Članek
VEDNO BLIŽJE SMO ZMAGI!
Objavljeno Oct 11, 2021

NUJNA OBJAVA BREZ CENZURE!
Dragi sodržavljani, predvsem pravniki in ostali nepristranski strokovnjaki, ... poglejte spodnji posnetek in dodajte/dopolnite spodnje predloge:

https://brandnewtube.com/watch/south-africas-high-court-set-to-discover-critical-facts_VaKB24QIcra8HYl.html

1. Takojšnja ukinitev vseh ukrepov povezanih s t.i. pandemijo, ki to ni. Dokazano je poneverjanje osnovnih pogojev za razglasitev pandemije-covid s strani WHO.
2. Takojšnja vložitev tožbe na vrhovno sodišče proti vsem odločevalcem in izvrševalcem covid ukrepov na ravni države, vlade, ministrstev in ostalih služb v povezavi z uvajanjem ukrepov, NIJZ,...
3. Zaustavitev postopka predčasnih volitev do pravnomočne obtožbe vseh vpletenih in postavitev začasne krizne vlade s strani zaupanja vrednih posameznikov, ki niso vezani na nobeno politično strujo, vero, ki niso financirani s strani globalistov in njihovih povezanih podjetij ter ustanov in uživajo zaupanje najširše javnosti.
4. Vzpostavitev postopov zdravljenja gripe in gripi podobnih bolezni, ki blaži simptome v zgodnjih fazah bolezni ter postopkov ki preizkušeno nudijo optimalno oskrbo hudo bolnih s ciljem popolnega ali najboljše možne stopnje okrevanja.
5. Zapis krovnega zakona, ki bo omejeval kakršnokoli možnost ponovne tovrstne zlorabe ter zavajanje, omejevanje svobode, škodovanje nedotakljivosti in zdravju posameznika, zlorabo zaupanja v zdravstveni sistem, izkoriščanje funkcije in položaja, okoriščanja in porabe javnih sredstev za prej navedene aktivnosti, in predpis najstrožje možne kazni za kršitelja.
6. Vzpostavitev in vodenje javne baze podatkov o kršiteljih in vseh vpletenih v morebitne kršitve.
7. Zaseg vsega protipravno pridobljenega premoženja, ki je ustvarjeno na strani odločevalcev povezanih ali nepovezanih podjetij kot posledica izvajanja covid ukrepov.
8. Povrnitev vse škode vsem oškodovanim državljanom zaradi neosnovano in kaznivo izvajanih ukrepov s strani pooblaščenih odločevaljev na vseh nivojih.
9.....razpišite se,

bombardirajte za in proti po mili volji

Z globalisti se bo ukvarjala mednarodna skupina pravnikov na nurenberškem sodišču, mi pa moramo poskrbeti za takojšnje ukrepanje na ravni naše države oz. našega kokošnjaka!