Novi ZZDR je pogreb naše države

OddajStoyan Svet , dne 2015-03-23 ob 13:45:49

Naj te sreča zdrava kmečka pamet, ne daj se zapeljati lažni svobodi, da imaš pravico spreminjati svoj spol po mili volji, naj ti bo jasno zakaj v tem novem zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih gre; Gre za uničenje družine kot osnovne celice vsake zdrave družbe in države. Gre za to, za čemer so stremeli vsi diktatorji od Hitlerja do Stalina, kjer naj bi človek postal samo nebogljeno orodje za zlorabljanje in s katerim se bodo oblastniki lahko izživljali po mili volji. Prostozidarji imenovani Iluminati, baksterji, ki imajo že 99% svetovnega bogastva v svojih rokah in na katerih plačilni listi so vse svetovne vladne lutke, vsa vojna mašinerija se dobro zavedajo, da bodo z uveljavitvijo te nove zakonodajo lahko dosegli svoj cilj. Ta cilj pa je dehumanizacija človeka, človeka kot duhovno bitje. Naslednji korak teh satanistov, uničevalcev planeta Zemlje bo, da pedofilija v istospolnih družinah ne bo več kaznivo dejanje. Še naslednji korak pa bo v zakonsko zvezo uvedba človeško-živalskih hibridov. Zdaj po novem nisi več moški, ali ženska, ampak si samo še oseba 1 ali dva, v ZDA  pa po tem vsiljenem zakonu iluminatov nisi niti več oseba, ampak samo še subjekt1 in subjekt2.

Na strani  24kul.si je lepo navedenih 15. utemeljitev zakaj je ta zakon za večino ljudi nesprejemljiv in zakaj mora nujno z referendumom biti zavrnjen. Če imaš še malček zdrave kmečke pameti se ti ne bo težko odločiti:

 1. Legalizacijo posvojitev otrok v homoseksualne skupnosti.

2. Šest brezplačnih oploditev z biomedicinsko pomočjo za lezbične pare na državne stroške (20.000 EUR)
3. S pomočjo nadaljnih ustavnih presoj in zakonodajnih trikov in pravnega aktivizma zanesljiva legalizacija nadomestnega materinstva, kjer bodo istospolni pari na državne stroške najemali revne ženske za rojevanje otrok po naročilu.

4. Ustanavljanje Komisij za LGBT prevzgojo kot je to že uvedla Mestna občina Ljubljana in uvedba obveznih LGBT certifikatov za državljane in podjetja, ki hočejo poslovati z državnimi ustanovami.

5. Uvedba sporne državne ideologije v vrtce, osnovne in srednje šole ter univerze, v kateri bodo promovirane lezbične, homoseksualne, biseksualne in transeksualne »družine«, prepovedana pa bo opredelitev družine kot »skupnost matere, očeta in otrok«.

6. Uvedba posebnih delavnic v šole in priprava novih učbenikov kot npr. Ljubezen je ljubezen.

7. Starši v javnih in zasebnih šolah ne bodo mogli več vzgajati svojih otrok v skladu s svojim prepričanjem. Preberite kaj se je zgodilo na OŠ Bičevje v Ljubljani.

8. Zasebne šole morajo izvajati javno veljaven program, v kolikor hočejo biti financirane. Združena levica je na seji Odbora v Državnem zboru 10. 2.. 2015 javno napovedala, da bodo morale zasebne šole učiti »Teorijo spola«, sicer bodo izgubili financiranje.
9. Javni uslužbenci, ki se ne bodo strinjali z radikalno LGBT ideologijo, bodo odpuščeni. To še posebej velja za matičarje, ki ne bodo poročali homoseksualnih parov, zdravnike in zdravstveno osebje (,ki ne bodo hoteli oplojevati lezbijk), sodnike in socialne delavce (,ki ne bodo hoteli podpisovati odločb o posvojitvi otrok v homoseksualne skupnosti)...
10. Humanitarne in nevladne organizacije, ki v statutih in pri svojem delu ne bodo upoštevale državne LGBT ideologije, bodo izključene iz državnih razpisov in diskriminirane.
11. Kontroverzna vlada Mira Cerarja bo na predlog radikalne levice vsilila sistemsko diskriminacijo vseh javnih uslužbencev, ki se pri svojem delu ne bodo strinjali z LGBT ideologijo.
12. Uvajanje sovražnega govora, ki bo predvideval sodne procese, finančne kazni in zapor za vse, ki se v javnosti ne bodo strinjali z LGBT ideologijo in redefinirano zakonsko zvezo. Sodniki bodo pri tem »spregledali« ustavno pravico do ugovora vesti.
13. Verske skupnosti bodo morale imeti LGBT certifikate, v kolikor bodo hotele kandidirati na javnih razpisih za obnovo kulturne dediščine.

14. Sprejem takšne redefinicije bo neplodnim parom onemogočil posvojitve iz Rusije, Ukrajine in Makedonije. Vse te države bodo v primeru sprejema novele ZZZDR uvrstile Slovenijo na črno listo držav, kamor je prepovedano dajati otroke v posvojitev iz razloga, ker razumejo posvojitve otrok v homoseksualne skupnosti kot grob poseg v pravice otrok.

15. Uveljavitev ZZZDR še naprej omejuje pravice starih staršev. Novi ZZZDR ne predvideva možnosti, da bi stari starši lahko posvojili svoje vnuke, lahko pa jih bodo v primeru smrti staršev socialni centri dali v posvojitev homoseksualnim in lezbičnim parom.

Stoyan Svet 

Nujno preberite: 15 razlogov za referendum o družini! | 24KUL.si

Združena levica je 15. decembra 2014 v Državni zbor vložila novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Vodstvo Državnega zbora je odločilo, da se bo zakon obravnaval po hitrem postopku in da bodo poslanci glasovali o omenjenem predlogu v začetku…

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Mar 31, 2015
sem prebral Ljuba hvala, gledal sem rezultate več mednarodnih raziskav glede pedofilije pri gejevskih parih in heteroseksualnih parih. V povprečju je pedofilija pri gejevskih parih 20x večja kot pri heteroseksualnih parih. Sicer pa te vabim, da si vzameš čas in pogledaš kaj se je spremenilo v tistih 21 državah po svetu, ki so sprejele ta sporen zakon. Ne gre samo za pravice gejev, lezbijk in transseksualcev, ampak za vsiljevanje LGBT v šole in vse pore oblasti. Bom o tem še pisal. Te pa vabim, da se o tem prepričaš kar sama, saj verjetno znaš dovolj angleško.
lp
#7
Ljuba Rebolj
0
Mar 31, 2015
Stoyan ... Zdi se mi, glede na temo v uvodnem delu tvojega pisanja in tvoj odgovor na moj komentar, da bo tale prispevek kar pravšnji, da ga kot informacijo nalepim še sem

http://www.publishwall.si/rebolj.ljuba/post/121637/nekaj-dejstev-o-pedofiliji-kaj-pedofilija-je-in-kaj-ni

#6
Stoyan Svet
3
Mar 27, 2015
lp nazaj
vse to je samo še en birokratski nateg, glede dedovanja si pozabil na oporoko, drugače pa, se vse da urediti tako, da posvojeni otroci ostanejo v istem zaporedju, kot če bi njuna starša bila še živa.
Kar je bistvo so otrokove pravice; otrok bo v sorodstveni družini deležen več ljubezni, kot recimo v gejevski, ki naj bi ga posvojila, saj se ne seli v neko neznano področje,kar je za otroke ponavadi hudo stresno.
To pa je bistvo za psihično zdrave otroke in celotno družbo.
#5
Yuki akita
0
Mar 27, 2015
Pozdravljen Stoyan

Imam eno vprašanje zate, glede posvojitve svojega vnuka starih staršev.
Imam brata in sestro, torej smo trije. Jaz in žena umrema v prometni nesreči. Moja mama posvoji moja otroka, ki z dnem posvojitve postaneta moja brata in brata svojih do nedavnih strica in tete. Nato umre še moja mama, oz stara mama mojih otrok, ali po posvojitvi svojih vnukov tudi njihova mama. Kako bodo dedovali po svoji stari mami oz mami in po svojemu bratu in sestri, katera sta v bistvu stric in teta.
Kako bi ti imenoval sedaj to novo nastalo družino, ki se kar naenkrat iz babice spremeni v mamo in iz strica v brata. To pa nastane s posvojitvijo.

Lp
#4
Turist, ...ne hecam se
2
Mar 23, 2015
Dodajam: pogreb SLOVENSKE države.

Kot da ni dovolj samomorilnosti in prenizke rodnosti Slovencev!

Država socialne transfere za družine in otroke le niža: zadnji tak ukrep je bila ukinitev dodatka za bivanje v študentskem domu pred kratkim

Da ne govorimo o nižanju otroških dodatkov
#3
Stoyan Svet
5
Mar 23, 2015
lep pozdrav tudi tebi.
Poglej draga Ljuba, eni smo "kratkovidni" drugi pa "daljnovidni."
Tisto kar je bistveno glede tega zakona sem napisal v članku in se ne bi ponavljal.
Preštudiral sem veliko gradiva o iluminatih in njihovemu obnašanju. podrobno sem proučil predlog prejšnjega zakon ZZDR.

V veliko državah po svetu je ta zakon bil že sprejet, kakšne katastrofalne pa so posledice tega zakona pa lahko bereš na internetu v premnogih grenkih zgodbah, ki iz tega sledijo.

Če si za uzakonjenje pedofilije, ki je med iluminati že dolga leta stara praksa, o tem imaš na netu materiala kolikor hočeš, potem če bo prišlo do referenduma boš ta zakon podprla.

Keč tega zakona je v drobnem tisku in dejstvu, kar se že dogaja v vseh državah kjer je bil ta zakon sprejet, da LGTB lahko mirno terorizira večino prebivalstva, policija in sodstvo jih glede njihovega nasilja ne preganja, pa ne samo to, kot marginalna manjšina ima veliko večje pravice, kot večina.

LGTB pa tudi nam vlada, kakšne so pa posledice pa itak lahko sama vidiš.

Tebi in vsem zagovornikom zakona;

Vzemi v roke ta zakon, ga podrobno prouči, daj se podučit, ne pa samo nekaj čustveno reagirat brez neke osnove, da ti morda ne bo žal, ko bodo otrokom tvojih otrok vzeli njihove otroke, oni pa niti vedeli ne bodo zakaj, niti ne bodo mogli nič storiti proti temu.
Bom v naslednjem članku posvetil malo več pozornosti iluminatom in njihovim pravilom, kajti;
Kdor podpira ta zakon podpira sužnjelastništvo in svetovni fašizem, oziroma nacizem baksterjev, ki so imenovani iluminati.
#2
Ljuba Rebolj
5
Mar 23, 2015
Stoyan ... Žal trenutno nimam časa za kakšen bnolj konstruktiven odgovor, ampak ker te poznam, ti bom čisto preprosto rekla, da je vse navedeno ogromno pretiravanje, v vsaki od petnajstih tvojih navedb posebej.
O tem govoriš kot da je to neke masovne dejavnosti, ki bo pogubila svet. Zadevo predstavljaš tako megalomansko, da bodo preprosti ljudje mislili, da je konec sveta v bistvu še najmanj kar jih lahko doleti.

V resnici pa gre le za nekaj ljudi, ki bi radi živeli tako kot mi vsi, v vseh ozirih - in ne polovičarsko.
Radi bi imeli možnost obiskati na smrt bolnega partnerja / partnerko v bolnišnici (česar ne morejo, če niso zavedeni kot svojci), radi bi svobodno ljubili, pa tudi če bitje istega spola.
Radi bi, da jih ljudje zato ne bi gledali kot da so padli med nas iz nekega drugega osončja ... In radi bi pomagali kakšnemu osirotelemu otroku, ki nima doma, priti v ljubeč dom.

Ti pa govoriš o patologiji, kot da je to nekaj splošno prisotnega. Te patologije je prav toliko med heteroseksualnimi ljudmi, nič manj, kot je lahko pričakujemo v skupnosti dveh oseb istega spola.
Patologija je lahko prisotna povsod. In ogromno otrok je zaradi tega prizadetih tudi v povsem normalnih, družbeno sprejemljivih družinah (oče, mati). Kadar je ta družina disfunkcionalna seveda, kadar pride do takšnih in drugačnih zlorab (s strani roditeljev), kar ni tako redek pojav.
Družinskega nasilja vseh vrst je namreč veliko. In pogosto ostane za zaprtimi vrati tako imenovanih 'normalnih' družin.

Patologija ne more biti kar po nekem avtomatizmu lastnost eventuelne družine z dvema materama ali dvema očetoma.
Lahko se pa zgodi, kot se zgodi v toliko 'normalnih' družinah.
Družinah, ki jih imamo za normalne, pa to kljub temu niso.
Nobenega zagotovila nimamo, da v družini z materjo in očetom ne bo nič narobe. Zato ne pretiravajmo v to smer. raje poskrbimo, da se bo zakon tak kot je, primerno izvajal, da ne bo prihajalo do nezaželenih posameznih, poudarjam, zgolj morda posameznih primerov zlorab:

Vse ostalo, česar se dotikajo zgornje navedbe, bom pustila za drugič.
Ker enostavno ne utegnem pokomentirati vseh. Lp, Stoyan!
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-03-23 13:45:49 (Mar 23, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Nujno preberite: 15 razlogov za referendum o družini! | 24KUL.si

Združena levica je 15. decembra 2014 v Državni zbor vložila novelo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Vodstvo Državnega zbora je odločilo, da se bo zakon obravnaval po hitrem postopku in da bodo poslanci glasovali o omenjenem predlogu v začetku…

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
NATO usmerjevalci združenega ognja in naše vreme
Komandant slovenske vojske pljunek na škornju ameriškega vojaka
Referendum o trgovini z ljudmi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
vera
(1)
geji
(1)
MI6
(1)
arso
(1)
CIA
(1)
Bush
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
ecb
(1)
IŠČI PO ARHIVU
december 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj