Članek
Preprosto vprašanje
Objavljeno Oct 12, 2020

Kaj delamo narobe!?

Preprost človek si vedno bolj pogosto postavlja vprašanje!

"Zakaj imamo vedno več zdravnikov, pa vedno več bolnih ljudi, ali pa vedno več izobraženih ljudi, pa vedno več problemov in težav!"

O tem pišejo in govorijo, na dolgo in široko, novodobni veleumi, ki imajo že toliko znanja ali v glavi množico informacij, da ne vedo več, kaj bi z njimi sploh počeli!

Za vse takšne tekste, govorjenje ali pisanje velja preprost zaključek: "Mnogo besed in vprašanj, pa malo odgovorov in konkretnih rešitev!"

Zanimivo, kako ljudje želimo in govorimo o tistem, kar nam manjka, nas moti in se zadovoljujejo z besedami, ko da bi le te, same po sebi rodile sadove!

Pa je res tako, ali pa je to, le naša iluzija, ali nedosegljivo upanje po katerem hrepenimo in si želimo spremembo, ker s tem, kar je ali imamo, nismo zadovoljni,  ali celo občutimo bolečino, pa ne vemo kako bi se te bolečine ali dolgotrajnega trpljenja znebili.

Besede niso resnica, le kažejo poti do nje! 

Da bi v popolnosti dojeli vsebino ali besede resnica postala, pa je potrebno mnogo več. 

Potrebna je akcija, ki pomeni dejanje nas samih za spremembe do katerih lahko pridemo, le z lastnimi spremebami ali odpravo svojih zablod, zmot v razmišljanju in slabih navad, ki vzdržujejo obstoječe stanje! 

Kje je ključ do cilja in želene spremembe, ki jih želimo in potrebujemo, da stopimo na pot pozitivnega razvoja, saj le ta prinaša to, kar si resnično želimo in potrebujemo?

To je nov družbeni sistem neposredne demokracije Bio-humanizem!

Ali ga poznate, in če ne, zakaj ne!? 

Za skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

Za svobodno Slovenijo!!! 

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

Kako in komu naivni ljudje nasedajo in slepo sledijo svojim izvoljenimi rabljem, kot njihovi sužnji? Kdo in zakaj je rabelj ali krvnih naivnemu neodgovornemu preprostemu človeku, ki ga je zdrava kmečka pamet že zapustila! https://www.facebook.com/101017414921399/videos/775956956681307

Pozdravljeni prijatelji! Zakaj trpite in ste sužnju svojih odločitev, ker svoje naravne pravice in osebno odgovornost prenašate na svojega rablja! Več na videu spodaj!!! https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2838081569797630

Zdravo prijatelj! Zakaj potrebujemo nov družben sistem Bio-humanizem, najbolj nazorno kaže vsebina videa spodaj, saj v obstoječem družbenem sistemu privilegirana in moralno pokvarjena tehnokratsko-birokratska struktura na oblasti samovoljno izvaja diktaturo in nasilje za svoje ego potrebe in načrtni napad na življenje večine oz. največji zločin proti poštenim in delovnim ljudem! https://www.facebook.com/matrixsvijet/videos/309010039731675/

Prijatelj, kljub lepim besedam ali željam se sprememba lahko zgodi le z inovacijo, ne s črko na papirju ali le kopiranjem dobre prakse. Prijatelj mi je rekel, ko delaš veš kaj si naredil in kako deluje, a ko nekaj kopiraš je to lahko slaba ali dobra kopija, ki velja za tehnične sisteme, ne pa družbene ali stohastične! To je razlog, da večina kljub trudu grobo greši in je neuspešna, ker ne razume vsebino družbenih procesov.. Čas bo pokazal kakšen način je pravi, ker se prepričane ne da prepričat, zato po naravnih zakonih človek potrebuje britko izkušnjo, ki ga prisili, da spremembe poišče pri sebi!

Dobro jutro prijatelji! Mnogi se še vedno oklepajo starega in obremenjujejo s tistim slabim kar je in jim povzroča trpljenje in bolečino! Potrebna je temeljita sprememba, ki se prične pri nas samih, zato odprite okna in vrata, da do vas posije sonce ali žarek svetlobe, ki vam ogreje vašo dušo, srce in telo. Zakaj, kako, za vas, ali nas je nov dan s sončen obsijan že tu! Prav za to prijatelji, ne se obremenjevati z nečem kar propada ali vztrajati na vlaku, ki vozi v prepad! V mislih svobodnih ljudi se že tlaku je pot v svobodno skupnost ljudi! Če želite pozitivne spremembe se ne ukvarjajte z luzerji, kriminalci in lopovi ter se povežite z ljudmi, ki že delujejo oz. delujemo za dobro vseh in za novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! Za svobodno Slovenijo v kateri želite, oz. želimo skupaj ustvarjalno in srečno živeti!

Spoštovani prijatelji! Res je politične stranke niso pomembne, ampak so celo ovira in blokada nadaljnjemu razvoju, kajti vse stranke delujejo, kot privatne in hirarhične organizacije in to sta dva faktorja v nasprotju z demokracijo in javnim ali skupnim interesom ali skupnimi cilji celotne skupnosti, ki se prične v družini, lokalni skupnosti,... do nacionalne in mednarodne skupnosti!!! Dejstvo je, da že imamo vse pogoje za realizacijo novega družbenega sistema, le dopustiti je potrebno drugo in presežno mnenje, ki omogoča kontinuirano razvojni proces vsakega posameznika in celotne družbene skupnosti na ustvarjalnem sodelovanju in ne na ideoloških ali religioznih zasnova na katerih so utemeljeni vsi dosedanji družbeni sistemu v zgodovini človeštva!!! Pri večini intelektualne elite opažam osnovni problem pri razmišljanju, ki je v premagovanju obstoječe ga stanja ali razmer in obstoječih deležnikov, ki bolj blokirajo razvojni proces, kot ga omogočajo. To niso samo politične stranke, temveč tudi struktura z umetno inteligenco ali formalno izobrazbo, ki je ujetnik vrednot družbenega sistema v katerem je pridobivala svoje stro-kovno znanje in tudi obstoječe vrednote, ki opredeljujejo obstoječi družben sistem!!! Izhajati je potrebno iz osnovnega spoznanja, ki omogoča vsak razvojni proces in sicer, da je po naravnih zakonih življenja vsaki stvari ali deležniku, ki ovira ali zavira splošni ali kontinuiran razvojni proces potekel čas, zato je potrebno iskati in poiskati inovativno rešitev, kajti ta je pogoj za učinkovit nadaljnji razvojni proces!!! Dragi prijatelji v novem družbenem sistemu neposredne demokracije Bio-humanizmu je vse že z naravnimi zakoni življenja jasno definirano in sicer tako, da vsakdo lahko pride preko sodelovanja z drugimi do jasnega odgovora, ne samo Kaj in Kako, ampak tudi Zakaj in Kdo!!!

Spoštovani! Kaj sporoča modrost življenja iz narave človeku na kateri je grajen nov družben sistem Bio-humanizem? Kaj delamo v življenju narobe in kaj je prav in v skladu z zakonitosti življenja v naravi ali "bionomiji"! Nov družben sistem, ki je utemeljen na "bionomiji in humanizmu" sporoča, kaj je pozitivna in negativna energija življenja ali kaj je bog ali hudič, ki ga nosimo v sebi, tu in zdaj, ne v nebesih ali v peklu! Doktor. energetike mi je v očitek, da ne obstaja pozitivna in negativna energija življenja zabrusil, da to ni res in da naj neham, ker širim laži ter zavajam ljudi! In ko sem dr. energetike vprašal, če obstaja kje na svetu "baterija ali akumulator" energije brez "plus in minus" pola, pa je ostal brez besed, saj ne ve, da je to dejstvo odkril že Nikola Tesla in drugi geniji že pred več kot 150 leti! Enako nam resnico sporoča bionomija in nov družben sistem Bio-humanizem, saj nam povzroča negativna energija rane in bolečino ter pozitivna energija nam omogoča zdravo in srečno življenje! Rane, bolečine ter trpljenje so samo posledica ega (negativne energije) in dokler ne odpravimo vzrokov slabih (in škodljivih moralno etičnih) navad in običajev, ki smo jih pridobili skozi svoje življenje, kot posledica ega, ni in ne bo nobene pozitivne spremembe! Rane egoizma zdravi samo ljubezen, ali pozitivna energija življenja in, ko jo sprejmemo z odprto glavo in odpremo zanjo svoje srce, se prične proces potrebnih sprememb in slabe ter škodljive navade (ali moralno etične norme) menjamo z dobrim v svojo in skupno korist! Šele takrat, ko v svojo srce in glavo sprejemamo ljubezen, se prične pravo in zdravo življenje, saj je ljubezen tista pozitivna naravna sila, ki nam najbolj koristi, nas duhovno in fizično krepi ter ustvarja pogoje za svobodno in srečno življenje!

Kaj piše žrtev obstoječega družbenega sistema? Obupana Obupana Jaz pa takole povem....raje umrem od Covid-a, če mi je tako namenjeno, kot pa da še dalje živim...ker to ni več življenje...oba s partnerjem sva ostala brez dela, kdaj boma zopet lahko delala, nimam pojma, ker pač ne vem, kdaj se bo naša dejavnost odprla.... Pišem anonimno, ker me je sram, strah, sem obupana in se ne želim izpostavljati....zdaj bolje razumem tiste, ki so iz takšnih ali drugačnih razlogov naredili samomor (pa čeprav jih nisem nikoli obtoževala, saj nikoli ne veš, kakšen razlog tiči zadaj....). Imava otroke.....ja.....vem, je treba narediti vse za njih, jih zaščititi, za njih skrbeti....pa to ni težava, svoje otroke imam rada iz dna srca....ampak kaj, ko zadnje čase, sploh dni, v mojih mislih vlada obup, tema....kako bomo poskrbeli za plačilo položnic, kreditov, leasingov in vseh ostalih stvari....kje je hrana... (ker pač so bili odhodki vezani glede na pretekle dohodke, vsa zaloga se je pa že zdavnaj pokurila v "prvi krizi")...zdaj pa ne morem delati, pa bi rada.....denarja ni...doma je kregarija na dnevnem redu..... S partnerjem sva sicer zelo povezana, vendar se tudi tu začenja krhati, ker sva vsak v svojem svetu brezizhodnosti....kako naj pomagam otrokom za v šolo, če pa sama rabim pomoč, nisem psohološko več zmožna, niti partner.....zraven še animirati, ustvarjati in skrbeti za predšolskega otroka....meni se bo zmešalo, pa tega nihče ne vidi.....stiska - psihološka - je iz dneva v dan hujša....koga naj prosim za pomoč? Nihče mi ne more zaustaviti prihajanja položnic, nihče.....ja res, denar ni vse, je pa sredstvo za preživetje, z ljubeznijo ne moreš kupit hrane in plačat položnic.... Če mi je namenjeno, naj od tega Covida umrem, ker tole, kar zdaj živim, ni življenje.....malo še naj potrpimo baje....kako dolgo? S čim? S polno ritjo je lahko srat pravijo.... Sem se razpisala....ampak sem obupana, nimam več upanja, dolgovi se kopičijo.....rada bi delala, pa ne smem.....ker so ukrepi....najraje bi zaspala in se ne bi več zbudila... Sem se razpisala....ampak sem obupana, nimam več upanja, dolgovi se kopičijo.....rada bi delala, pa ne smem.....ker so ukrepi....najraje bi zaspala in se ne bi več zbudila...