Prijatelji (3)
Diskretna Arnika
Testni Url
Spremljevalci (1)
TOMOS Rezervni Deli PSC KRMELJ

Na tem zidu še ni objav.

O zidu:

Lastnik zidu: Športno društvo Javor

Tip zidu: Osebni zid

Kreiran: 29.08.2013 06:19 (Aug 29, 2013)

O društvu

Naš začetek sega v prejšnje tisočletje, natančnejše v leto 1998, kar pomeni, da imamo za seboj kar nekaj izkušenj. Smo kot  ¨tavžentrožca¨, dobri na mnogih področjih.

Brez samohvale pač ne gre. Za nami so šahovski in nogometni turnirji, pohodništvo imamo  zelo radi, kot krono uspeha pa  štejemo, da je v naši Šoli dviganja uteži zrasel Luka Nejc, najboljši v Sloveniji v zadnjih desetih letih. V šoli na Javorju, kjer smo imeli prostore, je pričel s spoznavanjem osnov tehnike dviganja uteži in že po dveh letih prerasel naše okvirje in pričel tekmovati za KDU Olimpijo s katero imamo odlične prijateljske vezi. Oglejte sivideo.

Lani smo na hribu Gradišče, neposredno nad nami,  kjer je močno pozitivno energijsko polje postavili mandalo. V četrtem stoletju pred našim štetjem so tu prebivali Kelti.


Slika mandale

Člani postavimo kamen v mandalo, ga pustimo štiri tedne tam in ga nato odnesemo domov, kjer nam oddaja pozitivno energijo.

Tako se pa od nas vidi Javorje. 


Slika Javorje

Naši člani so poznavalci zelišč in zato ob vonju in okusu Javorske čajne mešanice  čutila kar zaigrajo.
Bio maline, robide in smrekovi vršički, pa s pravo mero žganja spodbudijo čutila, tavžentroža v žganju pa prežene še tako nadležne trebušne težave.Slika čaji

Živa izvirska voda je pravi biser narave in z veseljem jo pijemo.

Badbinton igramo v Trzinu, saj so igrišča v bližini preveč zasedena. Ravno zaradi tega je želja po lastnem igrišču vedno večja, da bi ob sproščujoči igri uživali v neokrnjeni naravi.

V neokrnjeni naravi pa oddajamo urejene prostore za piknike, z možnostjo ulova postrvi.

Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj