Članek
ISIS&NATO; in begunci, ki to niso (tretji del)
Objavljeno Sep 21, 2015

»Srce parajoče« (sarkazem) je sočutje naših domačih »ISIS&NATO« politikov v Sloveniji in v EU do tujih beguncev. Nimajo pa nobenega sočutja do naših domačih družin, katere zaradi nezmožnosti plačevanja položnic mečejo iz občinskih stanovanj. Tako le ti postanejo eni od več kot 10 000 registriranih brezdomcev, njihove otroke pa dajo v posvojitev. Posvojitelj pa za vsakega takega otroka dobi od države 600€. Po navadi so posvojiteljice takih otrok kar prijateljice socialnih delavk. Mnogi taki otroci pa postanejo čustveni invalidi.  Mnogi taki brezdomci, ki so izgubili otroke pa se iz obupa prepustijo alkoholu in si na veselje oblastnikov skrajšujejo svoja življenja. Vsi vemo, da smo glede samomorilnosti v vrhu EU.

Seveda je pri tem kršenju človekovih pravic in ustave naša vlada »nemočna«, »nemočno« je ministrstvo za družino in »nemočna« je varuhinja človekovih pravic, ni denarja pravijo naša država je uboga. Otroci postajajo tržno blago, saj se nad njimi izvajajo celo izvršbe.  V lastni državi zaradi Rothschildovih lutk vse bolj postajamo tretjerazredni državljani.

Glede sočutja do beguncev in pa finančne in druge podpore in pomoči beguncem pa so naši politiki vsi medeni in kar naenkrat zelo močni. Za njih je denarja na pretek.

Že v prejšnjih člankih sem pisal, da imajo banksterji-Iluminati pod njihovo kontrolo tudi RKC in Vatikan, da je papež samo njihova lutka, kar lahko nazorno vidiš na fotografiji  (njegov uradni satanistični iluminatski pozdrav).

Prav tako pa so pod njihovo kontrolo tudi shia in suni muslimani saj je večina nasilnih muslimanskih imamov izšolanih v Izraelu in ZDA.

Deset tisoče tistih zmernih in miroljubnih muslimanskih imamov po arabskem svetu so v zadnjem desetletju pobili in jih nadomestili z militantnimi.  Iluminatom je s terorističnimi akcijami NATO-a v Iraku in ostalem arabskem svetu uspelo na smrt spreti shia in suni muslimane.  ISIS muslimanski imami izvirajo iz Saudske Arabije, (ki je tako kot Izrael samo kolonija Iluminatov), veliko njih pa so kar iz MOSAD-a tajne službe Izraela.

Delajo vse tisto, kar jim je naročeno. Seveda so za svoja dela tudi bogato plačani. Na youtube je dosti videov o tem recimo glavni imam od ISIS Baghdatis je bil igralec in je tajni agent MOSAD-a o čemer sem pisal že lani. Tudi mnogi drugi imami so bili že razkriti kot plačanci ISIS-a in iluminatov.

Na mail sem dobil tekst v katerem piše, da je vsak begunec od Rothschilda dobil 11 ooo€. Tako me ne čudijo izjave beguncev pred kamerami, da oni ne rabijo denarja, saj ga imajo dovolj. Tudi se ne obnašajo kot begunci, ampak bolj kot teroristi, na raznih videih kričijo Alahu Akbar in reporterjem kažejo, kako jim bodo prerezali vratove.   https://www.youtube.com/watch?v=ZV315xqbRK8   

Na tej povezavi lahko preberemo pisanje poljskega državljana o beguncih na italijansko-avstrijski meji, ko se je iz Italije  z avtobusom vračal domov.  http://pandora.kreativisti.org/svjedocanstvo-obicnog-covjeka-divljaci-a-ne-izbjeglice/

Stoyan Svet

Se nadaljuje jutri