Razvoj zavesti

OddajSrečko Prislan, dne 2020-02-27 ob 12:09:03

Kaj pomeni razvoj ZAVESTI človeka?

Ljubezen - najpomembnejša dobrina življenja! 

Ko zaupamo sebi in sprejmemo ljubezen, kot naše vodilo življenja oz. izraz modrosti življenja, v nas ni strahu! Bolezni, epidemije, širjenje strahu, panike in kaosa so le odraz našega napačnega ravnanja, našega napačnega razmišljanja in načina življenja. 

Če živimo naravno in duhovno življenje, nas ni strah in ne bomo zboleli, zaradi slabega imunskega sistema, zato nam ne bo treba uporabljati tudi škodljivih, nenaravnih "zdravil", ampak nas narava s svojimi dobrinami sama zdravi.

"Za vsako bolezen v naravi rožica raste!"

Ingver, beli poper, naravni česen ipd., krepijo naš imunski sistem in prav tako ga krepijo mir in ljubezen v nas, kar nam deje čisto vest in zadovoljstvo!

Moč, ki jo potrebujemo v teh časih, naj bi izvirala iz nas samih. Ko si pomagamo sami in s pomočjo solidarnosti človeka, se ne zanašamo na zunanjo pomoč, na inštitucije, mnenja ali ideologijo institucij, oblasti, politikov in medijev. 

Ko smo drug drugemu v pomoč in podporo, smo solidarni, si zaupamo, smo si naklonjeni, je to največja gotovost ali varnost za vsakega človeka, da bomo normalno preživeli vse težave in probleme v času svojega življenjate, ki je pred nami. 

Če pa je v nas strah, katerega vzrok sta sebičnost in sovražna naravnanost, nismo nič drugačni od tistih, ki širijo slabo, zlo. Moč v je v nas, v ljudeh in ne v industriji zdravil, v denarju ali kakršnihkoli tehnoloških ali drugih sredstvih.

V kaosu, ki postaja v tem svetu vse večji, in v tej zmedi je najpomembnejši človek. zato razvijamo "HUMANIZEM" (zavest) ali pozitivne vrednote življenja človeka, da poleg primarno zase, enako skrbimo za našo mati naravo in 

ODGOVORNO SKRBIMO tudi DRUG ZA DRUGEGA ter SMO SOLIDARNI!

To nas bo vodilo in pomagalo, da zavrnemo ZLO in nas popeljalo v "BOLJŠI in LEPŠI SVET" v katerem bo življenje postalo UŽITEK in VESELJE, zato bosta tudi rojstvo in smrt postali normalni sestavini vsakega življenja BREZ strahu in trpljenja!!! 

Prav zato je za "užitek, srečo in veselje" - LJUBEZEN - najpomembnejša dobrina za življenje vsakega človeka!!!

To je naravna, zdrava in prava pot življenje človeka v našo skupno svobodno in srečno prihodnost po kateri nas vodi nov družben sistem BIO-HUMANIZEM !!!

Užitek, srečo in veselje v ŽIVLJENJU -

nam daje LJUBEZEN !!!

"OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!" 

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
3
Srečko Prislan
0
pred 5 dnevi
Spoštovani!

Poglejte video in prisluhnite kako in zakaj je Tesla upošteval izključno naravne zakone ali zakone iz narave in dosegel neverjetne rezultate, ki jih še današnja znanost ni uspela dojeti in vse še danes ne znamo v celoti uporabljati!

Na primer kako se lahko gledamo preko TV ali tel. zaslona iz katerega koli dela sveta!

Ali kako lahko koristimo električno energijo brez obstoječih elektrarn, električnih vodov in električnih generatorjev, kot jih poznamo, saj je v naravi energije v izobilju in je neuničljiva!

To je res znanstvena fantastike, ki je ne poznamo in ne smemo spoznati, kajti to je ta modrost iz narave, ki nam omogoča svobodo, zdravje in uživati življenje vseh brez izjeme!

Odgovorite si samo, kje in kako ali zakaj narava ne dela razlike med ljudmi ali drugimi bitji. Narava in naravne zakonitosti so do vseh enake, ne glede ali gre za človeka ali druga bitja!

To je razlog, da je nov družben sistem Bio-humanizem grajen na naravnih zakonitostih življenja!

https://www.youtube.com/watch?v=icyeGd9dkG0

Teslina Fontana Mladosti - YouTube

Uprkos brojnim analogijama između Teslinih principa i Vedske nauke i nesumnjivom uticaju hinduističkih učenja na Teslu,
#3
Srečko Prislan
0
pred 5 dnevi
Prijatelj pravi: "Potrebujemo REVOLUCIJO ZAVESTI!

Kdo bi znal povedati zasvojenim s kapitalizmom, kaj je to revolucija zavesti, saj nekateri levaki nakladajo do nezavesti in neoliberalni kapitalizem poznajo že do skrajnosti, zato imajo že psihopatske motnje, saj sanjajo le še o kapitalizmu, ker ga očitno poznajo bolj, kot kapitalisti.

Celo to vedo, da kapitalizem vodi svet v še večjo revščino, zločine in tiranijo ter znajo napovedati svetlo prihodnost, spet žal nekateri drugi so iz otroškega vrtca že pobegnili v gozd kapitalizma ter tulijo, kot izgubljeni volkovi, ker menda nimajo druge rešitve!

Mogoče je to prava rešitev - REVOLUCIJA ZAVESTI !!!

Po moje je to prava rešitev! Mogoče se bodo tako kvazi levičarji ali levaki z revolucijo zavesti ali v glavi, le prebudili in kaj naučili ter rešili sami sebe, vsaj tisti, ki jih kmečka pamet in zavest še ni zapustila. Slavni JJ jih potem verjetno, ne bo več vabil, naj pridejo iz gozda in se priključijo revežem ali sužnjem kapitalizma! ;)
#2
Srečko Prislan
0
Feb 27, 2020
Vojak Nobušige je obiskal učitelja Hakuina in ga vprašal, ali sta raj in pekel resnični ali izmišljeni stvari.

»Kdo pa si ti?« ga je vprašal Hakuin.

»Samuraj sem,« je odgovoril Nobušige.

»Ti pa samuraj!« se je zasmejal Hakuin. »Rad bi poznal cesarja, ki bi te sprejel v svojo vojsko. Grd si kot strgan berač!«

Rdeč od jeze je Nobušige segel po meču. Hakuin pa je nadaljeval z zbadanjem:

»Tudi meč imaš, vidim. A kdo bi se ga bal, preslabo imaš nabrušenega, da bi mi z njim odsekal glavo.«

Nobušige je izvlekel meč, a ravno, ko je hotel zamahniti, je Hakuin rekel:
»Vidiš, to so vrata pekla!«

Ob teh besedah se je samuraj zavedel učiteljeve ukane, povesil je meč, ga potisnil v tòk in se mu poklonil.

»Zdaj stojiš pred rajskimi vrati,« je rekel Hakuin.

Ko je človek nasilen in grob, izgubi svoje dostojanstvo in se približa zlu. Ko pa je miren in dobrohoten, vse bolj postaja človek zato ne bi smeli dovoliti, da nas karkoli vznemiri do te mere, da postanemo nasilni.

To kaže le na našo šibkost in nemoč, da je drugi v svojem obnašanju močnejši od nas.

Ne dovolimo, da nas preplavijo strah, jeza in sovraštvo, kajti tedaj bomo delovali drug proti drugemu, proti svojemu bratu in ne za dobrobit vseh nas.

Izgubili bomo človečnost, veselje in velikodušnost.
(Razcvet zavesti)
#1
Srečko Prislan
Srečko Prislan
Objavil/a 2020-02-27 12:09:03 (Feb 27, 2020)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Sistemska korupcija
Kakovost bivanja
Popolna prevara
Politične pravice
Migracija in migrantje
Izkoriščevalski sistem
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
marec 2020
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj