Članek
Življenje
Objavljeno Feb 02, 2019

Duša in telo omogočata življenje!

Zakaj je nov družben sistem Bio-humanizem rešitev za človeka in življenje?

Bio-humanizem radikalno menja položaj in vlogo posameznika v skupnosti, saj ta postane spet kreator svojega življenja ne pa žrtev tehnološkega razvoja, ki mu ga vsiljuje mafija na oblasti, da z njim obvladuje množice!


Kako? 

Zelo preprosto z razvojem tehnologije preko komunikacijskih kanalov ali medijev, saj privilegirana struktura na oblasti, kot v bivši državi partija na oblasti preko samoupravljanja, zelo enostavno (pod krinko zabave množice) prikrito nadzira in usmerja (manipulira) z množico, ki se tega sploh ne zaveda!

Z Bio-humanizmom pa človek (ne tehnologija) postane spet gonilna sila razvojnega procesa, kajti razvojni proces  v Bio-humanizmu človeka ponovno postavi v središče (namesto tehnologije), kar povzroči pozitivni proces razvoja družbenih odnosov v gradnji nove skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!


Noben robot ali računalnik ne more nadomestiti živega tkiva (ali življenja) človeka, ki je sestavina življenja v naravi. Le živo tkivo, ki je produkt življenja v naravi od rojstva do smrti (duša in telo – sestavini življenja) lahko ustvarjata pogoje univerzalnega dinamičnega naravnega ravnovesja, kar pomeni da zagotavlja pogoje za zdravo življenje ČLOVEKA !

Zakaj? 

Materija (tehnologija) brez duše nima dinamične energije, zato ne ustvarja pogojev za življenje ali preprosto rečeno

»ČOVEŠKO TELO BREZ DUŠE NI VEČ ČLOVEK, AMPAK LE - TRUPLO !!!«

Zdaj veste zakaj potrebujemo nov družben sistem Bio-humanizem, saj le ta omogoča da človek spet aktivira svojo dinamično energijo življenja v sodelovanje in razvoj družbenih odnosov (svoboda, sreča in ponos), ki niso materija, ampak sestavina duše človeka!!! 

Brez duše je človek le truplo (ali postane mrtva materija), zato duše (ali odnosov med ljudmi) ne more nadomestiti nobena tehnologija, ampak je ta lahko le ena od dveh sestavin življenja brez katerih življenja sploh ni in ne obstaja.

Življenje samo je interaktivni proces med dušo in telesom med katerima mora ostajati naravno ravnovesje, sicer ni osnovnega pogoja za življenje (kajti nobeno bitje ne obstaja brez duše in telesa), zato obstoječi sistem in proces (brez duše ali razvoja družbenih odnosv) pelje človeka v samomor in uničenje civilizacije! 

Zdaj veste zakaj potrebujemo nov družben sistem Bio-humanizem, ki spet omogoča človeku graditi novo skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi, saj brez skupnosti človek postaja in postane (idiot ali) razvalina življenja ter je na poti lastnega samomora ali apokalipse !!! 

Življenje je sestavina - duše in telesa in brez ene ali druge sestavine ni življenje - ni človeka!

Zato je -

"Življenje  interakcijski proces med - DUŠO in TELESOM - kajti brez tega procesa ni življenja !!!

"Zdaj veste - zakaj je nov družben sistem "Bio-humanizem" rešitev za človeka in življenje !!!"

 OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!! 

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206231796273851&id=1833391024

Bogastvo je v človeku! Bogastvo ni v materalizmu ali zunaj človeka, temveč v njegovih dejanjih, ki so posledica moralno-etičnih vrednot po katerih živi vsak človek! Zunanje bogastvo ali naravne dobrine so eno in notranje bogastvo oz. duša človeka drugo ali nekaj kar je posledica življenjskih izkušenj, informacij ali pridobljenega znanja ter vrednot po katerih človek živi. Kdor živi in vidi le zunanje bogastvo je slep za vse tisto, kar je najplemenitejse in največje bogastvo človeka in življenja na zemlji!