NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

VEDNO BLIŽJE SMO ZMAGI!
Pogledi na naravno imunost, učinkovanje cepiva in booster odmerki
Nekonsistentnost, manipulacija in medicinski poizkusi na ljudeh!
Pismo necepljenim
Korupcija! Se kaj takšnega mogoče dogaja tudi pri nas? Kje pa!
Dokazi o vsebini CxHyOz in nanodelcev v pecivih!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
februar 2023
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Dokazi o vsebini CxHyOz in nanodelcev v pecivih!

Stanley freedom
17.12.2021 13:06 (Dec 17, 2021)

Mikroskopska analiza peciv dokazuje vsebnost CxHyOz in nanodelcev. Vsi proizvajalci trdijo da teh snovi v pecivih ni!

Fakčekerji, če imate boljši mikroskop in dostop do peciv morda lahko izlijete dušo v nasprotnem si raje poiščite delo na drugih objavah!

https://153news.net/watch_video.php?v=X49S4HA9UY76

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/breaking-dr-campra-proves-graphene-in-vaccine

Nekonsistentnost, manipulacija in medicinski poizkusi na ljudeh!

Stanley freedom
17.12.2021 12:32 (Dec 17, 2021)

Nekonsistentnost, manipulacija in medicinski poizkusi na ljudeh!

Nujen je začetek postopka izničenja pogodb s Frizerjem in Madono zaradi kršitev glede konsistentnosti sestave peciv proti davidu-19. Peciva so namreč namerno plasirana v različni sestavi z različnimi stopnjami toksičnosti ter posledično različnimi vrstami in stopnjami stranskih učinkov pecivljenja! Gre za očitno namensko manipulacijo in medicinsko preizkušanje peciv na celotni populaciji, kar je kaznivo in ni dovoljeno po nobeni ustavi, zakonih ter evropskih in mednarodnih konvencijah! Svobodni neodvisni in nekompromitirani pravniki in zdravniki združite se pri zahtevi za takojšnjo zaustavitev pecivljenja ter pripravi skupne tožbe proti proizvajalcem in tistim, ki so uporabo peciv omogočili in odobrlili v RS, izvajajo pecivljenje in/ali ga propagirajo!

https://www.bitchute.com/video/4HlIyBmOEJeY/

VEDNO BLIŽJE SMO ZMAGI!

Stanley freedom
11.10.2021 01:10 (Oct 11, 2021)

NUJNA OBJAVA BREZ CENZURE!
Dragi sodržavljani, predvsem pravniki in ostali nepristranski strokovnjaki, ... poglejte spodnji posnetek in dodajte/dopolnite spodnje predloge:

https://brandnewtube.com/watch/south-africas-high-court-set-to-discover-critical-facts_VaKB24QIcra8HYl.html

1. Takojšnja ukinitev vseh ukrepov povezanih s t.i. pandemijo, ki to ni. Dokazano je poneverjanje osnovnih pogojev za razglasitev pandemije-covid s strani WHO.
2. Takojšnja vložitev tožbe na vrhovno sodišče proti vsem odločevalcem in izvrševalcem covid ukrepov na ravni države, vlade, ministrstev in ostalih služb v povezavi z uvajanjem ukrepov, NIJZ,...
3. Zaustavitev postopka predčasnih volitev do pravnomočne obtožbe vseh vpletenih in postavitev začasne krizne vlade s strani zaupanja vrednih posameznikov, ki niso vezani na nobeno politično strujo, vero, ki niso financirani s strani globalistov in njihovih povezanih podjetij ter ustanov in uživajo zaupanje najširše javnosti.
4. Vzpostavitev postopov zdravljenja gr

Pismo necepljenim

Stanley freedom
01.10.2021 19:47 (Oct 01, 2021)

Pismo necepljenim

Objavljeno 2. avgusta 2021 od admin

 (Traduction en français disponible ici)

Raziskovalec OCLA dr. Denis Rancourt in več kolegov iz Kanade so napisali odprto pismo v podporo tistim, ki so se odločili, da ne bodo sprejeli cepiva proti COVID-19.

Skupina poudarja prostovoljno naravo tega zdravljenja, pa tudi potrebo po informiranem soglasju in individualni oceni tveganja in koristi. Zavračajo pritisk uradnikov javnega zdravja, novic in družbenih medijev ter sodržavljanov.

Nadzor nad našo telesno integriteto je lahko zadnja meja boja za zaščito državljanskih svoboščin. Preberite spodnje pismo ali kot PDF tukaj https://ocla.ca/wp-content/uploads/2021/08/2021-08-02-A-Letter-to-the-Unvaccinated.pdf

Odprto pismo necepljenim

Niste sami! Od 28. julija 2021 29% Kanadčanov ni prejelo cepiva proti COVID-19, dodatnih 14% pa jih je prejelo prvo dozo cepiva. V ZDA in Evropski uniji je manj kot polovica prebivalstva popolnoma cepljena, celo v Izraelu, 'svetovnem laboratoriju' po podat

Korupcija! Se kaj takšnega mogoče dogaja tudi pri nas? Kje pa!

Stanley freedom
01.10.2021 19:00 (Oct 01, 2021)

Avstralska predsednica vlade je odstopila zaradi suma korupcije.

Prejela naj bi več deset miljonov dolarjev podkupnine za plasiranje ukrepov cepljenja in raznovrstnih "prisil" k cepljenju, delegiranih s strani proizvajalcev cepiv Pfitzer in Astrazeneca.

Verjamem, da so pri nas potencialni lobiji ponujali darila za tovrstno dejavnost le do zgornje dopustne meje ~ 72 EUR. Za kaj več bi bilo potrebno imeti namreč tajne račune in drobiti nakazila, izmenjave vršiti v raznoraznih oddaljenih letoviščih, česar pa pri nas še nismo videli oz. je za nas to nepojmljivo.

New South Wales Prime Minister Gladys Berejiklian

https://brandnewtube.com/watch/australian-minister-first-one-to-fall-how-many-more_KQsHIlzVXyPHkrT.html

Kaj pa vem, je vendarle kaj takega mogoče tudi pri nas? Ste ob začetku korona krize opazili nenavadno veliko prestižnih avtomobilov na naših cestah, nenavadno veliko gradenj novih stanovanjskih hiš, predvsem zaposlenih v javni upravi? Ne, to pa je že preveč burna domišljija. 

Pust

Pogledi na naravno imunost, učinkovanje cepiva in booster odmerki

Stanley freedom
01.10.2021 11:34 (Oct 01, 2021)

Poglejte, poslušajte in presodite sami!

Kako se odvetnik postavlja nad znanost in študije o učinkovitosti imunskega sistema ter kako svoja prepričanja in delovanje  zagovarja pred senatorjem...

https://brandnewtube.com/watch/039-you-sir-are-the-one-ignoring-science-039-rand-paul-battles-becerra-over-covid-19-rules_E8czkWTy7qflFsb.html

Kaj naj bi se dogajalo v telesu po prvem, drugem, tretjem in naslednjih odmerkih...

https://brandnewtube.com/watch/must-watch-the-agenda-behind-the-booster-shots-and-the-covid-jab_e9oX27juDSple6X.html

Po napovedi Pfitzerjevega CEO bo tretji obnovitveni odmerek potreben med 6 in 12 meseci po 2 dozi.

Si kdo upa napovedati kaj se bo tedaj zgodilo oz. si upate preveriti ali trditve zdravnice iz posnetka, kateri zaupa 1.600 pacientov, držijo?

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj