Članek
Bio-humanizem živi!
Objavljeno Sep 19, 2017

Nov družben sistem Bio-humanizem

Kdo pravi da Bio-humanizem ne živi? !!!

Slovenska košarkarska reprezentanca je konkreten dokaz, kako funkcionira oz. deluje nov družbeni sistem Bio-humanizem!

Zakaj?

Zato, ker so slovenski reprezentanti na minulem EP upoštevali vsa naravna pravila življenja ali nove vrednote na katerih je utemeljen nov družbeni sistem Bio-humanizem.

Imeli so jasno definiran svoj skupni cilj. Vsi so si prizadevali in prispevati svoj delež za dosego tega cilja.

Ni bil cilj premagati nasprotnika, ampak biti boljši in uživati v tistem kar delaš!

Delovali so, kot skupnost (ne kot posamezniki), niso se delili na boljše in slabše (vsak je opravljal svojo nalogo po dogovoru), niso se delili na velike in male, leve in desne, domače in tuje, Slovence in ne Slovence (nacionalnost, barvi kože, starosti,..), bogate in reveže ali se ravnali, kot jim dirigira politika ali določena ideologija oz. vera.

Skupaj so tvorno sodelovali, se dopolnjevali, spodbujali, nagrajevali, si pomagali in spoštovali, bili ponosni eden na drugega in gradili pravo prijateljstvo in sožitje v ekipi ali skupnosti, ki je imela skupne cilje uživati v tistem kar (delaš ali) dela za svojo in skupno (dobro ali) srečo!

Združevalo jih je tisto najpomembnejše v življenju (brez delitev, obstoječe politike, vere in ideologije ali negativne energije) in to je delo v katerem so najboljši za skupno dobro!

Prav na teh vrednotah, ki jih ima vsak človek, je grajen tudi nov družbeni sistem Bio-humanizem (nihče nikomur ne želi nič slabega), zato vsi prispevajo svoje najboljše za skupno dobro vseh, ki v ekipi ali skupnosti živijo.

Tako deluje tudi posameznik v novem družbenem sistemu Bio-humanizmu in nova družbena skupnost svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!!!

To je konkreten dokaz, da nov družbeni sistem ni iluzija, ampak živi in omogoča pravo zdravo življenje za vse in ko bomo spoznali in sprejeli nov družbeni sistem Bio-humanizem za svoje obnašanje in ravnanje ali vrednote življenja, bomo tako tudi živeli !

S tem se potrjuje osnovno pravilo ali vodilo življenja za vsakega posameznika v novi družbeni skupnosti, ki se glasi:

"Kar je dobro za vse je dobro tudi za mene" !!!

Kaj to pomeni?

To pomeni da, da moramo uskladimo svoje cilje s splošnimi cilji (dobro za vse) in smo na pravi poti ter v sožitju z okoljem ali na poti v nov družben sistem Bio-humanizem.

Zato takšno sožitje (sobivanje) ni nemogoče ali nekaj kar ne obstaja, saj se to sožitje ustvarja vsak trenutek v naravi sami že na osnovi "naravnega univerzalnega dinamičnega ravnovesja", ki obstaja brez človeške pameti, le spoznati ga moramo in se po njem ravnati!

In zakaj so slovenski košarkarji dosegli takšen odličen in najboljši rezultat?

Slovenski košarkarji so si želeli biti "najboljši" zato so sodelovali vsak po svojih močeh in znanju za dosego skupnega cilja. Niso tekmovali z drugimi, zato da bi jih premagali, temveč da skupaj uživajo v igri in dokažejo sebi, da so lahko najboljši!

Vprašajte se ali so naši košarkaši koga poniževali ali kritzirali (znotraj ekipe ali do drugih oz. druge)?

Če ste našli prave dogovore, potem veste, kaj nas povezuje in kako se ravnati in obnašati do sebe in drugih (nihče ni sebe hvalil ali želel se dokazovati drugim, da je boljši od drugih ali drugega), če želimo sprejeti in živeti v novi družbeni skupnosti ali novem družbenem sistemu Bio-humanizmu!

To so razlogi, da Bio-humanizem tudi sistemsko opravlja politične stranke, ideologijo in vse tisto, kar za zdravo in srečno življenje človek in skupnost ne potrebuje ter za to za temelj sožitja (ali integriteto sobivanja) uveljavlja "delo in delovni (razvojni ) proces" (ne pa politiko. ideologijo ali cerkveno vero,....)

In kje ter kako začnemo?

Pri sebi tako, da ugotovimo kaj delamo narobe in svoje napake ter slabosti odpravimo, hkrati pa spremenimo ali izboljšamo svoje lastnosti, da lahko tvorno sodelujemo, kot aktivni člani skupnosti in damo svoj prispevek k svobodni, srečni in ponosni skupnosti, ki jo imenujemo družina ali pa Slovenija!

Slovenski košarkarji so zato dokaz, da Bio-humanizem že obstaja in deluje, le spoznati in sprejeti ga moramo, pa bomo dosegli takšne uspehe, zadovoljstvo in srečo, kot smo jo doživeli z našimi košarkarji na EP, tudi na drugih področjih življenja, da življenje postane tista resnična igra v kateri uživamo v vsem tistem kar delamo in živimo!!! 

Vse navedene vrednote življenja so že v vsakem človeku, le da se tega večina sploh ne zaveda, ker je okužena z negativno energijo in slabimi izkušnjami iz preteklosti (in slabim družbenim sistemom, ki generira negativne vrednote) sedanjosti! 

Zato vse zgoraj navedene pozitivne vrednote v gornjem tekstu, že živijo v srcu vsakega človeka, le prebuditi jih moramo in jim dati tisto mesto, ki jim v našem življenju pripada !!! 

Spoznanja novega družbenega sistema Bio-humanizma jasno določajo, da je najbolj moteči faktor, ki preprečuje, da se pri današnjem človeku ne uveljavljajo nove vrednote Bio-humanizma, naša zasvojena zavest ali pamet, zato potrebuje sprotno očiščevanje (vsak trenutek) vseh navlak negativne energije, ki je posledica delovanja našega lastnega ega, da lahko zaživimo človeka vredno življenje v novi svobodni družbeni skupnosti svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi! 

 

 OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!