Članek
Vladne agencije za dezinformiranje in depopulacijo Slovenije
Objavljeno Mar 24, 2014

Vabim te, da si danes ob 20 uri ogledaš prvi prispevek TEDNIKA z naslovom; "Kdo ureja vreme?"

  1. Pred par leti je prijatelj iz Kopra ugotovil, da voda iz vodovoda smrdi in je nekako čudne barve in okusa. Vodo je dal na analizo v zavod za zdravstveno varstvo v Kopru. Sporočili so mu, da je voda oporečna in neprimerna za pitje. Ko jim je pojasnil, da je to voda iz pipe so mu sporočili, da so se zmotili in da je voda neoporečna in primerna za pitje.

  2. Pred leti se je v ljubljanski vodi pojavil hud in rakotvoren pesticid atrazin, ki je presegal dovoljen odstotek za 100% Je vlada naročila kake filtre za odpravo te nadloge? Ne za nas butalce je samo spremenila predpis tako da je prekoračena količina atrazina v vodi kar naenkrat postala zdrava.

  3. Ne samo, da nas Natova in civilna letala kar naprej zaprašujejo z rakotvornimi kovinami kot aluminij, stroncij, kadmij, (kar vsak lahko vidi če se ob lepem vremenu ozre v nebo) ampak nas s tonami aluminija, ki ga že več let sipajo v naše vodovode zastrupljajo oblastniki tudi po tej poti. Ko sem skrbnike lokalnega vodovoda vprašal zakaj to počno, so pojasnili, da zato, da se ob UV filtraciji uniči več bakterij.

  4. Mi telebajski, ki mislimo, da oblastniki delajo za našo korist sploh ne vemo kakšne vse kemikalije nam stresajo v vodovode. Ne dvomimo, da je po naročilu oblastnikov v naši pitni vodi tudi fluorid.

  5. Ko sem na lokalnem postojnskem vodovodu vprašal, ali so ob žledni katastrofi delali analizo vode so mi odgovorili, da ne. Ko sem jih vprašal kdaj so zadnjič delali analizo vode so mi odgovorili, da lani za Božič. Naj omenim; vsi vodovodi so javni zavodi, ljudje, ki delajo v njih so plačani iz davkoplačevalskega denarja in oni so dolžni civilnim iniciativam posredovati podatke. Pozivam vas, dragi prijatelji zahtevajte podatke in analize vode, ki jo pijete od svojih lokalnih vodovodov. Oni so vam te podatke dolžni dati.

  6. Kljub temu pa so na postojnskem vodovodu odkrili v pitni vodi dva neobičajna huda zajedalca o katerih sem pisal v prejšnjih člankih. Ker takih zajedalcev v vodi prej še ni bilo niso vedeli kakšne bodo zdravstvene posledice na ljudi, ki so pili kontaminirano vodo. Seveda tudi niso vedeli od kod sta ta dva parazita prišla. Mi to vemo. Prišla sta z neba s polimernimi vlakni, ki so jih na nas spuščala Natova in civilna letala.

  7. Lani se je pri nas pojavila bakterija ožig aktinidije Pseudomonas syrindae. Ta bakterija izvira iz Japonske. Vedno manj je telebajskov, ki verjamejo, da je to bakterijo k nam prinesel veter. Vseveč ljudi ve, da so jo na nas po naročilu uničevalcev Slovenije spustila Natova in civilna letala. Kaj je tako posebnega glede te bakterije? Ob zmrzali se z njeno pomočjo ledeni kristalčki lažje zažrejo v notranjost vrhov dreves, jih polomijo kar kasneje pripomore k izsuševanju dreves.

    
							vir: http://www.furs.si/
  8. Lani poleti nas je veliko poleti opazilo, da je v zraku zelo malo, ali nič mrčesa. Še par let nazaj, sem moral vetrobransko steklo avtomobila zaradi žuželk, ki so se zmazale na steklu čistiti vsak dan. Lani mi tega sploh ni bilo potrebno, ker mrčesa enostavno ni bilo.

  9. Dragi moji, če se je kdo vprašal, kaj pa če nas Natova letala zaprašujejo tudi s pesticidi je odgovor vsekakor DA. Vsako leto redno spremljam prihode in odhode lastovk saj imajo več gnezd na naši hiši. Še pred dvema letoma so lastovke odletele na jug sredi septembra, lani že prvega avgusta. Ni bilo dovolj insektov s katerimi se prehranjujejo.

Seveda pa je v državnem zboru glavna tema udbovci in arhivi, glavna tema vlade pa zaščita "tekovin prihvatizacije" tistih 75 milijard evrov na privat računih na eksotičnih otočjih. Ajde dragi politikanti ali začnite delati za ljudstvo, ali pa spokajte že na smetišče zgodovine. Ne rabimo ljudi, ki v službo hodijo samo zato, da ob koncu meseca dobijo plačo. Stoyan Svet