Prodane duše

OddajSrečko Prislan, dne 2017-07-11 ob 17:51:46

Narodni Izdajalci ali prodane duše na oblasti

Vsak družben sistem v katerem je oblast odtujena ljudem je režim za izkoriščanje delovnih in poštenih ljudi

Nobena oblast, ki je odtujena od naroda nima lastne hrbtenice, ampak je izdajalska prodana duša! Edina prava oblast je ljudska oblast v neposredni demokraciji v kateri enakopravno sodeluje vsak član nove svobodne družbene skupnosti, ki se oblikuje z novim družbenim sistemom Bio-humanizmom!

V vseh dosedanjih družbenih sistemih je bila oblast odtujena od ljudi, razen takoj po II. WW ko so oblast predstavljali vaški ali mestni odbori ljudske oblasti(do ukinitve) v katere so neposredno ljudje volili svoje predstavnike.

Kasneje si je oblast prisvojila KPJ in ustvarila razredno družbo oblastnikov (članov KPJ oz. KPS kasneje ZKJ in ZKS) in ostalih delovnih ljudi ali delavski razred, kot so ga imenovali!

Delavski razred ali delovni ljudje so gradili novo domovino in omogočili stalni napredk bivše države, dokler za oblastniško elito (ali kliko) bivši družben sistem (del. samoupravljanje) ni postal ovira za njihove egoistične potrebe po vladanju in legalnemu izkoriščanju delovnih in poštenih ljudi!

Po Titovi smrti je sledila načrtna izdaja Slovenskega naroda od politične klike na oblasti, ki je najprej umetno ustvarila politično in ekonomsko krizo ter realizirala kontrarevolucijo ali sistematično krajo družbenega prermoženja s pomočjo kapitalisitčnega družbenega sistema (ali privatizacije)! 

Iz posnetka (video spodaj) lahko popolnoma jasno vidimo vzporednico slovenske oblasti (ali prodane duše) v II WW, ki se je povezala z okupatorjem, da zadrži svoj privilegiran družben položaj vladanja lastnemu narodu, tako kot danes naša izvoljena oblast prodaja slovenski narod in zemljo tujemu gospodarju in se povezuje z mednarodnimi zločinci in kriminalci!

Kot smo imeli na oblasti domače izdajalce (ali prodane duše) v II. WW tujemu gospodarju, imamo tudi danes na oblasti domače izdajalce in prodane duše tujemu gospodarju (ali kapitalu) in kapitalistični družben sistem razredne družbe (izkoriščevalcev ali oblastniške klike in izkoriščenih ali večina ostalih poštenih in delovnih ljudi)!

Prav in navedenega je popolnoma jasno, da ni in ne more biti svobodne Slovenije, dokler nam bodo vladali domači izdajalci (ali prodane duše), ki zvesto služijo tujemu gospodarju in vodijo slovenski narod v revščino in suženjstvo mednarodnemu finančnemu in birokratsko-kapitalističnemu izkoriščevalskemu režimu.

Na vrhu piramide zlovlade ali NWO (oz. novemu svetovnem redu), kot ga sami imenujejo in vlada zločinskemu režimu ali obstoječemu kapitalističnemu družbenemu sistemu, kot ga imenujemo danes, je  mednarodna finančna klika ali mafija (sekta psihopatov in idiotov), ki  z metodo konflikta, laži, prevare, sile in nasilja (oz. nemorale) ali zločinskega genocida nad delovnim človekom in zdravim naravnim okoljem, vodi cel svet v novo vojno, revščino in smrt veličine delovnih in poštenih ljudi!

Prava DEMOKRACIJA je le "neposredna demokracija"

- ali ljudska oblast -

v kateri sodelujejo vsi člani skupnosti!

V obstoječem hirarhičnem sistemu parlamentarne (lažne) demokracije pod vladavino strankokracije (gnezdo prodanih duš) kapitalističnega izkoriščevalskega sistema, zato nam nobene volitve (niti cerkev ali politične stranke) ne pomagajo, da se osvobodimo tujega gospodarja (ali revščine in izkoriščanja) in zaživimo človeka vredno življenje v svobodni Sloveniji.

Resnično svobodo nam prinaša le nov družben sistem Bio-humanizem (odpravlja izkoriščanje) utemeljen na neposredni demokraciji (brez političnih strank) v katerem enakopravno sodelujemo v upravljanju vseh javnih (skupnih) zadev vsi pošteni rodoljubi in delovni ljudje Slovenije za skupno dobro in napredek vsakega posameznika in skupnosti vseh svobodnih, srečnih in ponosnih ljudi!   

 OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"


profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
2
Srečko Prislan
0
Apr 09, 2018
In kakšna je lažna parlamentarna demokracija si oglejte na videu spodaj!

https://www.youtube.com/watch?v=XnAt7Y-ExYw
#2
Srečko Prislan
0
Apr 09, 2018
Spoštovani stranko-krati!

Vi dokazano niste sposobni zagotoviti potrebne družbene spremembe za napredek slovenskega naroda v mednarodni skupnosti, ker ste podrepniki neoliberalizma in prodane duše kapitalu v obstoječem družbenem sistemu, zato je vam pomembna le vaša osebna politične kariere na račun lastnega naroda.

Vam je osnovni cilj premagati drugo politično opcijo za privilegije vladanja na plečih lastnega naroda, zato so za vas ljudje, le žrtve vaše politične igre ali borbe za privilegije oblasti in političnih mahinacij ter korupcije na škodo delovnih in poštenih ljudi!

Po ustavi RS ima oblast ljudstvo in če se volitev ne udeleži večina volilnega telesa (več od 50%) pomeni, da volitve niso legitimne, saj se volitev ni udeležila večina, zato ni izpolnjen osnovni kriterij demokracije in izvoljeni kandidati nimajo legitimno pravico zastopati ljudstvo!

Zato ne govorite neumnosti, da bo bojkot učinkovit le, če na volitve ne gre nihče!!!

Organizirana civilna družba ne govori o bojkotu, ampak "UPORU" zoper "nedemokratični sistem in politične sluge" oz. obstoječo strukturo na oblasti, ki je le podrepnik in sluga tujemu kapitalu in gospodarju. Takšnih politikov in političnih prevarantov pa slovensko ljudstvo za svoj obstoj ne potrebuje!

Edino neudeležba na volitvah je učinkovito zdravilo in dejanski faktor sprememb za obstoječe razmere in nedemokratični družben sistem (saj ne predstavlja voljo in oblast ljudstva, temveč politične stranke in kapital).

Nobena udeležba na volitvah ne bo nič spremenila, saj spremembo lahko zagotovi, le organizirana civilna družba, ki se aktivira za izvolitev ljudskimi poslanci na novem bolj pravičnem družbenem sistemu, ki se prične z volilno zakonodajo in ljudskimi poslanci!

In ker nobena politična opcija (kljub pobudam ZDUS-a,....in CI... itd) ni sprejela spremembo volilne zakonodaje, ki bi omogočala poštene volitve se zato nepoštenih volitev, ki so le skrbno načrtovana prevara ali politična farsa, ljudem ni potrebno udeležiti.

V demokratični družbi nobene volitve niso prisila, ampak svobodna volja in pravica ljudi, kar pomeni da neudeležba na volitvah pomeni javno manifestacijo in javno nezaupnico obstoječi politični strukturi in obstoječemu družbenemu sistemu!

Udeležba pod 40% je že uspeh in podlaga, da se prične z nezadovoljno strukturo ali volilnim telesom politično delovati, kot ljudsko gibanje za spremembo družbenega sistema!

Prav "UPOR" zoper "politično oblastniško strukturo in farso" ter vsiljevanje ljudem nepoštene volitve je prava podlaga in razlog za politično akcijo (organizirane civilne družbe - ne političnih strank)!!!

To akcijo pa ni sposobna izpeljati nobena politična stranka, ampak ljudsko gibanje za spremembe družbenega sistema in poštene volitve, ki jih bomo omogočili le s spremembo volilne zakonodaje!

Udeležba na volitvah pod 40 % pomeni, da volitve niso legitimne in demokratične, zato jih ljudsko gibanje za spremembe (ki ga predstavlja volilno telo, ki se volitev ni udeležilo in se politično organizira, kot nestrankarsko gibanje SUS) ne priznava za veljavne!


http://www.publishwall.si/sprislan/post/321365/nasa-skupna-pot

Izvor nasilja

Bistvo med novim in starim družbenim sistemom
#1
Srečko Prislan
Srečko Prislan
Objavil/a 2017-07-11 17:51:46 (Jul 11, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Smisel življenja
Razpad SFRJ
Žrtve sistema
Sistemska prevara
Kriminal in ne-morala
Resnica
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
februar 2020
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj