Članek
Nedvomno je!
Objavljeno Aug 21, 2016

Delu in ljudstvu - čast in oblast!

Svobodo, srečo in napredek vsakega posameznika in njegove družbene skupnosti, kot celote  je mogoče zagotoviti le z družbenem sistemu, ki temelji na humanih moralno-etičnih vrednotah in v katerem sodeluje vsakdo kjer živi in dela - brez izjeme!

Nedvomno je, da obstoječi družben sistem temelji na nehumanih moralno-etičnih vrednotah, zato se širi kriminal in korupcija, kot gobe po dežju in posledično imamo vse večje nasilje oblasti (zmanjševanje človekovih pravic) in večanje revščine večine !

Nedvomno je, da smo v bivšem sistemu in državi skupaj gradili in razvijali velika podjetja, ki so sposobnosti naših delavcev in strokovnjakov ponesla v svet, doma pa omogočila dostojno življenje, varnost in razvoj večine prebivalstva - skratka imeli smo uspešen razvoj gospodarstva in blagostanja prebivalstva.

Nedvomno je, da smo v bivši državi vsi skupaj gradili svojo domovino in uspešen razvoj, dokler se ni politika ali ZKJ oz. ZKS v borbi za privilegije oblasti oddaljila od ljudi (totalno prisvojila oblast) in sprla narode ter zablokirala razvoj, zaradi svoje nesposobnosti in egoizma vladanja na osnovi katerega so kvazi komunisti (s pomočjo tujine) načrtno realizirali kontrarevolucijo in okradli lasten narod za zadovoljevanje svojih egoističnih interesov in potreb vladanja v škodo večine prebivalstva Slovenije!

Nedvomno je, da po kontrarevoluciji (spremembi družbenega sistema – načrtni prevari naroda) in oblikovanju samostojne države Slovenije, ni šlo za samostojnost, suverenost in napredek naroda ali države Slovenije, temveč je šlo in gre za načrtno krajo premoženja večini prebivalstva in učinkovito (izkoriščanje večine z) zlorabo obstoječega sistema in države Slovenije od vseh novo nastalih političnih strank (strankokracije), da si tako v celoti legalno prisvojijo vse pristojnosti oblasti delovnih ljudi. Bistvo osamosvojitve in sprejete zakonodaje je legalizacija kraje ter sistematično uničevanje novo nastale države in samobitnost lastnega naroda, zaradi zadovoljevanje svojih egoističnih interesov vladanja, kot je šlo na primer v bivši državi Jugoslaviji!

Nedvomno je, da je obstoječi družben sistem (parlamentarne stranko-kracije) s pomočjo cerkve najbolj učinkovit za stopnjevanje izkoriščanja poštenega in delovnega človeka (nadaljevanje legalne kraje ali privatizacije s pomočjo tujine ali mednarodnih institucij), stopnjevanje nasilja in razvoja policijske države (z razvojem represivnega parata), ki ščiti le izkoriščevalski režim (obstoječi družben sistem) in strukturo na oblasti. Zato se preko obstoječega sistema lahko uspešno ropa in razprodaja narodno kulturno dediščino in gospodarstvo z naravnimi dobrinami ter ustvarja ostale pogoje za nadaljnje zločine na račun vedno večjega izkoriščanja brezpravne množice delovnih in poštenih ljudi, ki se jih prisiljuje (brez vizije in perspektive) v revščino in samouničenje (ali vojno).

Nedvomno je, da je samobitnost in razvoj slovenskega naroda v samostojni (policijski) državi Sloveniji in v obstoječem družbenem sistemu nima nobene perspektive, temveč je le legalna zloraba obstoječega družbenega sistema in lastnega naroda s strani samozvane oblastne elite (ali mafije) na oblasti, da za vedno uniči samobitnost in kulturo slovenskega naroda in skupaj z mednarodno birokratsko-tehnokratsko mafijo pelje Slovenijo in slovenski narod v vojno in uničenje.

Vsa navedena dejstva in razlogi so podlaga za radikalne spremembe družbenega sistema v smeri razvoja neposredne demokracije v katerem slovenski narod ponovno prevzame v svoje roke vse vzvode oblasti ter odpravi vse klasične izkoriščevalske institucije, ki tvorijo policijsko državo in nehuman stranko-kratski družben sistem, ki je podlaga za legalno krajo ter veleizdajo lastnega naroda na račun delovnega in poštenega človeka.

Le prebujen in osveščen posameznik, ki nase prevzema popolno osebno odgovornost za svoje življenje, v sodelovanju z drugimi delovnimi in poštenimi ljudmi, se lahko zoperstavi splošnemu kaosu in zločinu, ki ga načrtno ustvarja parazitska birokratsko-tehnokratska struktura (stranko-kracije) na oblasti po navodilih psihopatov iz tujine in na podlagi zadovoljevanja lastnih egoističnih potreb ter interesov vladanja na račun (omejevanja osnovnih človekovih pravic in izkoriščanja) brezpravne množice delovnih in poštenih ljudi.

Prav zaradi navedenih dejstev in razlogov potrebujemo nov družben sistem Bio-humanizem, ki je utemeljen na novih pozitivnih vrednotah življenja.

Bio-humanizem je zato po svoji vsebini namenjen vsem, saj neposredno ozavešča, usposablja in omogoča enakopravno sodelovanje vseh delovnih in poštenih ljudi, da z neposredno demokracijo ponovno prevzamemo odtujeno oblasti ter resnično postanemo "na svoji zemlji svoj gospodar" in si tako sami zagotovimo vse pogoje za sožitje, zdravo in srečno življenje ter uspešen skupni napredek in razvoj vsekega posameznika in nove svobodne družbene skupnosti, kot celote!

Delu in ljudstvu - čast in oblast!

 "OPTIMIZEM + REALIZEM + MODROST = BIO-HUMANIZEM !!!"