NATO združeni ogenj nam ponovno prinaša žled in lomažo

OddajStoyan Svet , dne 2014-12-03 ob 16:21:23

Že večkrat sem v svojih pisanjih omenil, da se žled, poplave in potresi vedno dogajajo med in po NATO vajah v katerih obvezno sodelujejo ameriške zračne sile. Spet je tu vaja skupnih zračnih ognjenih sil NATO-a v kateri bodo sodelovala ameriška pilotna in brezpilotna letala in seveda veselo zapraševala Slovenijo kot poligon za vremensko vojskovanje. Po vsej verjetnosti, pa bodo preiskusili še kaj novega bolj uničujočega.

Po uradnih podatkih smo izvedeli, da se je obolevnost raka v Sloveniji odkar smo v NATU povečala kar za 30% Največje povečanje je rak na pljučih, rak na črevesju in kožni rak. Seveda pa je še v večjem obsegu narasla obolevnost astem, bronhitisov itd. 

Zanimivo, da je o tekoči NATO vaji ZDRUŽENI OGENJ v kateri sodeluje ponovno  kar 800 pripadnikov ameriških sil poročal le časopis VEČER. Ker bo vaja podobna kot je bila že februarja lahko pričakujemo ponovno močno žledenje. To se bo seveda ponavljalo tako dolgo, dokler bomo imeli še kje kaj dreves. Seveda lahko spet pričakujemo lomljenje električnih drogov in pa lomažo železniške lektrične napeljave, kar je itak lepo opisano v NASINEM dokumentu z naslovom FUTURE WAREFARE, ki je upam, da še dosegljiv na internetu.

Na netu se je pojavil italijanski dokument, ki razkriva, da je Italija podpisala tajno pogodbo z NATOM o dovoljenju za kemično zapraševanje neba in vremensko vojskovanje. Javila se je tudi neka anonimna oseba, ki trdi, da tudi ona poseduje kopijo take pogodbe, ki je bila podpisana med NATOM in slovensko vlado. Če je to res upam, da bo dokument kmalu objavljen v vseh medijih.

Vseveč ljudi ponoči sliši čudne zvoke in se sprašuje od kje prihajajo ti čudni zvoki, ki jim ne dajo spati. Eni domnevajo, da mogoče od ruterjev, ali baznih postaj.  Ne bazne postaje in ruterji delujejo na visokih frekvencah v giga hercih, ki niso v slušnem frekvenčnem razponu. Nizke frekvence imenovane ELF imajo pri nas vsi vojaški in civilni radarji. Vojaški imajo poleg tega še doplerjev efekt (to je hkratno delovanje več radarskih oddajnikov na zemlji in v zraku) Te nizke frekvence od 1do 500HZ so frekvence na katerih delujejo možgani in celotno človeško telo. Te nizke frekvence vseh radarjev z doplerjevim efektom se uporabljajo za sprožanje neviht, strel in za ubijanje žive sile, za usmerjanje kemičnih oblakov in klatenje sovražnih zračnih plovil. Enostavna razlaga doplerjevega efekta je na tej povezavi; https://www.youtube.com/watch?v=h4OnBYrbCjY Ko se nad tabo z radarji vojaki igrajo skozi računalnike, ki imajo povezavo s sateliti, avionskimi radarji in zemeljskimi radarji in povzročajo dopler efekte, v tvojem telesu lahko nastane prava "veselica" utrujenosti in bolečin v kosteh.  Poglej ta video, to je to, kar se dogaja nad nami. https://www.youtube.com/watch?v=gWGLAAYdbbc

Ker je Slovenija poligon za vremensko vojskovanje, lahko eksperimentirajo z nami kot z laboratorijskimi živalmi po mili volji. 
Z laserji in radarskim dopler zvokom lahko sproščajo nevihte točno tam, kjer jim je cilj. Teh neprijetnih zvokov, ki jih še posebej vsak lahko sliši ponoči pa bo žal vedno več.

Ljudje sprašujejo kako se zaščititi? Edina zaščita pred tem sevanjem je faradejeva kletka. Oblepiti vse stene strop in pod z aluminijastimi folijami, na okna namestiti aluminijaste zavese. To je edina rešitev pred temi pogubnimi nizkimi frekvencami radarjev. 

Vojaška korporacija NASA ima en zanimiv citat, ki pravi; 

"Tudi majhne spremembe v številčnosti ali lokaciji oblakov lahko spremenijo ozračje veliko bolj od pričakovane spremembe, ki jih povzročajo toplogredni plini."

Stoyan Svet

 

Večer: Pozor, vojaška vozila na cesti

Zaradi skupnega usposabljanja Slovenske vojske (SV) in oboroženih sil ZDA bo danes in v četrtek povečan promet vojaških vozil na relaciji med mejnim prehodom Fernetiči in Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna, so ... ...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
3
Dec 05, 2014
za kavč fizike in kemike;
sicer pa sem v zadnjih nekaj letih naredil mnogo merjenj koliko gramov nečistoč je v deževnici še posebej po kemičnih zapraševanjih neba, delal elektrolize teh vzorcev deževnice in prišel do osupljivih rezultatov,
kako sem to počel si vsak lahko ogleda v videu, ki ga je posnela RTVSLO pri meni v Postojni;
http://ava.rtvslo.si/predvajaj/kdo-ureja-vreme/ava2.174267402/
Analize, ki jih počnem jaz, lahko počne vsak in dobro bi bilo, da bi takih kot jaz bilo v Sloveniji čimveč.
Še bolje pa bi bilo, če bi vsi imeli tudi merila, ki odčitavajo prisotnost lahkih kovin v deževnici.
Vsi lokalni vodovodi to imajo in redno delajo meritve, ne dajejo pa podatkov.
Vsak si naj sam razloži zakaj.
Torej kavč kemiki in fiziki smelo na delo

Kdo ureja vreme? :: Multimedijski predvajalnik, MMC RTV Slovenija

Najbolj objektivne in verodostojne informacije iz Slovenije in sveta, novice s področja kulture, športa in zabave. Prvi
#12
Stoyan Svet
2
Dec 05, 2014
Rep son Obstaja video posnetek, upam, da si ga bomo vsi lahko ogledali na youtube in se prepričali kako je tekel pogovor med Gregorčičem in mano.
#11
Rep Son
3
Dec 05, 2014
Stoyan, napisali ste, da B. Gregorčič govori neumnosti, ko pravi, da aluminijev oksid nosi saharski pesek. Glede tega se ne moti.

Aluminijev oksid je prisoten kot sestavina mineralov ilita in kaolinita (http://archimer.ifremer.fr/doc/00113/22414/20111.pdf)

Seveda se iz minerala ne more izločiti čisti Al oksid, ker so posamezni ioni Al, O in drugih kationov pomešani na čisto atomarnem nivoju. Ne razumem pa, zakaj bi bila razlika med čistim Al2O3 in recimo Al2O3·2SiO2·2H2O tako bistvena.

Trdili ste, da aluminijevega oksida v saharskem pesku ni in to ne drži. Sicer me v Cerknici ni bilo, ampak sem skoraj prepričan, da g. Gregorčiča niste povprašali ali s prisotnostjo aluminijevega oksida misli na kemijsko čisti oksid ali na sestavino minerala.
#10
Stoyan Svet
3
Dec 04, 2014
dio bono,
1. saj pravim članek je bil napisan prej, preden je bil objavljen.
2. se strinjam zvoki lahko prihajajo od polnilcev, tudi prisluhe lahko imajo ljudje, seveda pa lahko prihajajo od zunaj recimo od vojaških radarjev, ki operirajo z ELF.
Zanimiv je bil članek napisan v reviji slovenska vojska, kako je kak kilometer od radarja zvok le tega povzročil, da sta v istem hipu dva konja odvrgla jezdeca, ki sta ju jahala in prigalopirala do radarja. napisali so, da se tudi smešne stvari tam dogajajo.
Kaj vse lahko vojaški radarji počnejo z elf pojasnjujejo njihovi proizvajalci. Verjamem, da boš našel kaj zanimivega. Tudi par zanimivih videov na to temo je na youtube.
Pod nobenim naravnim pogojem ne bi smele biti v deževnici prisotne lahke kovine stroncij, barij, kadmij, litij, pa so v analizi, ki jo je naredil zavod za zdravstveno varstvo Maribor bile.
Pravzaprav pa je takih analiz bilo narejenih v Italiji Španiji, Nemčiji veliko in vse so pokazale podobne rezultate.
Praktično nobena analiza teh podatkov ni ovrgla, teoretične pravljice za lahkonoč otroci pa lako prodaja vsak.
Moje in naše zahteve so delanje analiz na lahke kovine, bakterije, viruse, parazite, pesticide in polimere.
Seveda se oblastna oligarhija na vse pretege brani to početi, ker bi se izkazalo, da so plačanci, ki za provizije dopuščajo uničevanje našega zdravja in narave.
Nobeni shodi ne bodo pomagali in to ni ne moj, ne naš cilj.
Zahtevamo analize, analize in še enkrat analize zraka in vode, na zgoraj omenjene elemente.
Res že več tisočev nas je, ki spremljamo vreme in posledična dogajanja v naravi in sploh ne dvomim, da bomo svoje cilje dosegli.
Kaj naj ti rečem dragi dio bono, če bi res to bil, bi tudi ti bil na naši strani.
Sicer pa to možnost še imaš, če te ne bo prej pobral rak.
O meni pa si lahko misliš, kar te je volja. ;)
#9
Stoyan Svet
2
Dec 04, 2014
Rep Son ja seveda saj to tudi sam vem, ampak ne v čisti obliki, ampak so zraven ostale primesi Ca, Si, Fe Mg itd
ali misliš, da ko pridejo prašni delci iz sahare v atmosfero, da se zgodi kemijski proces v katerem se aluminijev oksid loči od ostalih delcev peska?
#8
Rep Son
2
Dec 04, 2014
10-15% saharskega peska je aluminijev oksid.

http://www.atmos.pccu.edu.tw/duststorm/paper/Saharan dust storms-nature and consequences.pdf

http://link.springer.com/article/10.1023/A:1012272208129
#7
dio bono
2
Dec 04, 2014
1. Objavil/a Stoyan Svet, dne 2014-12-03 ob 16:21:23.
Ob tem času smo že vsi vedeli, da bo žled.

2. https://www.youtube.com/watch?v=UiFw_UH1Olg
Zadovoljen?
Visokofrekvenčno piskanje ima dovolj možnih virov v naših domovih. Moj star polnilec GSM aparata ima takšen zvok, še hujši pa je od polnilca mojega prenosnika. Poleg tega prisluhi SO mogoči, še posebej pri shizofrenikih...
Moja mati je tudi nekoč nekaj slišala, pa se je izkazalo za hrup okoliške industrije - dokazano.
http://www.reddit.com/r/answers/comments/gqhv1/why_does_my_phone_charger_make_a_horrible/
Tu je še nekaj razlage poleg.

3. Doplerjev radar se uporablja za zaznavo vremenskih pojavov in za zaznavo ovir (avionika). Torej je to ORODJE in ne orožje kot si nekateri zmotno predstavljate. Je med nami prisoten že dooolgo časa in ANOMALIJE radarja (ki se uporabljajo kot "dokaz" za HAARP ali modificirajne vremena ali nevemkaj še vse) so razložene.
http://www.accuweather.com/en/weather-blogs/weathermatrix/anomalies-radar-1/12444

Poleg tega se najde takšne informacije:
https://www.metabunk.org/threads/nexrad-hoax-goes-commercial.797/
Torej je to fama iz zgodnjih devetdesetih, že stokrat prežvečena in 20 let pozabljena. Zdaj je spet na površju zaradi človeka z aliasom "dutchsinse" ki širi paniko med lahkovernimi. In s tem SLUŽI. Ta štorija je veliko bolj logična in realna od vseh vaših (s tem seveda ne mislim samo tebe).

4. Sonic boom (bomb je izmišljen pojem) je zvočni efekt, ko neko telo prebije zvočni zid. Primer ki si ga dal v članku je čisto navaden efekt, ko letalo preseže hitrost zvoka. Sonic bomb - ponavljam - je izmišljen pojem, nedotaknjen s strani kateregakoli znanstvenika. Oz. če gremo v detajle - "sonic bomb" je nadpomenka vsem bombam, ki povzročijo udarni val z nadzvočno hitrostjo.

"seveda bi lahko podal boljše primere se strinjam, ampak bralci se običajno ne ukvarjajo s tem. Poenostaviti jim je treba vse kolikor se to da."
S tem se pa ne bi mogel manj strinjati!!! To je tipičen primer senzacionalizma in iskanja naivnih privržencev vašega "gibanja". Lepo vas prosim. S tem pristopom lahko KDORKOLI sproži KAKRŠNOKOLI debato. Seveda ima vso pravico, nikakor pa ni to primeren način boja proti inštitucijam, proti katerim se vi baje borite.

Odgovori mi na eno vprašanje: je tvoj namen iskanje slave in pozornosti ali je tvoj namen doseči boljši jutri za vse nas? Če je odgovor ta, da želiš doseči boljši jutri potem te pozivam, da spremeniš taktiko, ker s hordo neukih ljudi (s teboj na čelu, pa brez zamere, a si tudi sam priznal) ne boš dosegel niti 0,00001 promila tistega, kar želiš. Uspešne revolucije oz. efektivni protestni shodi so VEDNO vsebovali tehtne argumente in intelektualce poleg samega števila ljudi. Verjemi, da ti tudi 10.000 privržencev že v Sloveniji ne bo prav nič pomagali, pa jih s takšnim pristopom tudi nikoli ne boš imel.

"V fiziki res nisem dober, malo boljši sem v kemiji, se pa z veseljem dam podučiti, sprejemam konstruktivno kritiko in se veselim, če kdorkoli doda strokovne argumnte."
To je lepo slišati, vendar nisem prepričan ali jih upoštevate. Vem sam, da ste jih prejeli že precej.

Glede izjave fizika ne vem, vendar v vsaki stroki obstajaju tudi manj sposobni. Tako pač je. Na podlagi ene izjave ne gre izpodbijati znanosti vsepovprek!

"Dio bono svetujem ti, da si ogledaš več videov in prebereš več člankov s tematoko geoingeneering, cloud seeding, weather modification patents, solar radiation management itd"

Sem si že marsikaj ogledal in skupni imenovalec je to, da se vse vrti okoli znanih pojavov, interpretiranih prosto po Prešernu. Še vedno nevem zakaj bi verjel "kavč strokovnjakom" ki potrebujejo samo malo kreativnosti, da si take stvari izmislijo.

Sam sem skeptik, ampak zelo zmeren. Nisem a priori proti ideji, da nekdo dejansko vpliva na globalno vreme - aktivno. Nisem pa niti približno našel dovolj tehtnih in razumnih argumentov, da bi bil kaj več kot zmeren skeptik in niti približno dovolj teh argumentov, da bi si upal strašiti ljudi, ki si lastnega mnenja ne znajo ustvariti. Saj to, da se določene inštitucije ukvarjajo s poskusi modifikacije vremena je znano, ampak tile poskusi niti slučajno ne morejo imeti tako velikega vpliva in predvsem tako širokega - pa menda nima NATO hkrati vojaške vaje v Sloveniji, Avstriji, na Češkem in celo v Nemčiji? Pa južno od nas baje tudi problem z vremenom te dni...če je karkoli vi pravite res, potem bi 1000% to bilo odkrito s strani znanstvenikov, kateri se z vami strinjajo. Prav VSI vplivi so izmerljivi in zaznavni ampak še vedno se ljudje zanašajo na radarske slike in vzorce z njih, na poglede v nebo in na umazane šipe po dežju. ČAKAM KONKRETNE DOKAZE.

Pozivam te, da namesto da tratiš energijo s takšnimi blogi in strašiš neuke ljudi, svojo energijo usmeriš v kolaboracijo z istomislečimi strokovnjaki (baje obstajajo) in se spraviš k dokazovanju teh zadev. Boš za človeštvo veliko več naredil tako in verjemi, da bom tudi jaz tebi hvaležen za to. Verjetno pa ne boš "slaven" kot si zdaj, to pa ne. Oprosti za takšne obtožbe, ampak res nevem kaj drugega bi lahko bilo zadaj s takšnim pristopom, kot ga imaš ti. In vedno so isti vzorci in eventuelno se vedno izkaže, da imajo pobudniki teorij zarote materialne (ali ego) koristi.

Noisy laptop power adapter - YouTube

Noisy Chinese laptop power adapter with fake certification Not too many choices when it comes to replacement laptop powe
#6
Stoyan Svet
3
Dec 04, 2014
dio bono;
1. članek je bil napisan pred objavo v medijih o možnosti žledenja
2. zvok o katerem pišem ni niti slučajno podoben kakemu klikanju,
je na isti frekvenci in je običajno piskajoč
3. žal ne najdem več članka, ki odlično opisuje signale doppler radarja tukaj je nekaj doppler radar http://en.wikipedia.org/wiki/Doppler_radar
seveda če imamo več radarjev, ki oddajajo istočasno pride do interference in seveda do hudih radarskih interferenc nad nami tudi prihaja
3. očitno še nič nisi slišal o soničnih bombah
seveda bi lahko podal boljše primere se strinjam, ampak bralci se običajno ne ukvarjajo s tem. Poenostaviti jim je treba vse kolikor se to da.
V fiziki res nisem dober, malo boljši sem v kemiji, se pa z veseljem dam podučiti, sprejemam konstruktivno kritiko in se veselim, če kdorkoli doda strokovne argumnte.
Se pa smešijo na javnih predavanjih tudi kvazi strokovnjaki in fiziki kot recimo diplomirani fizik in vremenar Branko Gregorčič, ki je na predavanju v Cerknici trdil, da aluminijev oksid nad nas prinaša saharski pesek. On bi si iz kemije zaslužil še večji cvek. ;)
Dio bono svetujem ti, da si ogledaš več videov in prebereš več člankov s tematoko geoingeneering, cloud seeding, weather modification patents, solar radiation management itd
lp

Doppler radar - Wikipedia, the free encyclopedia

A Doppler radar is a specialized radar that makes use of the Doppler effect to produce velocity data about objects at a
#5
dio bono
2
Dec 04, 2014
Članek je bil objavljen včeraj, ko smo že vsi vedeli, da bo žled. Zakaj ni bil objavljen takrat, ko vremenarji še niso čivkali da bo žledilo?

Fino bi bilo, da se dokopljete do omenjenih dokumentov. Vkolikor se ugotovi, da niso ponaredki oz. izmišljeni bo to še najboljši dokaz.

Do takrat pa:
- Ljudi slišijo ponoči marsikaj. Človeški organizem in um je izjemno kompleksna zadeva. Naša mati je pred leti tudi ponoči slišala neko frekvenco...takrat še nismo bili v zvezi NATO. Če poslušaš polnilec prenosnika ali mobilnega telefona...glej ga zlomka, ZVOK. Nimaš prav - elektronika NE oddaja samo neslišnih frekvenc. To je zelo daleč od resnice.
Primer: https://www.youtube.com/watch?v=yhqS45L58jk
Take zvoke je včasih nemogoče locirati. Prvič ko sem se takšnega zvoka sam zavedel sem potreboval kar nekaj časa za iskanje vira.
Poleg tega ljudje, ki začnejo razmišljat o teh zvokih ki naj bi nam povzročali žled lahko kajhitro imajo prisluhe - tudi to ni prav nič nenavadnega.

- To kar si pa s fiziko poizkušal dokazati pa je SPET dokaz da vlečeš "z riti", pa pardon izrazu. Se vidi, da si fiziko v šoli prešprical.
a) Dopplerjev efekt je spreminjanje frekvence valovanja zaradi premikanja vira valovanja. Torej če vzamemo npr. formulo 1 - zvok, ko se nam formula približuje je višji kot zvok, ko se od nas oddaljuje.
http://www.physicsclassroom.com/Class/waves/u10l3d3.gif
Stvar je povsem jasna in logična vsem, ki fizike niso prespali/prešpricali.
b) Na drugem linku je pa primer supersoničnega letala, torej letala, ki leti z nadzvočno hitrostjo. Pri tem prebije zvočni zid in zaradi zelo visokega podtlaka se voda v zraku v konusni obliki okrog letala kondenzira.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vapor_cone
Efekt nadzvočne hitrosti je tudi zelo glasen zvok.
Da bi ta zvok (=valovanje) bil škodljiv je nekaj popolnoma novega zame in verjetno za vse znanstvenike tega sveta.

Torej sedi, cvek! Ta članek izgubi vso kredibilnost ker je JASNO da ne veš o čem govoriš.

Naj te razsvetlim: to na kar ti ciljaš je interferenca valovanj. To je ojačanje valovanja, ko dva vira valovanja z enako frekvenco (oziroma s frekvenco f2=f1*n, pri čemer je n=1, 2, 3, ...torej naravno število, vendar če je več kot 1 pride do alternirajoče ojačitve valovanja oz. po domače je valovanje "redkejše ojačano") na različnih lokacijah oddajata valove.
http://honda-cb750-s.456789.n3.nabble.com/file/n4029931/InterferencePattern.jpg
Vkolikor pa se da s tem vplivati na vreme in naše počutje, kdo bi to delal in zakaj - pa je res prek vseh možnih meja mojega razuma.


Pa ko smo že pri debati: naj mi kdo razloži zakaj bi pol sveta podpisalo te sporazume, da lahko uničujejo njihovo podnebje in posledično pokrajino? Namreč vremenske ujme zadnjih let so narasle po celem svetu...orkani, monsuni, toča, poplave, suša, žled itd. itd. - vsi ti pojavi so pogostejši zadnja leta. Skoraj povsod. Oz. se o njih bolj poroča - kakorkoli že, od kje vam ta EGOCENTRIZEM? Ne vrti se ameriški "master plan" okoli nas in Italijanov.

In še zadnje: zakaj mora VEDNO biti nek krivec? Vas je res tako strah, da dejansko nimamo vpliva na podnebne spremembe in da smo obsojeni na milost in nemilost narave? Ker to je DEJSTVO - proti naravi smo nič in podnebja so se vedno in vedno se bodo spreminjala. In s tem imam v mislih tako globalne in dolgoročne spremembe (ledene dobe in to) kot lokalne in kratkoročne spremembe (to kar doživljamo zadnja leta). Tudi "global warming" je vse bolj pod vprašajem s strani tisočerih znanstvenikov sveta. Pa zagotovo niso VSI podkupljeni s strani oljnih mogotcev.

Cell Phone Charger Makes Weird Noise ? - YouTube

A cell phone charger made by (or for) Verizon makes a very strange white noise / steam evaporation sound when plugged in
#4
Rep Son
2
Dec 03, 2014
Stran 46 http://www.onko-i.si/fileadmin/onko/datoteke/dokumenti/RRS/LP_2010.pdf

Incidenca vseh rakov pri obeh spolih 2001-2005 521/100.000 prebivalcev
Incidenca vseh rakov pri obeh spolih 2006-2010 600/100.000 prebivalcev
Projekcija za 2013: 679/100.000 prebivalcev

679/521 ~ 1.3, kar ustreza 30% povečanju.

Ali pa na http://www.slora.si/ocena-letosnje-incidence, kjer se najdejo podobni podatki in tudi dajo faktor 1.3 (2003/2013).
#3
Stoyan Svet
4
Dec 03, 2014
podatek sem pobral iz ene od uradnih slo strani,
ki pa se ga sedaj ne spomnim.
nekaj je tu
http://www.stat.si/novica_prikazi.aspx?id=2982
še nekaj več je tu;
http://www.onkologija.org/sl/domov/o_raku/statistika/
naprej išči sam, ali pa računaj

Statistični urad RS - Teden boja proti raku 2010

V svetu zboli za rakom letno več kot 12 milijonov ljudi, 7,6 milijona pa jih zaradi raka umre. V Sloveniji letno zboli z
#2
JanezMarija Novak
2
Dec 03, 2014
Po uradnih podatkih smo izvedeli, da se je obolevnost raka v Sloveniji odkar smo v NATU povečala kar za 30%. Dokaz?
#1
Stoyan Svet
Stoyan Svet
Objavil/a 2014-12-03 16:21:23 (Dec 03, 2014)
Starejša objava Novejša objava
Večer: Pozor, vojaška vozila na cesti

Zaradi skupnega usposabljanja Slovenske vojske (SV) in oboroženih sil ZDA bo danes in v četrtek povečan promet vojaških vozil na relaciji med mejnim prehodom Fernetiči in Vojašnico barona Andreja Čehovina Postojna, so ... ...

The Doppler Effect: what does motion do to waves? - YouTube

A visual explanation of the Doppler effect. 0:00 Introduction 0:25 The Doppler Effect 1:01 Sound 1:47 Light Created with Toon Boom Studio 6. Car sound: http:...

Supersonic Flight, Sonic Booms - YouTube

Sound travels at about 760 miles per hour, or 340 meters per second and about 661 knots on an average day at sea level. And sometimes, you can almost see it....

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
NATO vaja Lipicaner Vl
5G internet stvari ubija
Pevski zbor rib
25. januar Svetovni protest proti 5G omrežju
70 let stara napoved ŠESTA RASA
Elektronsko ubijanje ljudi tudi pri nas?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
NATO
(28)
Bog
(11)
NWO
(9)
LGBT
(2)
DVK
(2)
LGTB
(2)
imf
(2)
ISIS
(2)
RKC
(2)
eu
(2)
Mir
(2)
Bush
(1)
MI6
(1)
sds
(1)
bit
(1)
FED
(1)
CIA
(1)
ecb
(1)
vera
(1)
arso
(1)
geji
(1)
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj