Članek
Oblastne oligarhne lutke samo še orodje za depopulacijo
Objavljeno Nov 25, 2014

Če še nisi opazil naj te opozorim, da cela Slovenija vsebolj postaja ena sama NATO baza. Najprej so se NATO vaje dogajale v glavnem v NATO bazi Postojna in vadbišču Poček-Bač zdaj pa se že nekaj časa vsebolj razširjajo na celoten teritorij države.

Če vprašaš občinske, ali državne uradnike, ali pooblaščence o tem se obnašajo kot kure. Nihče nič ne ve in te pošilja od enega do drugega uradnika,od ene do druge institucije.

Pa imamo spet nad glavami usmerjevalce združenih ognjev. Sicer na portalu slovenske vojske piše, da bosta sodelovali letali hudournik, nič pa ne piše o eskadriljah NATO letal F-16, ki bodo zagotovo tako kot po navadi nizko preletavali Postojno in tu razbijali zvočni zid. Ob zadnji taki NATO akciji je zaradi močnega bobnenja letal ogorčena občanka telefonirala in protestirala pristojnemu vojaku za kontakt z občani, on pa ji je izjavil; "To pa niso bili naši"

Če bi kaj več radi izvedeli od naše vojske o tokratni OGNJENI NATO vaji lahko izgubljate svoj čas v pogovoru z Janijem Krošlom. Njegova mobi številka je; 031 279-480. Februarska OGNJENA vaja se je začela z žledno katastrofo, ki je polomila 70% tukajšnjega gozda, končala pa s poplavami v Planini in Lazah.

Prijateljica mi je poslala zanimivo fotografijo z vadbišča Poček, kjer imajo mobilni vojaški radarji diske obrnjene direkt v nebo. Vprašala me je kaj to pomeni. To pomeni, da ti radarji komunicirajo s sateliti, letali in NATO računalniško bazo, kjer se vojaki igrajo vremenske računalniške igrice.                                                                                                                                               

O tem si vsak lahko prebere kaj več na uradnih straneh NATO pakta. Kdor pa nima časa naj si podrobneje ogleda sledečo fotografijo na kateri je v ozadju na plakatu lepo razvidno, kako potekajo te NATO "OGNJENE" akcije in vaje.                                                   
							 

Kdor že več let opazuje satelitske vremenske karte mu je jasno, da so vse naše in balkanske poplave bile naročene. Mnogi se sprašujete kdo bi od tega imel korist. Da ne bo preveč ugibanja. V medijih je bilo objavljeno, da je MONSANTO zaradi poplav blagohotno podaril prizadeti Hrvaški, BiH in Srbiji GSO semena v vrednosti pol mijona €. Ob ugodnih jugo vetrovih bo kmalu celotna EU MONSANTO kolonija. MONSANTO je že pokupil ogromno zemljišč v Srbiji in Hrvaški še posebej Vojvodini. S stalnimi poplavami pa prebivalci poplavljenih zemljišč izgubljajo veselje do življenja na teh področjih, cena teh zemljišč pa se drastično znižuje.

Vsi pozivi in zahteve civilnih gibanj glede zapraševanja našega neba na vlado in agencijo ARSO po odgovorih so naleteli na gluha ušesa. Branko Gregorčič in celo Lučka Kajfež slovenska klimatologinja domnevajo, da gre pri naših zahtevah za teorijo zarote.

Naša merjenja so dokazala, da gre za prakso zarote. V vseh meritvah je bil prisoten aluminij, ki ga v zraku po naravni poti ne more biti, isto barij, stroncij, kadmij, litij.

ARSO do sedaj ni izvedel niti ene same analize zraka in deževnice na lahke kovine, polimere, bakterije, viruse, parazite in pesticide. Na kaj se torej ti bivši tovariši in tovarišice sklicujejo? Na svoje domneve.

Zaenkrat še nihče od njih ni pojasnil zakaj od dveh avionov, ki letita na isti višini eden spušča za sabo kemično sled, drugi pa ne.

Njihovo izogibanje delanja analiz zraka in deževnice, nesodelovanje in njihova aroganca nam lahko kaže samo na to, da je oblastna oligarhija samo še orodje za depopulacijo. 

Stoyan Svet