Od istospolne zakonske zveze do prašičereje otrok

OddajStoyan Svet , dne 2015-03-06 ob 16:27:01

Naj na začetku takoj napišem, da osebno nimam nič proti gejem in lezbijkam.

Imam pa veliko proti bolnim ljudem na ministrstvu za družino in pa seveda parlamentarnim lobističnim lutkam poslancem, ki brezglavo in brez vesti sprejemajo zakone po tekočem traku, ki so v nasprotju z ustavo in proti volji večine ljudi.

Kako neumen je novi zakon je že dejstvo, da po novem zakonu v zakonski zvezi ne obstajata več moški in ženska, ampak samo še dve osebi. Dobro, če gre zgolj za dve osebi, zakaj pa ne bi šlo še za tri, ali več? Zakaj torej tri osebe ne bi mogle biti v zakonski zvezi? Novi zakon, kakor tudi stari zakon prepoveduje istospolno zakonsko zvezo med dvema bratoma in dvema sestrama. Zakaj sta dva brata, oziroma dve sestri diskriminirani proti ostalim gejem in lezbijkam?

Tretja stvar pa je pravica otrok. Vsak otrok mora imeti pravico do očeta in matere. Iz prakse je razvidno, da otroci, ki so zrasli v gejevskih oziroma lezbičnih družinah tudi sami nadaljujejo istospolno usmerjenost.

V živalskem svetu je lepo razvidno kako starša za svoje mladiče lepo skrbita, povsem nekaj drugega pa je, ko gre pri isti vrsti za mladiče drugih. Ti dokaj hitro končajo kot njihova hrana. Tudi človek je lahko žival, ko gre za otroka, ki ni njegov in to lahko vidiš v enem od spodnjih videov.

Predvsem gejevskim parom je otrok igrača in kar nekaj poročil sem že prebral, kako so ti od gejev posvojeni otroci bili od njih zlorabljani.

Največje publicitete sta v zadnjem času bila deležen gejevski par, ki ni samo zlorabljal iz Rusije posvojenega otroka, ampak sta ga posojela tudi drugim gejevskim parom. Tu je video za tiste, ki znate angleško;  https://www.youtube.com/watch?v=_4Tn8jm53ZI 

Gre za svetovno mrežo gejev, ki so pedofili in ki si posojajo otroke za njihove seksualne potrebe. več kot sto njih so že aretirali, vendar je to samo kaplica v morje proti temu kar ti ljudje počnejo s posvojenimi otroci. Seveda niso vsi geji in lezbijke pedofili, večini njih spoh ni do tega, da bi posvojili otroke, tudi večina njih precej menjajo svoje partnerje.

Zdaj zakaj je parlament po hitrem postopku sprejel ta sporen zakon?  Zato, ker je to Cerarju naročil in ukazal Junker.

Kdo pa je Junker? Junker je lutka prostozidarjev imanovanih Iluminati. Iluminati pa so skupina sprevrženih satanističnih banksterjev, katerih cilj je zmanjšanje svetovne populacije iz 7 milijard na pol milijarde.

Zdaj kaj bi moralo tebe glede istospolnih porok zares skrbeti?

1. Najprej to, da po zakonu o zakonskih zvezah nisi več moški, ali ženska, ampak si samo še oseba.

2. Vsi posčanci v državnem zboru ne samo, da niso predstavniki ljudstva, ampak so njihov sovražnik saj že vrsto let sprejemajo protiustavne in protiljudske zakone.

3. Število avtističnih otrok iz leta v leto ne samo v Sloveniji, ampak po vsem svetu narašča na n potenco. Prostozidarji imenovani Iluminati imajo v planu da je do leta 2025 avtističen že vsak drug otrok. Več o tem glej članek; http://www.publishwall.si/stoychi./post/112903/starsi-avtisticnih-otrok-tozite-drzavo

4. Kot sem napovedal že v enem prejšnjih člankov se je izkazalo, da je Združenena Levica s predlogom zakona o zakonski zvezi samo še en protiljudski lobistični homoseksualni prostozidarski produkt, ki bo kmalu izginil s političnega prizorišča. Homoseksualnost je edina stvar, kar je pri njih levo. 

5.  Država je v zadnjih dvanajstih letih organizacijam LGTB namenila skoraj 10 milijonov evrov, družinskim organizacijam pa le drobiž, 200.000 evrov. Tistim, ki se sanja o tem, kaj je država vedo, da je družina osnovna celica države. Brez družine ni države, saj družine ustvarjajo nove državljane. Torej nam oblastne lutke s tem novim zakonom o zakoski zvezi dokazujejo, da  so sovražniki države.

6. Po novem in prejšnjem zakonu o zakonski zvezi stari starši ne morejo posvojiti otroka svojih otrok, gejevski par pa to lahko.

Vsak naj si misli kdo otroku lahko da več ljubezni stari starši, ali gejevski par.

Zato tebe pozivam, ki imaš še malček zdrave kmečke pameti, da se pridružiš zbiranju podpisov proti  novemu zakonu o zakonski zvezi.

Tu pa je v ozadju zakona še ena prikrita zadeva in sicer odvzem otrok staršem in njihova prodaja naprej v posvojitev.

Lani je naša po ustavi socialna država na cesto vrgla 12 družin, ker zaradi brezposelnosti niso več mogli plačevati položnic. Starši so postali brezdomci, njihove otroke so dali CSD-ji v posvojitev. Posvojitelji pa od države na mesec dobivajo kar 600 eur za vsakega otroka. Lep posel za prijateljice socialnih delavk po CSD-jih in velike travme za otroke, ki so nasilno ostali brez staršev.

Imel sem priliko videti in kontaktirati z otrokom, katerega je CSD Radovljica odvzel materi in ji ga po intervenciji CZPNN moral po mescu, ali dveh vrniti. Ta otrok je bil še precej časa v šoku in hudem stresu, saj se je kar naprej oklepal matere.

V zgodovini so vedno obstajali voditelji bolniki, ki so iz ljudi hoteli delati robotke, jih odvzeti družinam in jih narediti za lastnike države in jih seveda tudi vzgajati za točno določene naloge.

Seveda je tudi danes to cilj svetovne vladajoče oligarhije prostozidarjev imenovanih Iluminati, ki na veliko že gensko eksperimentira z rojevanjem otrok, jim gensko dodaja živalske gene in človeške zarodke vstavlja v prašiče, krave itd.   

 

Končno s tvojo podporo zakonu o istospolni zakonski zvezi končno tudi ti podpiraš satanizem Iluminatov, podpiraš avtizem otrok, podpiraš razkroj družbe in države. Si samo še oseba 1, ali oseba 2, kmalu pa se bo v zakonski zvezi pojavila tudi oseba 3, ki bo človeško-živalski hibrid.  

Zdaj veš.

Stoyan Svet 

Best Kept Secret!!! Human Animal Hybrids Exist Today! Scary - YouTube

Human Animal Hybrids Exist! Animal human #hybrids, secret lab experiments, future technology, ancient codes; it's all here! Have you ever noticed the eye and...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
vladislav stres
1
Nov 05, 2015
Hvala za gradivo in spodbudo k razmišljanju.
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/nova-polarizacija-druzinski-zakonik-in-druge-necednosti-dz-rs/98133

NOVA POLARIZACIJA – DRUŽINSKI ZAKONIK in druge nečednosti DZ RS :: meteor :: Blog :: MMC RTV Sloveni

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#22
Stoyan Svet
0
Mar 11, 2015
Boris Turk navedel sem samo eno od raziskav, pa še tu je prišlo verjetno do pomote. O čemer se lahko prepričaš tudi sam, saj je na netu dovolj tozadevnega materiala.
Procentualno gledano je največ pedofilije pri gejevskih parih in gejih na splošno.
#21
Boris Turk
1
Mar 11, 2015
Buhu, Stoyan, povzetek tiste raziskave (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756) sem v prvo napačno prečital. Razmerje pedofilov med heteroseksualci in homoseksualci po tej raziskavi ni 1:20, ampak 11:1. Če piše "the ratio of heterosexual to homosexual pedophiles was calculated to be approximately 11:1", bi to pomenilo, da je 11 pedofilov heteroseksualnih, ko je en homoseksualen. Torej je veliko več pedofilov heteroseksualcev, kot homoseksualcev. Ampak njihov zaključek je pa ravno obraten - da je homoseksualnih pedofilov več. Povzetek je v konfliktu sam s seboj. Skratka... zdaj sploh ne vem zares, katerih pedofilov je več.
#20
Turist, ...ne hecam se
0
Mar 07, 2015
Se strinjam: zakaj samo dve osebi? Arabcem je to premalo, zato jih imajo vsaj deset, žena mislim. Pri nas pa je marsikatera zmožna obdelati več moških hkrati, torej...
#19
Stoyan Svet
4
Mar 06, 2015
lp Ana Kos za avtiste najbolj skrbi Monsanto s pesticidi Roundup in ostalimi GSO pridelki, pridružujejo se farmacevtske korporacije, ki v svojih laboratorijih proizvajajo za to določene strupe, Cilj satanistov je zmanjšanje populacije, naši oblastne sluge pa jim kar naprej lezejo ve se kam in jim je do nas prebivalcev toliko kot do lanskega snega.
#18
Stoyan Svet
1
Mar 06, 2015
Ja draga Ruža Bevc politika svetovnih satanistov imenovanih Iluminati gre točno v to smer, seveda pa bi medtem radi imeli še kako svetovno vojno od katere bi imeli gromozanske koristi, kakor jih imajo od Libije do Afganistana,
#17
Ana Kos
0
Mar 06, 2015
Samo nekaj, kako lahko narediš načrt, kako ustvariti avtiste?

http://www.publishwall.si/solzemlje/post/115246/homoseksualna-partnerja-spolno-zlorabljala-svojega-posvojenca

Homoseksualna partnerja spolno zlorabljala svojega posvojenca

Ob pripravljanju družinskega zakonika (pred kakšnimi tremi leti) in ob pogovorih o njem na vseh možnih mestih sem bila j
#16
Ruža Bevec
6
Mar 06, 2015
Slišati bo utopično in nemogoče, kar bom povedala,... ne bo hudičevo dolgo do tega, da bodo še pedofili uveljavljali svoj prav, za svojo usmerjenost. A se je kdo še pred nekaj leti nazaj predstavljal, da bo Slo sprejela tak neumen zakon,... zagotovo ne. Nimam nič proti gejem in lezbikam, naj počno kar jim paše s svojim nagnjenji, za zaprtimi vrati, saj to je intimnost. Sem pa strogo proti, da posvojijo otroka, to je pa šlo čez vse meje morale in zaščito otrok. Otroci žrtev poneumljenih politikov. ... Tak zakon ne bi smel biti sprejet prej, preden ne gre na referendum,... volja večine ...
#15
Stoyan Svet
0
Mar 06, 2015
Boris Turk glede žensk se glede tega žal ne da nič storiti
#14
Stoyan Svet
0
Mar 06, 2015
lp Andres, sem bral nekaj zgodb mladeničev, ki so zrasli v lezbičnih družinah. Eni so bili maltretirani, ženske so se izživljale nad njimi, drugi pa so bili zelo zakompleksirani saj so kar naprej morali poslušati zgodbe kako so moški za en drek in so eno samo zlo tega sveta.
Zdajle ne najdem povezave na te članke, jih bom podal, ko jih najdem,
sta pa tukaj dva članka o izkušnjah otrok iz lezbičnih in gejevskih zakonov;
http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/8/gay-couples-children-oppose-same-sex-marriage-tell/?page=all
http://www.westernjournalism.com/gay-couples-children-tell-childhood-abnormal-unpleasant/#z3DXjLfuzeE9BrBg.97
#13
Andres Zoran Ivanovic
0
Mar 06, 2015
Meni je najbolj grozno videti dejstvo, da nekatere lezbijke ali tiste, ki celo sovražijo moške, mogoče zibajo vozičke z mojim otrokom. Vem vsaj za en primer v Sloveniji, ko so moškega nategovali, da naj ga meče na roke zaradi preiskave močefita, nakar se je izkazalo da je imel kasneje še mnogo otrok. Komu se torej ta močefit prodaja? Parom s težavami pri zanositvi? Ne! Lezbijkam.

In kar je najhuje. Nekatere države imajo odrt druge zaprt sistem, kar pomeni, da nekaterim lezbijkam, ki jih oplodi injekcija niti ni treba nikoli povedati svojim otrok kdo je njihov oče. To sicer ne velja samo za lezbijke, v tujini se celo večajo skupine žensk, ki moške sovražijo. Močefit je seveda pri njih dobrodošel.
#12
Boris Turk
0
Mar 06, 2015
Sem za to, da se moškega, ki posili otroka (seks), kastrira. Pa ne glede na to, ali je poročen ali ne in nima veze ali je hetero ali homoseksualen.

Ne vem pa, kako bi žensko kastriral... kak predlog?
#11
Stoyan Svet
0
Mar 06, 2015
se strinjam s tabo Boris Turk bom popravil tisti stavek, ki ti gre v nos. ;)
#10
Boris Turk
1
Mar 06, 2015
Praviš, da si v medijih prebral, da je predlog prejšnjega zakona dopuščal starim staršem posvojitev vnukov svojih otrok.

Sem takoj za to, da se spremeni člen zakona, ki prepoveduje, da bi smeli stari starši posvojiti otroka. Ampak zakon, ki dovoljuje istospolne poroke, nima nobene veze s tem. To je povsem drug problem. 2 različna problema, ki en z drugim nimata nič.

Mimogrede, jaz nisem istospolno usmerjen, pa tudi moja družina ne.
#9
Boris Turk
1
Mar 06, 2015
Hmm, tole je pa vseeno zanimiv podatek - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756
Ne bi si mislil.

Ampak ta raziskava govori o tem, da je razmerje zlorab otrok pri istospolnih partnerjih 1:2, pri dveh pa 1:20. Ti pa si šel v pretiravanje, da je to, da istospolni niso pedofili, izjema. Če je vsak drugi pedofil, to ne pomeni, da je 50% izjem. Izjema je namreč nekaj, kar se ne ujema s splošnim, večinskim.

Zlorabe otrok istospolnih partnerjev bi bilo treba sankcionirati isto, kot dvospolnih. Da bi zaradi tega nasprotoval zakonu, ki dovoljuje zakonsko zvezo dveh istospolnih oseb, pa je sporno. Meniš, da bo nekdo postal pedofil šele za tem, ko se bo poročil z drugo osebo istega spola? Ali ni bil verjetno že prej pedofil, še preden se je lahko poročil? Ali če drugače povem... preprečitev poroke ne onemogoča pedofilije. Misliš, da jo potencialno zmanjšuje? Ne bi rekel.
#8
Stoyan Svet
1
Mar 06, 2015
lp Boris Turk v medijih sem prebral, da je predlog prejšnjega zakona dopuščal starim staršem posvojitev vnukov svojih otrok.
Moje mnenje je, da je vedno treba gledati na korist otroka in morala bi biti narejena prioritetna lestvica glede tega. Sorodniki otroka bi morali vsekakor imeti prednost pred gejevskimi pari.
Tudi heteroseksulani pari bi glede posvojitve otroka morali imeti prednost pred homoseksualnimi pari.
Kam pa oblastni pes taco moli smo lahko prebrali v novici o čitanki za prvi razred osnovne šole z naslovom; Jaz ima dva očija.
Naši CSD-ji pa na žalost niso zakonsko omejevani, če se grejo trgovino z otroci.
#7
Stoyan Svet
0
Mar 06, 2015
priporočam v branje; http://www.mladina.si/47335/maternica-v-najem/

Maternica v najem | MLADINA.si

Da ženska za nekoga drugega nosi in rodi otroka, je praksa, stara že tisočletja. Iz stare zaveze je znana zgodba o Abrah
#6
Boris Turk
2
Mar 06, 2015
Priporočam, da se bolj pozanimaš o dejstvih, ker točka 5. ne drži in navajaš zmotne informacije... na podlagi tega pa gojiš verjetno še s tem povezano nestrpnost, kar bi bilo v primeru, da bi točka 5. držala, sicer sprejemljivo. Ker pa točka 5 ne drži, tvoje povedi sprožajo odvečno nestrpnost in zmedo.

Zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih velja že od leta 1977 (glej www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO40). V njem v členu 136. piše: "Posvojiti ni mogoče sorodnika v ravni vrsti in tudi ne brata ali sestre."

Krvni sorodniki v ravni vrsti so stari starši, starši, otroci, vnuki, pravnuki.

To, kar si ti naredil zdaj, je, da tolčeš po gejih z argumentom prazne slame - izmislil si si (ali pa ponovil izmišljotino nekoga, ne vem) neko zmotno stvar o novem zakonu in na podlogi tega razvil dodatno mržnjo proti njem.

Glej še http://www.zurnal24.si/moznosti-posvojitve-starih-starsev-zakon-ni-spremenil-clanek-246386

Naši zakoni so glede posvojitve otrok tako ali tako v nasprotju z vso logiko. Stari starši bi morali imeti pravico do posvojitve otroka, pa ga nimajo in ga tudi prej niso imeli (že od leta 1977). Poleg tega je sporno to, da en starš po ločitvi sme skrbeti za otroka, dva istospolna partnerja ga pa ne bi smela? Se pravi, ena mama lahko da otroku več ljubezni, kot dve mami? Ne formul o tem razvijat, ne se slepit. Ljubezen je individualna stvar, ne moreš jo dat v formule.

Možnosti posvojitve starih staršev zakon ni spremenil - zurnal24

Zakon ne omogoča, da bi stari starši posvojili vnuke, je pa to možnost predvidel družinski zakonik, ki je bil zavrnjen.
#5
Stoyan Svet
0
Mar 06, 2015
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1556756
#4
Boris Turk
1
Mar 06, 2015
Za tole bi želel kak argument videt: "Seveda niso vsi geji in lezbijke pedofili, vendar izjeme potrjujejo pravilo."

Je to predsodek, ali to temelji na kakšni raziskavi?
#3
Pokaži več komentarjev
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2015-03-06 16:27:01 (Mar 06, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Homosexual Couple Serially Sexually Abused their Adopted Son [2 July 2013] - YouTube

Australian Resident Homosexual Couple Serially Raped Adopted Child [2 July 2013] Standing before an American court convicted of the most heinous of child sex...

The Boy with the Henna Tattoo - Four Corners AUS - YouTube

This is a documentary about two Australian men that traveled with their adopted son for him to be abused by men all over the world. This film will bring you ...

Best Kept Secret!!! Human Animal Hybrids Exist Today! Scary - YouTube

Human Animal Hybrids Exist! Animal human #hybrids, secret lab experiments, future technology, ancient codes; it's all here! Have you ever noticed the eye and...

2014 August Breaking News Mixing Human DNA with Animal DNA Last days final hour news prophecy - YouT

2014 August Breaking News Mixing Human DNA with Animal DNA - Last Days End Times News Prophecy Update - Genetic Engineering July 2014 Breaking News Mixing Hu...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
LGBT
(2)
DVK
(2)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
arso
(1)
geji
(1)
Bush
(1)
MI6
(1)
sds
(1)
IŠČI PO ARHIVU
oktober 2020
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj