mimogrede omenim, da je Jacob Rothschild tudi lastnik pariškega časopisa Charlie Hebdo, ki ga je kupil samo nekaj tednov pred "terorističnim" napadom na ta časopis. To teroristično akcijo je izvedla njegova izraelska tajna služba Mosad.  

Vsak, ki ima vsaj še delček zdrave pameti lahko vidi, da se pri nas vedno bolj ukinja demokracija in da naša država vsebolj tone v diktaturo. Zato ni prav nič čudno, da je državni zbor enoglasno sprejel spremembo ustave po kateri ima ljudstvo glede politike  samo še minorno vlogo opazovalca in se ne sme več z referendumi vmešavati niti v finančne niti vojaške zadeve.

Že pred kakimi desetimi leti sem naletel na članek v angleščini v katerem je bil seznam držav, katerih lastnik njihovih centralnih bank je Rothschild. Med njimi bila tudi centralna banka Slovenije. Takrat sem se tej novici nasmehnil, danes pa se lahko nasmehnem samo še moji takratni naivnosti.

V svojih člankih sem že večkrat zapisal, da je Slovenija Rothschildova kolonija, naši predstavniki oblasti pa njegovi ponižni  hlapci. Žal na oblasti in v državnih službah nimamo niti enega samega pokončnega moža, ki bi si upal povedati to resnico.

Za vse njih je pomemben le en moto; "Samo, da je plača in to po možnosti čim boljša. Za provizije smo pripravljeni narediti vse, kar želite. Prodati vodne vire ni problema, z GSO in cepivi zastrupljati prebivalce, ni problema, organizirati parade ponosa vsak dan, ni problema, spreminit zakon o zakonski zvezi z možnostjo poroke z živaljo, ni problema. Nič nas ne moti, če gre vse to na škodo ljudstva in naših otrok. Nam je ljudstvo pomembno toliko kot lanski sneg. Kar nam je pomembno je, da smemo biti vaši ponižni hlapci in vas zadovoljiti na karšen koli način pri tem pa dobiti po možnosti še kako provizijo." 

V vseh državah bivše Jugoslavije gre za zelo podobne politično-ekonomske scenarije. Totalna korupcijsko-mafijska  razprodaja državnega premoženja po vsej možnosti po čim manjši ceni.

Zakonodaja se je ves čas spreminjala v korist tajkunov in lopovov, ki so lahko kradli milijarde evrov po mili volji in zato seveda nihče od njih ni bil zares  kaznovan, če pa že, je šlo zgolj za kozmetičen vtis pred ljudstvom, da skorumpirano pravosodje vendarle še nekako deluje.

Naslednja Rothschildova politična poteza bo; Islamizacija Slovenije.

Stoyan Svet