Članek
Je tudi Miro Cerar mlajši gej?
Objavljeno Jul 08, 2014

Na srečanju civilnih združenj s predsednikom državnega zbora Jankom Vebrom katerega sem se udeležil tudi sam je bil tudi svetovalec za zakonodajo Miro Cerar. Ko sem prišel na vrsto za besedo sem najprej Vebru utemeljil zakaj se zunaj protestniki derejo Lopovi, lopovi in zakaj oni kar se mene tiče to zares tudi so.

Skliceval sem se na bivšo poslanko SNS Polonco Dobrajc, ki je javno pred TV kamerami zatrdila, da je državni zbor tržnica podmiznih interesov lobijev. Zmago Plemeniti je pred TV kamerami šel še dlje in je priznal, da glas na glavo poslanca stane lobije 5000€. Zahteval sem razkrinkavanje teh podmiznih poslov lobijev in podmizne trgovine.

Repliciral ni niti Janko Veber, niti Miro Cerar. V nadaljnjih zahtevah sem med drugim v imenu mnogih civilnih združenj zahteval e-volitve in e-referndume. Tu se je oglasil Miro Cerar in rekel, da so tudi oni razmišljali o tem, vendar, da se politika s tem ne strinja.

Zmanjkalo je časa za repliko,da bi ga vprašal, ali je s "politiko" mislil na tiste lobiste, ki mu mastno plačujejo za ustvarjanje klepto-mafijskih zakonov.

Zanimivo, da je prav ta del razprave bil izbrisan iz magnetograma državnega zbora.

Miro Cerar niti ne skriva, da je lutka stricev iz ozadja, oziroma tistih lobijev, ki so dodobra okradli Slovenijo, prav tistih, ki imajo na privat računih na eksotičnih otočjih 75 milijard evrov.

Svetovna finančna oligarhija že dolgo vrsto let na vodilna mesta poriva geje. Tudi pri nas ni nič drugače. Po forumih in tudi v rumenem tisku se piše o naših političnih gejih od bivšega predsednika državnega zbora Pavla Gantarja, Jožef Školjča, Viranta, Šoltesa, Židana, Pogorelca, Golobiča itd. Saj ne da bi imel karkoli proti gejem, ampak kot izgleda so oni najprimernejši za lobistične lutke, ki zvesto izpolnjujejo ukaze lobistov.

Tudi ameriški predsedniški par je gejevski par. Da je to res si lahko ogledaš v tem najbolj prepričljivem videu.  

Upajmo, da bo ljudstvo še pravočasno spoznalo veliko prevaro s katero skušajo preko Mira Cerarja lopovi do konca oskubiti Slovenijo in jo za male provizije poceni razprodati.

Le kateri strici so mu poleg Senice plačali milijonsko volilno kampanijo? In kje je glede tega davkarija in računsko sodišče? 

Je tudi Miro Cerar mlajši gej? 

Stoyan Svet