Članek
Show in volitve
Objavljeno Nov 04, 2020

Cirkus za kratko pamet in telebane

Vsi bi radi zmagovali, nihče pa ne pomisli, da ni zmagovalca brez poraženca! 

Zanimivo, prijatelj pravi, ljudje, ki ne vedo, kaj bi sami s sabo, potrebujejo zunanji show, ki jih vodi v iluzijo ali namišljeni svet, ker so v svojem realnem svetu izgubljeni!

V obstoječem dominantnem družbenem sistemu v svetu, in tudi pri nas, so volitve igra interesov velekapitala in človeške kratke pameti, zato so volitve prevara in le dokazujejo, kako sistem deli ljudi ali narod na naše in vaše, leve in desne, bogate in siromake, skratka povzroča vedno večje razslojevanje in konflikte, ki vodijo v vojno in katastrofo!

Obstoječi družben sistem temelji na diferenciaciji ali razdvajanju in izločanju, ne pa na sodelovanju in enakopravnem vključevanju v skupnost, ki omogoča svobodo vsakemu posamezniku in aktivno ustvarjalno sodelovanje ter skupni napredek!

Večina sploh ne upošteva naravne zakonitosti življenja, da se vse vsak trenutek spreminja in to dejstvo moramo vsi upoštevati , saj brez osebnih sprememb na boljše (ne drugih, ampak nas samih) človek ne more biti boljši in boljše živeti!

Živeti in delati vsak dan eno te isto (brez lastnih sprememb) in pričakovati spremembe drugih, da bomo sami živeli boljše, je najmanj neodgovorno, zato je dobro razmisliti in dojeti, da brez naših sprememb in sodelovanja se svet ne bo spremenil na boljše, ampak na slabše in potuje v katastrofo.

Nujna je sprememba obstoječega nedemokratičnega družbenega sistema in uvedba neposredne demokracije s katero vsak človek postane kreator svojega in skupnega življenja.

Le tako bomo lahko negativni trend razvojnega procesa spremenili v pozitivni in soustvarjali nov boljši svet ali novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi, ki živimo v sožitju, miru in ljubezni! 

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!

Za svobodno Slovenijo!!!

 "OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

 

Kdo si in kako živiš je odvisno od tvojih odločitev in dejanja! Če niste vedeli, zdaj veste - kdo si ali ste in zakaj ste to kar ste!? https://youtu.be/hh7XDg-L2hs