Članek
Prebujena zavest
Objavljeno Apr 16, 2022

Prebujena ZAVEST in BIO-HUMANIZEM !!!

Danes večina analizira in ocenjuje obstoječe stanje moralno-etičnih vrednot posameznika in družbe, kot celote, bolj ali manj objektivno in kritično z določeno distanco ter ugotavlja moralno-etično krizo. 

Dejansko lahko govorimo le o indikaciji stanja ali obstoječih razmer - vrednostnega sistema - pri posamezniku in družbeni skupnosti, ne pa o realni podlagi ali temelju za spremembo in konkretni akciji v smeri reševanja problema in aktiviranja potrebnih aktivnosti za spremembo v ravnanju in delovanju posameznika določene skupnosti, ki bi zagotavljala pozitivne družbene spremembe v življenju človeka. 

Brez ustrezne pobude in predloga, ki podaja rešitev za vsakega posameznika, ni mogoče pričakovati bistvenih sprememb obstoječega negativnega trenda v pozitivni trend razvoja moralno - etičnih vrednot!

Osnovno vprašanje za vsakega posameznika je, kje je »točka prebujene« zavesti posameznika pri kateri se prične blokada negativnega trenda ter aktivira proces pozitivnega razvoja moralno-etičnih vrednot? 

Rešitev je v sintezi pozitivne energije življenja! 

Sinteza pozitivne energije življenja se začne s procesom osveščanja posameznika, ki spodbuja sintezo povezovanja in sodelovanja na »univerzalnem naravnem dinamičnem ravnovesju« s ciljem uresničevati »skupno dobro«, ki se uveljavlja in potrjuje v določeni družbeni skupnosti v kateri posameznik živi. 

Sistematično spoštovanje in brez-pogojno sprejemanje ljubezni, namesto egoizma, prinaša pot spoznavanja resnice in življenja takšno, kot resnično je, skladno naravnimi zakoni (brez predsodkov in zablod zavesti človeka), zato le takšna pot človeka vodi do notranjega mira, osebne sreče in zadovoljstva. 

Trenutni trend negativnega razvoja moralno-etičnih vrednot, pri obstoječem družbenem sistemu in pravnem redu, bazira v delovanju posameznika na njegovem egoizmu , zato se človek odtujuje človeku in svojemu naravnem okolju. Predpogoj za spremembo trenda je ozaveščen (prebujen) posameznik, ki aktivira proces povezovanja z drugimi v novo bolj pravično družbeno skupnost. 

Človek nikoli sam zase ne more postati resnično osveščeno bitje, če ne bo sprožil procesa sodelovanja in povezovanja na osnovi ljubezni do sočloveka in naravnega okolja. Le v tako oblikovani novi družbeni skupnosti bo človek lahko resnično postal svoboden in srečen.

Ena od bistvenih spoznanj Bio-humanizma je, da je ozaveščen "človek srečen le, če živi med srečnimi ljudmi" (ali novi pravičnejši družbeni sistem). 

Seveda je osnovno vprašanje, kdaj in v kateri točki (prebujene zavesti) se posameznik resnično prične prebujati ali aktivira proces prebujanja in ozaveščanja sebe skladno z naravnimi zakoni življenja?! 

Izhodiščna točka mora temeljiti na realnosti ali stvarnosti, oz. sedanjosti in ne na preteklosti ali prihodnosti, saj vse, kar je bilo, se je že zgodilo in zato lahko obstaja le še v našem spominu, ali pa je miselna hipoteza za tisto, kar bi lahko pričakovali, da se bo zgodilo v prihodnosti, torej dejansko ne obstaja! 

Za sabo zapusti in opusti vse slabo in gradi na tistem, kar te osrečuje in veseli se ta trenutek, samo ta trenutek je pomemben – samo ta trenutek, sedaj - resnično obstaja, zato edino ta trenutek predstavlja realnost ali stvarnost! 

Preteklosti in prihodnosti ni (je samo fikcija zavesti ali spomina) - obstaja le sedanjost, zato vdihni življenjsko energijo iz naravnega okolja in naravnih dobrin, se sprosti in poveži preko svobodne duše (tvoje notranje ljubezni, ki jo izžareva tvoje srce) s tvojim zunanjim svetom (vsem okoljem, tudi iskrenimi prijatelji), ki spoštuje tvojo svobodo in ljubezen. 

Zavrzi (blokiraj - ne ukvarjaj se in razmišljaj na) egoiste, nasilje in druge nadloge ali bremena preteklosti in prihodnosti ter se prepusti energiji življenja, ki te obdaja. 

Vse, kar je slabo ne potrebuješ, zato zavestno pusti da gre mimo, kod da ne obstaja (saj je vse le v tvoji glavi) in sprejmi dobro, ki te osrečuje, zato le odpri vrata tej neskončni energiji življenja, ki je tu - zate, da boš srečen in živel človeka vredno življenje. 

Občuduj in uživaj vse dobro in lepo, ki te plemeniti in osrečuje ter dovoli svojemu srcu, da sprejme ljubezen, kot naravno zdravilo za srečno in zdravo življenje!

Človek srečen le, če živi med srečnimi ljudmi!

Izhodiščna točka je sedanjost!

(klikni na deteljico!)

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

 

 

 

Za prebujanje zavesti je potrebno pridobiti številne informacije stanja, ki same po sebi ne prinesejo potrebne spremembe in rešitve, vendar so prvi korak k prebujanju zavesti vsakega človeka! https://domengorenseklaw.com/2022/05/26/pomlad-suverenosti-slovenskega-naroda/

Pozdravljeni! Malo pregledujem in analiziram vsebine, ki se objavljajo na fb ter ugotavljam, da večina le spremlja, kaj se dogaja po svetu, ali pri nas? Na takšne objave so razni komentarji, takšni ali drugačni, dolgi ali kratki, ki zelo malo ali nič ne povedo, kar pomeni, da večina fb uporablja le za čvekanje ali potrjuje lastne flustracije, kaj se v resnici z njimi dogaja, saj pišejo in se ravnajo pod vplivom svojega nezavednega sveta v katerem živijo! Večina je pod stalnim stresom, zato le stalno kritizira ali nasprotuje nečem ali nekomu, pa čeprav tega nekoga sploh ne pozna in ne razume, kajti ta drugi tudi živi v drugem (svojem) svetu in tako tudi po svoje misli in živi! Osnovna težava večine je, da zelo slabo ali sploh ne posluša, ali sploh ne ve in ne pozna empatije, ki bi ji omogočila trezno in objektivno sprejemati svet okoli sebe in ga kritično sprejemati takšnega, kot je! Svet ni samo levi ali desni, dober ali slab, ampak le posledica tistega, kar je bilo ali je, zato popolnoma normalen, kot so normalni ljudje, ki ga predstavljamo. Če so ljudje drugačni ali nenormalni, potem je tudi svet drugačen in nenormalen in se ljudje tako tudi obnašamo, pa smo to lahko mi, ali pa je to kdo drug, ki ga poznamo ali sploh ne poznamo! Največja težava večine je, da slabo posluša in opazuje, zato večinoma zelo enostransko ali ne objektivno ocenjuje in razmišlja! Slabo razmišljanje vedno povzroča slabe zaključke, slaba dejanja in posledice, ki jih trpimo sami, ali nekdo drug, ki je žrtev slabega obnašanja sebe ali nekoga drugega, ker ga ne posluša, ne razume, niti z njim ne sodeluje! Kaj je osnovno spoznanje navedene vsebine in naše skupno sporočilo, ki ga velja upoštevati in se pozitivno spremeniti, da izboljšamo svoje življenje in razmere, ki ustvarjajo boljše pogoje za skupno življenje? Več neposredno sodelujemo in iščemo skupne poti za doseganje skupnih ciljev, bolj se razumemo, cenimo, spoštujemo ter pozitivno vplivamo na soustvarjanje naših in skupnih pogojev za bivanje, pozitivni razvoj in napredek, manj imamo osebnih in skupnih problemov in težav! To je eno od osnovnih spoznanj in pozitivnih posledic razvojnega procesa, ki se generira z novim družbenim sistemom neposredne demokracije Bio-humanizmom!

Pozdravljeni! Večina danes živi v zablodi (ali psihološki blokadi), da bo obstoječi družben sistem ali obstoječe volitve spremenile svet - pa ne bodo!!! Zakaj ne!? Ker z volitvami vzdržujemo obstoječi zločinski družben sistem, namesto, da svojo dejavnost ali vsakdanje delovanje usmerimo v novo in boljše ter skupaj gradimo nov in boljši družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem, ki omogoča spremembe našega razmišljanja in posledično sožitje ter ustvarjalno sodelovanje, ki nas popelje v skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! Kaj moramo storiti za pozitivne spremembe je le posledica naše odločitve!!! Ali boste še naprej sodelovali v obstoječem družbenem sistemu laži, prevar, korupcije, kriminala, nasilja, vojn in egoizma, ali pa je naša skupna pot, na katero nas vodi naše srce in nov družben sistem, pot sožitja, sobivanja, tvornega sodelovanja, medsebojnega spoštovanja, skupnega napredka in ljubezni je odvisno le od vaše odločitve! Prvi korak v lepšo in boljšo skupno prihodnost je najbolj pomemben, zato tudi zelo preprost in razumljiv. Potrebno je storiti le prvi korak v svojem razmišljanju in delovanje usmeriti od obstoječega k novemu in boljšemu ali od egoizma, ki nas razdvaja in uničuje, k ljubezni, ki nas enakopravno povezuje v eno celoto ali človeško družino, kajti le ta, kot pozitivna energija življenja, podpira dobro, pozitivne vrednote sobivanja ter življenje vsakega človeka! Da boste lahko razumeli svojo nalogo ali osebne spremembe in sprejeli nov družben sistem Bio-humanizem si oglejte spodnji video - na linku (Spontana evolucija) !!! https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=FVKy2ex0NNk&feature=emb_logo Pozdravljen prijstelj, potrebno je biti realen in konkreten, kajti moja kandidatura je eno in vsebuje vsebino za prihodnost in volitve so v obstoječem sistemu, ki onemogoča bistvene spremembe. Volitve so priložnost za promocijo inovacij v smislu potrebnih sprememb, kar pomeni tudi volilne zakonodaje in obstoječega družbenega sistema, ki nam povzroča več problemov, kot koristi. To je potrebno povedati in pokazati ljudem ali volilcem, da je mogoče tudi drugače, na primer tudi brez političnih strank, kot je nLL gZD. Če sodeluješ imaš to priložnost, če ne sodeluješ nisi v fokus dogodka, kar pomeni, da ne moreš promovirati boljše predloge, ideje in rešitve v praksi, ki so pomembne za boljšo prihodnost, kar nLL zagotovo je. Ali konkretno, politične stranke so preteklost in sedanjost ter nLL in organizirano politično delovanje civilne družbe, kot homogene skupnosti, ki se ne deli na naše ali vaše, je sedanjost in prihodnost, kajti za neposredno demokracijo politične stranke v prihodnosti ne potrebujemo! Torej ne demantiram sam sebe, kajti obstoječa volilna zakonodaja in sistem potrebnih sprememb ne omogočata, spremembe pa omogoča nLL, ki je inovacija, zato pri njej tudi sodelujem!

Prerokba slišana od Quechua indijanca iz Andov, zelo navezujoča na dogajanje v svetu: "Dedki in babice so nam že dolgo govorili o starodavni prerokbi. Rekli so nam, da bomo v teh časih živeli skozi" pachacuti ". Kaj je pachacuti? Pachacuti je revolucija. To je gibanje v času. Pachacuti se začne z velikim kaosom. Vse se premakne, vse se poruši, vse pade. Pachacuti pa je tudi portal. Portal, ki nam omogoča, da se ponovno rodimo. Portal, ki nam omogoča, da pogledamo, portal, ki nam omogoča, da se preoblikujemo, osebno, pa tudi, da se preoblikujemo v skupnosti, kot skupina, kot pleme. Ta pachacuti nam bo tudi omogočil, da zgradimo nov red. Nov red od "ayni". Kaj je ayni? Vzajemnost. Od "munay", ki je energija ljubezni. Od medsebojnih odnosov. Od tkanja človeka z naravo, z bogovi, s svetim. Ta pachacuti nam bo omogočal, da življenje postavimo na pravo, harmonično pot, zgradimo vesolje, svet, ki je bolj človeški, pravičnejši, kjer imamo pravico do življenja, do svobode, kjer imamo pravico do sreče in harmonije. Graditi pravičnejši in človeški svet je obveznost vseh nas. Zgraditi ga moramo korak za korakom. Vsi, ne politiki ali korporacije. To je zaveza za celo človeštvo. Zgraditi čarobni svet je naloga vseh nas!!! Kaj pravi prijatelj, kdaj se bo to zgodilo? To se zgodi, ko se človek prebudi in spozna: "Človek ni na svetu za to, da se celo življenje uči, ampak za to, da spozna in objame ljubezen in ta ga bo naučila vse, kar mora za srečno življenje vedeti in znati!"

Spoštovani prijatelji, Nihče ne bo osvobodil tebe, ali kogarkoli drugega, če na sebe ne prevzameš osebno odgovornost za svoje življenje! To od vsakega bitja in tudi človeka zahtevajo naravni (ali božji) zakoni življenja, zato je Bio-humanizem grajen na naravnih zakonih življenja in humanizmu! Ali preprosto! To, kar je govoril že pred 50 leti John Lennon, je neposredna demokracija ali Bio-humanizem v katerem ljudje neposredno izvajajo soupravljanje vseh skupnih zadev že v lokalni skupnosti in posledično se odpravljajo vse anomalije in negativne vrednote, ki temeljijo na egoizmu in jih spodbuja obstoječi družben sistem strankokracije ali parlamentarne lažne demokracije! Obstoječi družben sistem omogoča negativni razvojni razvojni proces družbenih odnosov od slabega na slabše in razvoj nacizma, fašizma ter ostalih negativnih ideologij na osnovi katerih se uveljavljajo negativne vrednote (nasilje, laži, prevare, zlorabljanje, izkoriščanje,...) in drugi zločini proti človeku in svobodnemu življenju ter sožitju s sočlovekom in našo mati naravo! Miru in sožitja ni in ne more biti, dokler imamo leve in desne, pozicijo in opozicijo, ki širita sovraštvo med ljudmi in ter delujeta za svoje privilegije in vspobujata konflikt, namesto sodelovanje, saj brez osebne odgovornosti ni neposredne demokracije, ali dejanske oblasti ljudstva (3. člen ustave RS), kar pomeni, da vsakdo na sebe prevzema osebno odgovornost za svoje delo in obnašanje v skupnosti! In prav to na naraven način omogoča nov družben sistem Bio-humanizem, ki generira skupno soupravljanje in pozitivni razvojni proces od dobrega na boljše, zato ni in ne bo miru, svobode za človeka in svobodne skupnosti brez odprave obstoječega zločinskega izkoriščevalskega družbenega sistema! https://fb.watch/hlis65F4Ko/

Spoštovani! Kako deluje evolucija v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu brez političnih strank! Zelo preprosto ! Bio-hmanizem je v osnovi razvojni proces za življenje človeka v skupnosti, ki imamo skupni cilj - zgraditi ustvarjalno skupnost od ideje, razvoja, izvajanja dejavnosti, nadzora in ukrepanja v primeru potrebe in odstopanja od željenih in načrtovanih ciljev! Kaj je napaka v obstoječi strankokratski ali parlamentarni lažni demokraciji? Da je oblast in politika ločena, ali odtujena od ljudi! Dokler piše zakone politika (leva ali desna) bo vedno slabše! In prav ta politika (leva in desna, ali za in proti) uničuje Slovenijo. Vsaka strankokratska Politika se bori samo za oblast in dela namerno probleme, delovni in strokovni ter odgovorni ljudje pa jih rešujemo! Kaj to pomeni ?! Da je potrebno spremeniti družben sistem in uvesti soupravljanje vseh javnih zadev v enakopravnem sodelovanju pri razvoju, izvajanju dejavnosti in nadzoru zaposlenih in uporabnikov storitev in proizvodov! V novem družbenem sistemu neposredne demokracije Bio-humanizmu političnih strank, ki delijo in uničujejo Slovenijo, več ne potrebujemo! Kje je bistvo novega družbenega sistema neposredne demokracije Bio-humanizma, ni več delitve na leve in desne (za ali proti) , temveč vsi enakopravno tvorno in odgovorno sodelujemo v skupno dobro vseh! Večina ljudi opaža, da je trend razvoja družbenih odnosov pri nas in v svetu negativen, kar pomeni od slabega na slabše! Kaj je glavni razlog temu, se marsikdo vprašuje? Naš obstoječi družben sistem razredne družbe je utemeljen na egoizmu, kar pomeni, da je egoizem zaželena vrednota, ki jo sistem nagrajuje! Več je egoizma manj je ljubezni in z egoizmom so vezane vse negativne vrednote, kajti nasilje, laž, prevare, sovraštvo, poniževanje, zlorabljanje,.. itd se vse vežejo na egoizem in več je egoizma več je nasilja! Naravno nasprotje egoizma je ljubezen na katero se vežejo pozitivne vrednote, kot so sodelovanje, sočustvovanje, solidarnost, spoštovanje, poštenost, iskrenost,.. itd. Prav za to je ljubezen pozitivna energija življenja, ki zdravi, varuje in osrečuje človeka ter ne sprejema nasilja, zato tudi zagotavlja mir (nasprotje vojne) in sožitje. Dokler bomo imeli družben sistem utemeljen na egoizmu in nasilju ne more biti drugače, ampak bo vedno slabše, kajti takšno obnašanje postane vsakdanja metoda ali navada in način življenja! Za to več egoizma pomeni več nasilja, trpljenja,... in več ljubezni manj nasilja, več sreče in veselja,. itd. To je bistvena razlika med obstoječim družbenim sistemom in Bio-humanizmom, ki je zasnovan na ljubezni, posledično sodelovanju, miru in sožitj

Pozdravljeni! "KAKO PO NARAVNI POTI OSVOBODIMO SAMI SEBE!!!" Narava in mi z njo smo del naravnega sistema, vendar ne tistega sistema, ki je zapisan na papirju, ampak tistega, ki je zapisan v našem srcu in ta nas poveže z vsem kar obstaja! Po sistemu narave in našega srca je oblikovan nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem, ki nam omogoča, da skupaj gradimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! Tudi sistem našega srca oblikuje narava, z naravnimi zakoni življenja, sama brez človeške pameti, zato v skladu z njimi bije tudi človeško srce! Ko prisluhneš svojemu srcu te to vodi po poti ljubezni in ta ti omogoči, da vidiš ves svet v sebi, takrat tudi spoznaš in občutiš, da si del vsega kar obstaja! Kaj to pomeni, da je potrebno vse ankete in kampanijo prepovedati, kajti ta je bistvo prevare s katero človek spregleda svoje srce in se napačno odloča, saj je zaveden in škodi samemu sebi. Ta umetni sistem (ankete in kampanija) mu vsiljuje točno določeno odločitev proti volji njegovega srca, zato večina voli proti nekumu, ki mu ga vsiljuje umetni sistem in ne po svoji svobodni volji ali po volji njegovega srca! Svoboden človek se odloča po volji srca, zato ni nikoli razočaran, kajti naše srce je povezano z mati naravo, zato izbira najboljše! Le izbor SRCA človeka vodi od resnice in ljubezen do svobode, saj srce, kot naša mati narava, lagati ne zna (jn laž prihaja le iz človeške glave)!

Samo milijon nas je, milijon umirajočih med mrliči, milijon, ki pijejo mu kri biriči, en sam milijon, ki ga trpljenje krotoviči in vendar ga nikoli ne uniči! Nikoli in nikdar! Zato, ker nismo trhle bilke, ki po toči ovene, ker mi nismo le številke, smo ljudje! Edino hlapci cvilijo ponižno kakor psi in lajajo, da nas je malo, da bi v uporu vse pobralo … O, če ljudi bi ne bilo pri nas, ljudi, ki ne ubogajo na vsak ukaz, tedaj bi nas že kdaj odnesel plaz. Tako pa še živimo, čeprav nas je milijon samo, zdahnili bi, da ne trpimo z uporno, dvignjeno glavo! (Karel Destovnik Kajuh)

Narava in mi z njo smo del naravnega sistema, vendar ne tistega sistema, ki je zapisan na papirju, ampak tistega, ki je zapisan v našem srcu in ta nas poveže z vsem kar obstaja! Po sistemu narave in našega srca je oblikovan nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem, ki nam omogoča, da skupaj gradimo novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! Tudi sistem našega srca oblikuje narava, z naravnimi zakoni življenja, sama brez človeške pameti, zato v skladu z njim bije tudi človeško srce! Ko prisluhneš svojemu srcu te to vodi po poti ljubezni in ta ti omogoči, da vidiš ves svet v sebi, takrat tudi spoznaš in občutiš, da si del vsega kar obstaja! Kaj to pomeni, da je potrebno vse ankete in kampanijo prepovedati, kajti ta je bistvo prevare s katero človek spregleda svoje srce in se napačno odloča, saj je zaveden in škodi samemu sebi. Ta umetni sistem (ankete in kampanija) mu vsiljuje točno določeno odločitev proti volji njegovega srca, zato večina voli proti nekumu, ki mu ga vsiljuje umetni sistem in ne po svoji svobodni volji ali po volji njegovega srca! Svoboden človek se odloča po volji srca, zato ni nikoli razočaran, kajti naše srce je povezano z mati naravo, zato izbira najboljše, ker ga vodi resnica in ljubezen in lagati ne zna! https://fb.watch/gjt6-GddTz/

Prijateljica pravi vsega je preveč, vendar ni preveč, ampak ravno prav! Človek je simbioza duše in telesa! Duša človeka je (nevidno) energijsko polje in je neuničljiva, zato menja samo obliko preko človeškega telesa, ki je enkratno in obstanja v materialni obliki od spočetja (z bitjem srca) do izumrtja (ali pretvorbe v drugo materialno obliko). Tako to poteka po naravnih zakonih, in to ni plod naše domišljije, ampak so to pač naravne zakonitosti življenja! To potrjuje, da se vse vsak trenutek spreminja v pozitivno smer, če upoštevamo naravne zakone evolucije ali kontinuiranega razvojnega procesa. Vse in še mnogo več človek lahko in bo spoznal, če sprejme pozitivno energijo življenja ali Ljubezen za svoje vodilo življenja! In to se lahko zgodi le, ko človek prisluhne in sledi svojemu srcu. To je tudi razlog, da je nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem grajen na ljubezni in ne egoizmu, ali negativni energiji, kot obstoječi družben sistem lažne demokracije! Prava demokracija, ali neposredna demokracija je grajena na ljubezni in lažna na egoizmu!

Prijatelj pozdravljen, to ni obljubljena dežela, ampak nova skupnost svobodnih ljudi, ki jo ustvarimo sami! Svoboda nikoli ni obljubljena dežela, ampak to, kar si želimo in ustvarimo sami, zato svoboda ni nikoli obljubljena, ampak primarno vedno priborjena. Kajti, le takrat, ko premagamo in se osvobodimo svojega ega, si svobodo lahko izborimo sami in to svobodo nam nihče ne more vzeti!!! Zakaj in kako?! Ker pri svobodnem človeku in v svobodni skupnosti svoboda ni na prodaj je nihče ne more prodati in niti kupiti, zato je tudi vsak človek največja vrednota v svobodni skupnosti, ki jo varujemo in spoštujemo vsi, kajti brez nje nihče ni svoboden! Le svoboden človek lahko ustvari pogoje za svobodno skupnost ljudi, zato Svoboda nima vrednosti, kot je nima sonce, zrak in zemlja. Zakaj? Brez sonca, zraka in zemlje življenje ne obstaja, zato so to dobrine, ki po naravnih zakonih pripadajo vsakemu bitju in seveda še posebej človeku!

Pozdravljeni prijatelji, Stari modrec pravi, laž ne obstaja v naravi, je ni. Po naravnih zakonih laž ne obstaja, ta ima svoj izvor in mesto le v človeški glavi! Ko človek ne sprejema resnico, ali tisto kar je in mu velevajo in dolocajo zakoni naše matere narave, je ujet v svoje subjektivne misli, ali iluzije svojega življenja, ki ga predstavljajo abstraktne misli oblikovane po spominu in prejetih informacijah iz vsakdanjega življenja. Ta predstava bivanja, ki se podzavestno oblikuje v človeški glavi je posledica informacij iz preteklosti in subjektivnih predstav o prihodnosti, je napaka v človeški glavi, ki človeka zavede in obremeni njegove misli, da spregleda sedanjost, ki resnicno obstaja ta trenutek in zdaj! Kdor resnice in teh dejstev ne upošteva, postane žrtev svojih predsodkov in zablod, kar ga preslepi, da laž sprejme kot resnico, zato sam sebe kaznuje, saj sprejema informacijo iz glave, namesto sporočilo svojega srca! Nobena človeška glava po naravnih zakonih ne more zamenjati srca, zato vsakdo, ki tega ne upošteva lahko podleže laži in trpi bolečino ter škodo svojih napačnih odločitev in neodgovornega odlosa do svojega telesa in življenja!

Ne vem zakaj sami sebe zavajate ali se pustite zavajati saj ne-cepljenje ne obstaja in ne moreš imeti pravice do nečesa, kar ne obstaja. Brez cepljenja je normalno stanje, torej ni kršena nobena pravica. Kršena je lahko pravica do cepljenja, če se nekdo želi cepiti, pa mu nekdo to pravico onemogoča ali omejuje proti njegovi volji. Kdor se ne želi cepiti in ga kdo v to prisiljuje, mu je kršena pravica do svobodne volje in nedotakljivosti do njegovega telesa, zato je to pravi naslov za obrambo svojih pravic! Pravica do svobodne volje in nedotakljivosti telesa je pravica, ki se lahko krši, zato jo zakon tudi varuje! Ne cepljenje pa ne obstaja (to je normalno naravno stanje), zato tudi pravica ne obstaja. Poleg svobodne volje in nedotakljivosti telesa je tudi pravica do nenasilja, kajti tudi nasilje obstaja, zato je varovana pravica do nenasilja, kar pomeni, da se nasilje in nasilneža kaznuje. Vse troje svobodna volja, cepljenje in nasilje obstaja in se lahko krši ali izvaja, zato se varuje z zakonom. Pri neceljenju se nikomur nič ne zgodi ali spremeni, zato mu ni kršena nobena pravica, kajti to je normalno stanje stvari ali življenja! Cepljenje, svobodna volja in nasilje, pa obstaja, zato se lahko krši ali izvaja, kar pomeni da se normalno stanje varuje z zakonom zoper kršitelja tega stanja in tudi kaznuje! Ljudem sploh ni jasno, da živimo v družbenem sistemu razredne družbe v katerem je nasilje privilegirane strukture ali oblasti celo dovoljeno in legalizirano s pravnim redom. Zato se nasilju sploh ni mogoče izogniti, kajti v razredni družbi smo državljani razdeljeni na 1. razredne in 2. razredne ali privilegirane in ne privilegirane in privilegirani lahko svoje privilegije zlorabijo v svojo korist na škodo ne privilegirane strukture, pa za takšno zlorabo nihče ne odgovarja! Takšen družben sistem imamo, zato se nam to lahko dogaja, kajti neprivilegirani nimamo instrumenta nadzora, niti status za izvedbo sankcij, kajti vse pristojnosti ima v posesti privilegiran razred ali struktura na oblasti. V neposredni demokraciji pa je oblast podrejena ljudem, kar pomeni, da ima dejansko oblast ljudstvo, zato se kršitelj pravic ne more zgoditi kazni ali sankciji, kajti sledi konkretna sankcija tistega, ki deluje v očitno škodo posameznika ali večine!

Spoštovani, kdor prebira vsebine novega družbenega sistema neposredne demokracije Bio-humanizma, ta bo prebudil sebe in se podal na pot osebnega in skupnega razvoja! Vsebina novega družbenega sistema potrjujejo trditve in vsebino modrosti Tolstoja, ki pravi: ""...Dan nam je en, toda zato neprecenljiv in neodtujljiv zaklad ljubezni. Samo ljubi in vse bo radost, tako nebo kot tudi drevesa, pa tudi ti sam. Toda mi iščemo srečo v vsem drugem, samo v ljubezni ne. In to iskanje sreče v materialnem premoženju, oblasti, slavi, vse to naši ljubezni ne daje sreče, temveč jo zagotovo in neizprosno le jemlje..." - Tolstoj

Človek zbudi se!!! Seveda, saj ne more biti drugače, kot je, če sodelujete pri obstoječem zločinskem družbenem sistemu! Vsako sodelovanje, apatija, ali delovanje proti, pomaga le vzdrževati obstoječi družben sistem! Zakaj? Le nove rešitve in družben sistem neposredne demokracije v katerem sami prevzamemo odgovornost za svoje življenje in razvoj nam omogoča, da postanemo in ostanemo svobodni ter suvereni! V obstoječem zločinskem družbenem sistemu razredne družbe bomo vedno, le sužnji ali hlapci tujemu gospodarju!

Če niste vedeli, zdaj veste, zakaj potrebujemo nov družben sistem neposredne demokracije Bio-humanizem! Bio-humanizem je edini družben sistem, ki omogoča in ustvarja pogoje za uveljavljanje ustvarjalnega sodelovanja, kajti v svoji zasnovi je to razvojni proces v katerem napreduje vsak sodelujoči posameznik in celotna človeška skupnost na pozitivnih moralno-etićnih vrednotah sobivanja in življenja! https://fb.watch/c_dGf02e5K/ https://www.facebook.com/watch/live/?extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=watch_permalink&v=671379583951475 https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=671379583951475

V novem družbenem sistemu neposredne demokracije razvojni proces omogoča ustvarjalno sodelovanje. Kaj to pomeni? Ustvarjalno sodelovanje je razvojni proces v katerem vsi tvorno sodelujemo, kot je v naravi, vsak ima svojo vlogo in nalogo v skupnosti v kateri dela in živi. Zato ima človek po svoji naravi roke in glavo ter vse ostalo, da vsaka stvar služi svojemu namenu in takšno je tudi poslanstvo vsakega človeka na zemlji. Soodločanje je naravna pravica in dolžnost vsakega člana skupnosti, zato si nihče nima to naravno pravico prisvojiti in zlorabljati v škodo drugega. To se dogaja v razredni družbe in obstoječem družbenem sistemu utemeljene na egoizmu človeka, ki je produkt človeške pameti, torej umetni konstrukt, ki ne upošteva naravne zakonitosti življenja in prav to je razlog trpljenju nasilju in zlo dejanju človeka. Vsa ta spoznanja najde človek v modrosti življenja v naravi, zato je ključna odločitev človeka za življenje v sožitju z naravo, kjer je njegov naravni, pravi in najbolj zdrav dom življenja!

Spoštovani gospodje, tovariši in prijatelji, ko postane egoizem dominantna vrednota v oblasti odtujene od ljudi je teror in diktatura osnovna metoda delovanja vsake oblasti! Skozi zgodovino človeštva se je potrdilo, da oblast odtujena od ljudi, kot jo definira obstoječi zločinski družben sistem razredne družbe, po naravni poti ustvarja pogoje za negativni družbeni proces od slabega na slabše! Zločinski družben sistem nima nobene druge možnosti za obstoj, saj svoj genocidni pohod mora graditi in razvijati represivni aparat, ki s silo in nasiljem uveljavlja negativne moralne etične vrednote po meri podivjane človeške pameti! Posledično vse formalne institucije oblasti postanejo v službi zla, zato ni druge rešitve za svobodnega človeka in razvoj resnične demokratične družbe, kot nov družben sistem neposredne demokracije s katerim se menja vse institucije zla in uveljavi osebna odgovornost ter ustvarjalno sodelovanje vseh članov vsake družbene skupnosti na pozitivnih vrednotah življenja. Z neposredno demokracijo se odpravlja razredno družbo in hirarhično organizacijo razredne družbe (ves represivni aparat) ter uveljavlja preko ustvarjalne družbe ali skupnosti razvojni proces vseh sodelujočih na lastnih virih in potrebah razvojnega procesa vsakega posameznika in celotne družbene skupnosti od lokalnega, nacionalnega in mednarodnega nivoja! Takšna je zasnova novega družbenega sistema neposredne demokracije Bio-humanizma, ki je grajen na "bionomiji" (razvoj skupnosti - iskanje ter uveljavljanje resnice na osnovi naravnih zakonov življenja) ter pozitivnih moralno-etičnih vrednotah (humanizma), ki zagotavljajo razvojni proces vsakega posameznika in vsake družbene skupnosti, kot celote v miru, sožitju, sodelovanju in ljubezni!