Članek
Si dojel(a)?
Objavljeno Jul 24, 2014

Obstaja na tisoče pričevanj tistih, ki so bili klinično mrtvi in so po nekem čudežu ponovno oživeli, da duša ob smrti zapusti telo, gre skozi nek tunel in pride pred svetlobo, ki izžareva spokoj in ljubezen.

Ta svetloba jim zavrti film njihovega življenja in sledi vprašanje;

"Kaj dobrega si v življenju storil za druge, ne da bi za to pričakoval kakršnokoli plačilo?"

Mnogi od teh klinično mrtvih so šele takrat spoznajo, da so vse kar so delali, delali iz svoje sebičnosti, vse samo za sebe in svoje potomce.

Smisel bivanja pa je vedno bil, je in bo v služenju človeštvu, služenje človečnosti, služenje tistim, ki rabijo tvojo pomoč, da bi vsem nam bilo v življenju lepše kot nam je.

Nikomur ni lahko v življenju, vsak ima takšne, ali drugačne težave, vedno pa je obstajal način kako se rešiti teh težav. Ena od teh je služenje človečnosti, pomagati pomoči potrebnim. Nekomu lahko polepša dan že en sam prijazen nasmeh, ali kaka druga tvoja  mala pozornost.  

Še posebej je ta nesebična človečnost pomembna za tiste, ki so predstavniki ljudstva in ki naj bi v našem imenu skrbeli za skupno dobro vseh državljanov.

Žal so se naši oblastniki v zadnjih 24 letih popolnoma povampirili in obnašali kot hijene, ki trgajo narodovo telo zato  ne dvomim, da bo takšna tudi njihova usoda, kajti zakon akcije - reakcije, oziroma pregovor, ki pravi;

"To kar seješ, to tudi žanješ" veljal je, še velja in veljal vedno tudi bo.

Fiziki to vejo, kemiki in ostali znanstveniki tudi, večina naših oblastnih omejencev pa se ne zaveda, da se energije, ki nas živi ne da uničiti, ko pride njen čas enostavno odide iz našega telesa in gre na takšno, ali drugačno čiščenje.

Za tiste, ki so v življenju samo grabili h sebi zna to biti hudo boleče.  

Znana je zgodba zdravnika iz Kalifornije, ki je zbolel za levkemijo in ko mu kolegi niso mogli več pomagati se je obrnil na znanega zdravitelja. Med zdravljnejm na daljavo je občutil božansko ljubezen in začel razdajati svoje premoženje. Ta človek je to božansko ljubezen dojel in čudežno ozdravel.  

Tvoja sebičnost, pohlep, odrekanje pomoči pomoči potrebnim so hude bolezni in več denarja imaš pridobljenega na nepošten način bolj je bolna tvoja duša. Te hude bolezni pa se ne rešiš niti po smrti.

Da ne rečem, da si s tem popolnoma zgrešil svoj življenjski smisel in svoje poslanstvo.

Težka bo usoda naših politakntov, ki so nas kradli zadnjih 24 let, res so vredni vsega našega pomilovanja.

Nikakor ne bi želel biti v njihovi koži. 

Stoyan Svet