Članek
Ti si kriv
Objavljeno Mar 01, 2018

Sužnji v lastni domovini

Kdo in zakaj privatizira ali legalno krade Slovenijo ter uvaja sodobno suženjstvo!?

Posledice izdajalcev slovenskega naroda v obstoječem družbenem sistemu se kažejo na vsake koraku, saj podrepniki EU in NATA načrtno uničujejo entiteto in samobitnost naroda, ki je skozi vso svojo zgodovino (pod tujo oblastjo) obdržal in razvijal svoj jezik, kulturo in pozitivne vrednote za svoj obstoj!

Obstoječi družben sistem pod taktirko tujega kapitala in političnih interesov postavlja na najpomembnejše družbene položaje v samostojni Sloveniji, po sistemu negativne selekcije, ljudi, ki so vodljivi in podkupljiva ter v službi imperialističnih osvajalcev.

Glavni cilj imperialističnih osvajalcev je ustvariti pogoje za totalno diktaturo (odprava nacionalne entitete in kulture) ali sodobno suženjstvo v katerem si zločinska mafija na oblasti prisvaja vse osnovne človekove pravice ter množico brezpravnih ljudi preoblikuje v sodobne sužnje brez osnovnih človekovih pravic!

Vsak dan se potrjuje na vseh področjih, da slovenski narod nima, in nikoli ne bo imel v obstoječem družbenem sistemu, možnosti za samobitnost in neodvisnost ter lasten razvoj in obstoj, saj nam tujci krojijo usodo in vse pogoje za človeka nevredno življenje, zato smo z dneva v dan večji tujci v lastni državi in vedno večji hlapci tujemu kapitalu v lastni domovini!

Kdorkoli si danes domišlja v Sloveniji, da bo po volitvah 2018 brez spremembe obstoječega družbenega sistema, kaj boljše je popolni naivec in teleban, ki že kaže vse znake idiota in psihopata, zato bomo tudi jutri (ali po volitvah) na vodilnih družbenih položajih še najprej imeli njim podobne pooblaščene idiote in psihopate ter izdajalce slovenskega naroda, ki bodo še naprej prodajali naš dom ali lastno domovino Slovenijo tujemu gospodarju!

Rešitev, da ponovno postanemo in ostanemo gospodar na svoji zemlji (ali svobodni ljudje) in lastni domovini Sloveniji, je v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu, ki zagotavlja odpravo obstoječih negativnih vrednot, težav in problemov in uvedbo pozitivnih vrednot življenja v novi skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi.

Bistvo novega družbenega sistema Bio-humanizma je razvojni proces vsakega posameznika in njegov družbene skupnosti, ki s konstruktivnim ustvarjalnim sodelovanjem in sožitjem ustvarjamo pogoje za realizacijo v nove skupnosti svobodnih srečnih in ponosnih ljudi.

*Kaj je v resnici sodobna država?*  (klikni)

Le menjava obstoječega družbenega sistema z novim, nam bo posledično omogočila pravo osvoboditev izpod okov suženjstva (tujcem) in zagotovila neodvisnost ter pozitivno kadrovsko selekcijo in nadaljnjo prosperiteto ali obstoj in učinkovit družbeno-ekonomski razvoj Slovenije, kot domovine slovenskega naroda, v sodobni mednarodni skupnosti!

Za skupnost  svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!

OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!