Članek
Misli
Objavljeno Apr 11, 2021

Mislim, torej sem!?

Kdo oblikuje moje misli in zakaj sem to, kar sem?

Pozdravljeni prijatelji,  

Ko vas berem, kako mislite in govorite, je to popolnoma normalno, kajti vsak človek s svojimi mislimi in obnašanjem govori le to, kdo in kaj v resnici je!

Osebno nimam nobenih predsodkov, ali da bi me lahko kdo užalil, zaradi svojega razmišljanja, kajti to, kar človek govori o meni, ali o katerokoli drugi stvari, je dejansko on in ne jaz, kajti njegove misli prihajajo iz njegovo glave, ne moje in to dejstvo pove, da vse, kar rečeš ali govoriš, to si ti in ne nekdo drug. 

To kar govorim jaz, sem jaz in to kar govoriš ti, si ti! 

Ko osebno govorim o nečem sem to jaz, saj vsak trenutek tisto o čemur govorim, tudi dojemam in sprejemam, zato tako o tem tudi mislim in govorim! 

Vprašanje je preprosto, kdo pa oblikuje moje misli ali tvoje misli in zakaj tako mislim ali misliš?  Ali zakaj in kako je mogoče, da mislim ravno tako, kot mislim! 

Res je zame zelo zanimivo vprašanje, od kod prihajajo moje ali tvoje misli in zakaj tako mislim ali misliš? 

Mi lahko nekdo, ki ga sploh ne poznam, pove zakaj tako misli, kot misli, saj je zame zelo zanimiv in neodkrit biser! 

Vse ljudi, ki jih dobro ali delno že poznam iz njihovih misli in dejanj, vem da so v osnovi dobri ljudje, zato jih tudi cenim in spoštujem. 

Vem zakaj in kako mislimo, kajti, ko ljudje ne mislijo takoj spregovorijo  -

Vsak nov človek s katerim se srečam je enkraten in neponovljiv pojav (srečanje prinaša srečo), zato si želim spoznati tebe, ker zate prvič slišim in te prosim, če mi odgovoriš, od kod tebi tako čudovite (ali slabe) ideje ali misli! 

Zakaj to sprašujem? 

Ker so zame misli vsakega človeka nekaj izjemnega in neponovljivega. Zanima me od kot tebi tvoje izvirne misli in kako jih oblikuješ, na čem utemeljuješ, kako ti koristijo in škodijo, zakaj jih potrebuješ?

Že vnaprej iz srca tebi za tvoje dobre misli in dejanja ter iskren odgovor hvala!  

Osebno vem, da je vsak človek enkratno bitje, ki ima v sebi vse, kar za dobro in srečno življenje potrebuje! Le spoznati (dojeti) in sprejeti moramo to, kar resnično obstaja in prav to tudi potrebujemo.

Pot po katerim bomo prišli do končnega cilja (ali znanja, oz. vedenja, ki ga potrebujemo), nam ne more povedati naša pamet, ampak nam lahko pove, le naše srce! Zakaj? Kako?

Ko prisluhneš modrosti narave, ta tiho šepeta tvojemu srcu in vedno zelo jasno posreduje sporočilo modrosti! 

»Da lahko v celosti prisluhneš svojemu srcu, ki je neposredno povezano z modrostjo življenja v naravi, moraš izključiš pri tem svojo pamet, ker modrost človeške pameti  ne potrebuje, potem boš lahko slišal in razumel tudi svoje srce! 

Če svojo pamet ne boš izklopil, srca sploh ne moreš slišati in razumeti, kajti tvoja pamet te modrosti življenja ne more dojeti in ti samo škodi, saj te pri tem samo ovira in moti! 

Potrebno je le zaupati svojemu srcu, pa boš na pravi poti do končnega cilja!

Kaj je bistvo tega sporočila, da te le tvoja lastna pamet (ali slabe misli) lahko ubije in le tvoje srce je tisto bistvo, kar potrebuješ, da lahko živiš in uživaš življenje. 

Brez človeškega srca ni življenja, svobode, sreče in veselja, zato je prav človeško srce tisti (duhovni, ne le materialni) biser tvojega telesa, kjer kraljuje ljubezen!

Ljubezen je bistvo vsakega življenja in z njo je vsak človek v dobrem neposredno povezano z modrostjo življenja v naravi in preko nje z vsem, kar obstaja v univerzalno celoto bivanja in življenja človeka ali v vsaki človeški skupnosti na Zemlji in v brezmejnem in brezčasnem (našem osončju ali) vesolju!  

Slabe misli in dejanja te vodijo v trpljenje, obup in pogubo, zato se raje osredotoči na dobre misli in dejanja, ki te vodijo na pravo pot do zdravja, sreče in veselja ter osebne svobode, ki te z drugimi dobrimi ljudmi popelje v skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!  

Slabe misli povzročajo trpljenje in uničujejo življenje!

Dobre misli vodijo v svobodo, srečo in veselje, saj omogočajo

razvoj, spremembe in življenje!!!

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 


Zanimivo razmišljanje, zakaj ljudje spijo in sanjajo, kajti le prebujeni živijo svoje svobodno življenje, ostali so ne prebujeni in živijo v svojih iluzijah sna! https://www.facebook.com/100007874430932/posts/3073443419594776/

Če človeka muči in bremeni kakšen kompleks več ali manj vrednosti, ga lahko premagaš le, če vedno iščeš resnico! Vse, kar človek govori in misli je posledica njegovih misli! Ko izklopiš svoje misli, ali zavest ter odpreš svoje srce, imaš odprto pot da k tebi pride sporočilo modrosti, ki ga vsakemu človeku lahko posreduje le modrost življenja iz narave. Modrost življenja iz narave človeške pameti ne potrebuje!

Če usmerjamo svoje misli na zanimive, lepe in prijetne misli, dogodke ali stvari, nas to krepi in se tako tudi počutimo! In če misli prepustimo slabim navadam in mislim, ali se obremenjujemo s slabimi izkušnjami, dogodki ali stvarmi, nas to vleče v brezno trpljenja in bolečine, saj sami sebe mučimo! Če dojameš to zakonitost življenja, se lahko vsak trenutek zabavaš in uživaš, sam, ali s kom drugim, saj samo, če iščeš in najdeš to, kamor te vleče tvoje srce, najdeš tudi samega sebe! Ves proces življenja poteka med dobrim in slabim, ali koristnim in škodljivim, zato imaš tudi možnost izbire! Če izbiro prepustiš svoji pameti ali navadam se lahko zmotiš in ko izbira tvoje srce, si na pravi poti, kajti tvoje srce te nikoli ne prevara, saj varati ne zna, prevara te lahko le drugo ali drugi, nikoli pa ne moreš prevarati samega sebe! Kdor posluša svoje srce ta ljubi svobodo in enako spoštuje svobodo tudi drugega človeka, zato le svoboden človek lahko iskreno ljubi in osvoji drugo svobodno srce! Svoboden človek ali svobodno srce je lahko le tisto, ki za svoje življenja izbere "resnico in ljubezen", kajti brez resnice in ljubezni - ni svobode!!!

Misel je osnovna enota razmišljanja in razmišljanje je proces, ki vodi do iskanja resnice in ta pot gradi novo in boljše ter človeka osvobaja, da razvija svojo zavest na višji nivo bivanja ali simbioze človeka z vsem, kar obstaja! Le tako lahko postane naše notranje ravnovesje v ravnovesju z okoljem v katerem živimo, zato smo varni in svobodni, saj smo v svojem zavedanju in obnašanju del univerzalne celote! Razlika med domišljanju in razmišljanju je razlika med abstraktnim in konkretnim ali med lažjo in resnico! Kajti laž je napaka (nekaj kar ne obsraja) ali to kar ne obstaja in zato nismo v ravnovesju in resnica so dejstva in stvarnost, ki obstaja, zato smo le z njo lahko v ravnovesju s samim seboj in okolju v katerem živimo! To je razlog, da moramo v svojem delovanju uporabljati izraz razmišljanje, ki je usmerjeno k konkretnemu cilju in ne domišljanje, ki običajno ni predmet konkretnega cilja, kajti ta je v korelaciji z resnico in ne lažjo!

Kaj je osnovni razlog, da imamo negativni razvojne proces od slabega na slabše in drvimo v prepad???? Prijateljica pravi, kako so agresivni varnostniki ali zaposleni v trgovini ali bolnici za nošenje mask! Ne gre za varnostnike ali zaposlene, temveč je obnašanje ljudi odvisno od tega ali je človek svoboden za to ker misli, ali pa je suženj za to, ker ne misli! Tisti, ki ne misli dela vedno tako, kot mu naroči njegov gospodar, kar pomeni da dela za plačilo (in lahko tudi laže) ali pa misliti sploh ne zna! In takšnih, ki misliti ne znajo, je zelo veliko - največ med tistimi, ki so se šolali in piflali za oceno ali diplomo, saj na koncu niti ne vedo kaj bi z znanjem in diplomo počeli, ker se misliti sploh niso naučili (ampak le piflali za naziv ali diplomo), ali celo pozabili misliti preko učno vzgojne dresure, ne pa učenja za življenje!!! Žal v obstoječem družbenem sistemu razredne družbe imajo prav taki najbolj pomembne položaje v družbi (razpisi) in prav zato drvimo v prepad, ker so ljudje na vodilnih položajih le napiflani in misliti več ne znajo (ampak so produkt obstoječega sistema ali formalnega učno-vzgojnega procesa) !!!

Prijateljica pravi, citiram: "Za tiste, ki verjamejo je vse mogoče!" konec citata. Moj odgovor: Kdor ima znanje, pogum in voljo ta lahko, ker zaupa v svoje sposobnosti, zato mu ni potrebno verjeti! Verjeti pomeni slepo zaupanje v tisto, kar ne veš, ali ne znaš, zato sam sebe zavajaš in se tolažiš, kajti verjetno pomeni domnevo ali lažno predstavo in abstraktni konstrukt v naši glavi, ne pa dejstvo ali resnico! Samo, kdor si postavi želeni cilj in svoje ustvarjalne sposobnosti usmeri v dejavnost za dosega načrtovanega cilja, ga lahko tudi doseže! Glavni dejavnik sprememb so kreativne ustvarjalne misli, zato le tisti, ki misli lahko doseže želeni cilj, ali spremembo! Mogoče je le tisto, za kar obstajajo naravni pogoji in realni cilj, ki ga želimo doseči! Kdor ve in zna temu ni potrebno verjeti! Ali drugače rečeno, kdor živi na tem, da v določene stvari in pojme le veruje je lahko v zelo veliki zabodi ali zmoti! Posledica misli je iskanje resnice ali rešitve, zato le tisti, ki misli imajo naravni dar, da najdejo rešitev in resnico! Kdor le verjame, ta praviloma ne misli, saj verjame že tistemu, kar je zapisano ali izrečeni besedi. To tudi dokazuje, zakaj je človek, ki ne misli lahko le sluga pokorni svojemu gospodarju, saj mu slepo verjame že na njegovo besedo! Če človek želi biti svoboden, se mora najprej naučiti misliti, da lahko osvobodi samega sebe, sicer bo usojen na večno suženjstvo svojemu gospodarju!

Kako ugotovimo ali mislimo!! Zelo preprosto! Vsak, ki misli so njegova mnenja in dejanja izvirne in če ne misli jih le kopira ali je samo boljši ali slabši plagijat ali ponaredek!!! Prijatelj pravi, citiram: "Ce kdo se vedno verjame v Evolucijo, verjame v nekaj, kar niti Darwin ni verjel. Darwin je v bistvu ugotovil, da ni znakov ali dokazov za Evolucijo in da je v bistvu ne mogoča. Moderna znanost pa seveda se veliko bolj dokazuje, da Evolucija ne obstaja". konec citata. Moj odgovor: V evolucijo ali revolucijo ni potrebno verjeti, kajti oboje obstaja, seveda le za tistega, ki ima znanje, zato tega ni potrebno verjeti! Ljudje, ki mislijo tudi vedo, da je mogoče dokazati, kar obstaja, ni pa mogoče dokazati tisto, kar ne obstaja! Kaj to po naravnih zakonih pomeni? To, kar obstaja je dejstvo in sploh ni potrebno dokazovati, le sprejeti je potrebno to dejstvo ali resnico! To, kar ne vemo, ali mislimo, da ne obstaja, pa lahko dokažemo le tako, da iščemo in najdemo, kajti le tako se lahko dokaže, da neka stvar je in obstaja! Kaj je zaključek tega logičnega spoznanja po naravnih zakonih? Da nekaj, kar ne vemo, ne moremo dokazati, da ne obstaja, zato znanost ali filozofi in geniji iščejo tisto neznano in ko najdejo, več ni potrebno iskati in dokazovati da obstaja! Da nekaj ne obstaja, lahko trdi le nevednež ali kratka pamet, oz. človek, ki misliti ne zna, kajti le tisti, ki misli lahko tudi išče in najde, tisto kar je iskal Prijatelj pravi, citiram: "Zdej nimam pojma a verjamete oz. veste da Bog obstaja ali ne. Bog namrec pravi, da ni modrosti izven njegove knjige oz. njegove resnice, oz. njegovega znanja. Pravi tudi, da so vse modrosti neumne, katere niso iz ust vecnega kreatorja. Torej nihce ne more razumet toliko kot vecni Bog, ki ve celo za prihodnost. Njegovo razumevanje je nepredstavljivo in zato ni pametno imeti kaksne druge modrosti poleg njegove., konec citata! Moj odgovor: Včasih so modreci govorili, da kdor ne misli, verjame na besedo ali zapis! Ker je beseda ali zapis le človeškega izvora je ta lahko tudi laž, kajti lagati zna le človek in ne bog. Če bog ve, kaj se bo zgodilo, potem je to dokaz, da evolucija obstaja! Če evolucije ne bi bilo, potem tega tudi bog ne bi vedel. Zakaj bog to ve je preprosto vprašanje? Bog to ve, ker se ravna po naravnih zakonih, ki so bistvo vsega življenja, kajti brez njih življenje sploh ni mogoče! Kdor dobro pozna naravne zakone življenja, ta dobro ve zakaj obstaja evolucija in življenje! Kdor pa tega ne ve, le dokazuje, da sploh ne pozna osnovnih naravnih zakonov življenja in s tem tudi dokazuje da misliti ne zna, zato tudi verjame na zapis ali besedo svojega gospodarja! Kaj je zaključek navedenega? Da le tisti, ki ne misli, mora za to slepo verjeti svoje gospodarju in le tisti, ki je sposoben misliti lahko osvobodi samega sebe, sicer je obsojen na večno suženjstvo svojemu gospodarju!!!

Zdravo prijatelj, zame je mislit z eno besedo "prečudovito"! Ugotovil sem, da večino ljudi uspešno bere, gleda in posluša, pa vedno manj misli, zato niti ne opazi, kaj je to družben sistem ali program. Nekateri imajo to srečo, da kakšno stvar ali vsebino preberejo tudi dvakrat ali večkrat, da dojamejo kaj so prebrali, za druge je še to premalo, ker so pač žal tako napredovali, da so pozabili celo misliti! Osebno lahko samo rečem, da preprosto uživam v tem kar pišem in delam ter je to postala zame že prava igra za veselje in užitek! Mogoče kdo že ve, ali pozna ta občutek, ko neko stvar tako razumeš in obvladaš, da potem to zate ni več problem ali niti težava, ampak postane veselje in užitek! Ko vse te stvari res spoznaš, se lahko le smejiš in uživaš, saj tudi spoznaš, da če se ukvarjaš z neumnostmi in stvarmi, ki jih ne razumeš ali ne delaš prav, imaš le težave in probleme ter sam sebe mučiš in trpinčiš!!! Po naravnih zakonitosti se potrjuje, da kar delaš prav posledično občutiš pozitivne posledice, ali zadovoljstvo in veselje in če delaš narobe, ali ne prav občutiš negativne posledice, ali nezadovoljstvo in trpiš! Vse to kar pišem je koristno za vse, ki mislijo, kajti dobre misli povzročajo pozitivno energijo, korist in zadovoljstvo in slabe negativno energijo, razočaranje ali nezadovoljstvo! Tudi to razumem, da za vse tiste, ki ne mislijo, je vse to kar pišem in delam, brez veze, kajti za zvezo je potrebno misliti" Kdor ne misli, sploh ne more vedeti in dojeti, kako pomembno je misliti!!!

Spoštovani prijatelj! Res je zanimivo vprašanje, ali sploh mislim in zakaj mislim, ali misliš in če misliš, kako veš, da misliš? Zato premisli, če resnično misliš in kaj delaš narobe, kajti slabe misli in posledično dejanja, ki sledijo našim mislim, vedno povzročajo pozitivne ali negativne posledice! Za tiste, ki ne mislijo je dokazano, da ne mislijo, saj le posnemajo in sledijo tistim, ki mislijo namesto njih! Zakaj bi potem sploh morali misliti, če drugim prepuščajo, da mislijo namesto njih in se ravnajo po njihovih navodilih, zato jim tudi misliti sploh ni potrebno! Če nekaj ne rabiš ali ne potrebuješ, zakaj bi potem to sploh imel! Kako se takšni, ki ne mislijo obnašajo v vsakdanjem življenju, da jim ni potrebno misliti, ker misliti sploh ne znajo! Kako bi torej ugotovili ali mislim ali ne mislim, oz. misliš ali ne misliš? Odgovor je zelo preprost po naravnih zakonih življenja in sicer, kdor nič ne dela in ne govori, mu misliti tudi ni potreba. Tisti, ki vprašuje sebe in druge, če nekaj ne ve in bi rad vedel, išče pravo informacijo ali resnico oz. tisto, kar bi rad vedel in znal, pa zato mora aktivirati tisto, kar ima v glavi, saj brez glave se misliti ne da! Torej, le kdor uporablja svojo glavo je dokazano, da misliti zna! Kako pa ugotovimo in dokažemo kdo misliti ne zna? Za tiste, ki dovolijo, da drugi mislijo namesto njega, smo že ugotovili in dokazali, da jim misliti ni potrebno, zato tudi ne mislijo! Iz modrosti življenja je zelo zanimiva ugotovite, na osnovi naravnega zakona »vzrok in posledica«, da tistim, ki že vse vedo in znajo, jim tudi misliti ni potrebno! Zakaj bi tisti, ki vse vedo in znajo sploh mislili, saj že vse vedo, zato človek ki trdi, da že vse ve in zna, tudi misliti na zna, kar pomeni, da dejansko mislijo le ljudje, ki nekaj iščejo, da bi našli ali si želijo spremembe, da bi boljše ali drugače živeli. Vse je mogoče za tistega, ki zna in hoče in nič ni mogoče za tistega, ki ne zna in noče!!! Zato je nemogoče v življenju rešiti kakršen-koli težavo in problem, če namesto da iščeš rešitev, delaš sam sebi vedno večje probleme in težave! Najhujši problem večina ljudi je, ker ne mislijo s svojo glavo, ampak le poslušajo druge, zato so zasvojeni z napačnimi informacijami, zavedeni in zmanipulirani, saj jim manjka znanja, poguma in volje za lastne spremembe. Potrebno je upoštevati osnovna pravila modrosti življenja iz narave, in eno od teh pravil človeku sporoča: Nihče ne more napredovati, če ne razvija svoje ustvarjalne sposobnosti, ali uporablja svojo glavo in misli, kar pomeni, da se stalno spreminja ali usposablja in izboljšuje svoje lastne sposobnosti za boljše življenje!!!

Prijatelj me sprašuje, kaj pomeni, da nihče v zgodovini ni zmagal proti volji ljudstva! Sprašuje se, zakaj le politikanti poneumljajo ali nagovarjajo in zbirajo bebavo združbo, da potem kandidirajo na volitvah? Vprašanja so zelo preprosta in odgovor tudi! Politikanti na volitvah ne morejo zmagati, če ne najdejo bebavo združbo, ali neumnih, ki jih izvoli, da uživajo življenje na njihov račun. To pomeni, da na vsakih volitvah zmagajo politikanti in izgubi bebava združba, ki se volitev udeleži, da lahko po volitvah trpi, zaradi svoje lastne kratke pameti ali neumnosti! Ljudje mislijo, da imajo že dovolj bedakov na vrhu! Če bi ljudje res mislili, potem bedakov ne bi volili. S političnim strankam in volitvam se ne ukvarjam, zato z bebavo združbo sploh nima nobenih stikov ali problemov! Naj ti zaupam skrivnost, ki jo neumni ne vedo in jo tudi nikoli ne bodo vedeli! Neumnih se poneumljati ne da, saj to je popolna norost, zakaj bi pametni poneumljal ljudi, če so že neumni in prav zato, ker so neumni, sami sebi volijo svoje rablja ali gospodarja, kot se za sluga pokornega spodobi!

Prijatelj pravi ali je lahko filozofija, človeška ali filozofska misel pred božjo zapisano besedo? "Besede in pisanje" so delo človeka, ne boga, zato ne obstaja božja beseda, obstajajo le dejanja, ki potrjujejo resnico ali stvarnost in stvarnika! Besede niso dejanja ali resnica, ampak besede lahko le kažejo proti resnici, ali pa prevari, resnico prav zaradi tega neposredno potrjuje, le dejanje in ne beseda! To je razlog, da božje besede sploh ni in se zato ne sliši ter ne vidi, kajti človek je omejen in lahko sliši le človeško besedo ali vidi le tisto, kar mu omogočajo njegove (omejene) oči! Umetnost, svobodna misel in (prav ne akademska) filozofija so najbliže bogu, zato večinoma človeku ne dojemljive in pogosto v svoji izvirni izrazni obliki predstavljajo za človeka in njegovo pamet - čudež!

Prijatelj pravi kaj piše v Sv.Pismu: "Človek sam ne more najti ven iz jaz jaz jaz, tu lahko pomaga samo Bog stvarnik s svojim Sv. Duhom. On nas prepričuje o grehih in odvisnosti od njega... zato nas tudi svari v zadnjem opozorilu svetu raz 14,7 "govorečega z glasom velikim: Bojte se Boga in dajte mu slavo, kajti prišla je ura sodbe njegove; in molite njega, ki je naredil nebo in zemljo in morje in studence vodá. " - sporočilo se nadaljuje sicer... Jezus je rekel, da brez njega ne moremo storiti ničesar. Tudi bližnjemu ne moremo pomagati. Zato je naša prva naloga, da najdemo njega v globini in resnici v Sv. Pismu. in ne v knjigah filozofije. Moj odgovor: Kje je dejanska napak, da je človek v zablodi, pove tale vsebina (spodaj): Boga se sploh ni potrebno bati in tudi slave ne potrebuje! Dopusti, da ta bog spregovori v tebi, brez strahu, kajti strah je v duhovnem smislu, le odsotnost ljubezni ali boga v človeški podobi! A je res tako težko razumeti, da je jezus jasno sporočilo modrosti življenja ali boga v človeški podobi (oz. resnica->stvarnost in čista ljubezen - brez greha)! Boga ni v Sv. Pismu, niti nobeni knjigi ali knjigi filozofije, kajti ta je povsod in dokler ga ne najdeš v sebi, ga nikoli ne boš našel!!!

Kaj sporoča modrost življenja človeku? Kako človek osvobodi samega sebe! Potrebno najti pot iz sebe (iz ega ali samega sebe) do sočloveka in vsega kar obstaja, kajti tega ne najdeš v človeški glavi! Ko najdeš to pot premagaš (jaz-jaz-jaz) svoj ego in to te poveže v enost ali neskončnost, kjer človeški ego več ne obstaja, saj v neskončnosti ne najde mesta, ni prostora, da lahko sploh obstaja!!!!

Pozdravljen prijatelj, imaš prav, le da je tistim, ki tega ne vedo, moraš pokazati sončni žarek, ki jih vodi do modrosti življenja v naravi, kajti v njej je vsa resnica življenja pred, med in po rojstvu in smrti na zemlji! Ko se človek osvobodi svojih zablod ali predsodkov in vseh navlak življenja, ki se nahajajo v človeški glavi in se v celoti prepusti svojemu srcu (beri ljubezni), ga to (srce-><-ljubezen) vodi do odkritja prave resnice ali stvarnosti takšne, kot resnično je, saj stopi skozi vrata modrosti in najde sam sebe ali svoje poslanstvo na zemlji! Zelo pomembno je, da ta spoznanja, ali dojemanje stvarnosti ali resnice, prenašamo v jeziku preprostega človeka, da ta najde svoj žarek življenja, ga sprejme ter hodi po poti svetlobe in na kraju te poti nade samega sebe! Prav zato je potrebno najti pot iz sebe do sočloveka, narave in vsega kar obstaja, kajti tega ne najdeš v človeški glavi! Ko najdeš to pot premagaš (jaz-jaz-jaz) svoj ego in to te poveže v enost ali neskončnost, kjer človeški ego več ne obstaja, saj v neskončnosti ne najde mesta, ni prostora, da lahko sploh obstaja!!!!

Pozdravljena, ogromna večina ljudi ne misli svojo glavo, ampak le posnema večino, ki se je skozi učno-vzgojni proces tako na učila in drugače ne zna! Vse, ki mislijo s svojo glavo (so izvirni) ne posnemajo večine, ta večina tudi ne razume in ne more razumeti, saj ne znajo misliti, ker se ravnajo po tropu, ali navodilih svojega gospodarja, ne po svojemu srcu ali po naravnih zakonih življenja! Osebno, to kar delam, ni nič mojega, ampak le delam tako, kot je v skladu z naravnimi zakoni in mi moje srce tako veleva! Takšno ravnanje je najbliže resnici, ki osvobaja in usmerja človeka na pravo pot do osebne svobode in zadovoljstva. Večina trpi, ker ni sposobna prebujenja in se zato utaplja v lastnih neumnostih, ki jih dela, pa se tega sploh ne zaveda! To je tudi razlog, da za vse svoje težave, probleme in trpljenje, obsojajo tiste, ki mislijo in delajo drugače!

Bolezen (ali trpljenje) je opozorilo modrosti narave, da ne živiš zdravo v skladu s pravili življenja v naravi! Le odprava teh lastnih slabosti (slabega obnašanja in ravnanja) in lastnih napak ti omogoča da pozdraviš ali ozdraviš bolno telo in ponovno zdravo in srečno zaživiš! Vsak človek je enkratno bitje, ki ima v sebi vse, kar za dobro in srečno življenje potrebuje! Le spoznati moramo to, kar potrebujemo. Pot po katerim bomo prišli do končnega cilja (ali znanja, ki ga potrebujemo) nam ne more povedati naša pamet, ampak nam lahko pove le naše srce! Zakaj? Ko prisluhneš svojemu srcu, moraš izključiš ob tem svojo pamet, potem boš slišal in razumel (če svojo pamet ne boš izklopil, srca sploh ne moreš slišati in razumeti, kajti pamet modrosti ne more dojeti in ti samo škodi, saj te samo ovira in moti)!

Potrebno je dojeti in razumeti kaj je duhovna in fizična svoboda, kajti svobodno razmišljanje (nematerialno telo) ni mogoče blokirati in kdor živi v skladu s pozitivno energijo življenja zagotavlja sebi in drugim pogoje za pozitivni razvojni proces! .

Onemogoča se lahko le svoboda (gibanja) v fizičnem smislu, saj to omogočajo naravni zakoni življenja, kajti vsako telo iz materije (ali fizično telo) je omejeno s svojo obliko energije in fizičnimi lastnostmi, zato ga lahko transformiraš v drugo obliko.

Ni pa mogoče omejevati duhovno svobodo, kajti ta se lahko spreminja v skladu z energijskim poljem v prostoru.

To je odkril že N. Tesla, zato lahko danes uporabljamo njegova odkritja in komuniciramo po internetu! Ko bomo spoznali in pridobili sposobnost, kako transformirati duhovno telo v fizično, bomo znali tudi obratno, kar pomeni da bomo lahko nevidno potovali, kot potuje slika predmeta ali fizičnega telesa po internetu!

To samo potrjuje da je fizično telo (materija) le na določeni nizki stopnji razvoja (duhovnega telesa), ki se z razvojem zavesti človeka spreminja na višjo stopnjo vibracije določene materije ali bitja.

Višja je stopnja razvoja zavesti (ali duhovnega telesa) v bitju (na primer pri človeku) bliže smo spoznanju, kako transformirati fizično telo v duhovno in obratno, kot je prenos slike preko interneta!

Nikola Tesla je dokazal, da je to mogoče in do tega spoznanja že delno prišel, zato pokazal pot sinteze pozitivne energije življenja - ljubezen, ki se poveže z ustvarjalno (duhovno) energino svobodnih ljudi v skupnost.

Dohuvne energije (svobodno voljo človeka) v svoji izjavi ni mogoče blokirati ali omejiti, zato se lahko vsakdo svobodno misleč posameznik poveže v svobodno skupnost ljudi, kajti ideje, ali nove inovativne rešitve ni mogoče blokirati, zato obstajajo vsi pogoji za njeno realizacijo v praksi (ali pozitivno spremembo in odpravo obstoječih skupnih problemov in težav)! 🍀👍🙂

Navedek: "Če človeka muči in bremeni kakšen kompleks več ali manj vrednosti, ga lahko premagaš le, če vedno iščeš resnico!" Ali ni to skregano z evangeliji, ki jih vztrajno širiš? Premagati, podrediti! Ali je to tisto pravo kar je cilj?