Članek
Zakon ulice
Objavljeno May 10, 2016

Ulica ne rešuje, temveč ustvarja probleme!

"Po zakonu ulice, 

se ene barabe in kriminalce zamenja z drugimi"

Upravičeno je vedno več nezadovoljnežev in tudi bleferjev ter provokatorjev na socialnih omrežjih, itd, ki pa nimajo nobenega konkretnega predloga za pozitivne spremembe, temveč le pozivajo na ulice in k nasilju ali delovanju, kjer velja zakon ulice!

Ulica še nikjer in nikoli ni rešila nobenega problema, ker je vedno samo politično organizira-na in motivirana, da se nekomu maščuje ali ga nasilno izloči, ne pa da pokaže pravo pot skupnega razvoja in prosperiteto ali napredek  za VSE!  

 

"Menjati je potrebno družben sistem v katerem je nagrajen deloven in pošten človek, ne pa barabe, lopovi in kriminalci!" Brez sprememb družbenega sistema so posledice protesta na ulici, le da:

»Ene barabe in kriminalce zamenjajo drugi«

in to običajno tisti, ki so bili na ulici najbolj glasni in nasilni, saj so običajno plačani organizatorji protestov, ki ščuvajo (in izkoriščajo) množice zaradi lastnih koristi (ne pa za pozitivne spremembe v korist ljudi)!

ULICA ŠE NIKOLI NI REŠILA NOBENEGA DRUŽBENEGA PROBLEMA, TEMVEČ JE PROBLEME LE ŠE POVEČALA!!!

TISTI, KI NAJBOLJ RAGRAJAJO DELAJO TUDI NAJVEČ PROBLEMOV IN TO SAMO ZATO, DA BI SE NA OSNOVI PUNTA (MNOŽICE) OKORISTILI IN PRIŠLI DO PRIVILEGIJEV OBLASTI!  

 Izkušnja iz preteklosti!

 »ZAČELO SE JE 199O Z OSAMOSVAJANJEM, KJER SO OSAMOSVOJITELJI OSVOBODILI SEBE, POSTAVILI DRUŽBEN SISTEM PO SVOJI PODOBI IN POKRADLI DRUŽBENO PREMOŽENJE ALI OKRADLI LASTEN NAROD!!!!

Za vsako stvar je potrebno uporabljati tudi glavo, če ne, si običajno kmalu brez glave ali v razmerah kjer ti glava nič več ne koristi (ker je vredno manj kot pečena svinjska glava), saj dominirajo nasilneži in posledično nastopi nasilje in kaos!

Nasilje in kaos ali konflikti, pa nikoli ne koristijo delovnim in poštenim ljudem, temveč le nasilnežem, ki si s silo prisvajajo vse, tudi TEBE za lastne interese in potrebe!!!    

 

 POTREBNA JE ORGANIZACIJA CIVILNE DRUŽBE:

 »ZA NOV DRUŽBEN SISTEM PO MERI POŠTENIH IN DELOVNIH LJUDI«,

 NE ZAKON ULICE in NASILNE HORDE oz. celo NASILJE PLAČANCEV, KI NAČRTNO UNIČUJEJO PREMOŽENJE ALI SI S SILO PRISVAJAJO PREMOŽENJE DRUGIH DELOVNIH IN POŠTENIH LJUDI !!!

  Prava organizacija civilne družbe se prične pri TEBI in povezovanju s prijatelji, kjer se jasno definirajo skupni cilji in aktivnosti za dosego teh skupnih ciljev, ki koristijo vsem!!!(KLIKNI)