Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 21. do 27. septembra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi priwww.horoskop.si.

Podgana

Teden vam bo naklonjen, tudi če nimate planiranega konkretnega oddiha. Zrno modrosti bo prineslo zanimive iztočnice napredovanja. Odločili se boste in naredili prerez na poslovnem ali finančnem področju. Ljubezenska sreča bo na strani pogumnih in samozavestnih. Obdobje bo prineslo mnogo plodnosti in globokih pogovorov. Razneženi boste in zelo skrbni do svojih najbližjih. Romantičnega namiga pa ne boste opazili, vse dokler se ne boste dobesedno zaleteli vanj. Morda bi bilo smiselno bolj odpreti oči in spustiti v svoje življenje nove ljudi.

Vaš ključ: Ne omahujte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: karmin rdeča

Bivol

Pred vami je naporna prva polovica tedna, v kateri se boste morali resnično izkazati, ne da bi pri tem imeli veliko pomoči. Še tisto, kar vam bodo obljubljali, se bo s težavo zgodilo. Trenutno nimate tako trde kože, kot si mislite, marsikaj vas lahko iztiri, saj boste pod vplivom energij, ki se bodo kopičile bolj občutljivi kot po navadi. Še težje pa se boste v odločali, saj bo veliko razlogov za in proti. Dogodek, ki se ga ne boste razveselili, bo otežil vašo komunikacijo, tudi v krogih, kjer se dobro razumete. Konec tedna vam bo najbolj naklonjen na ljubezenskem področju, kjer boste imeli srečo tudi samski.

Vaš ključ: Postavite se zase!

Barva v kateri se boste boljše počutili: bela

Tiger

Vaše besede odmevajo in to vam je všeč, saj radi poudarjate svoje zamisli in se postavljate v ospredje. Le popazite na zdravje, vsekakor se lahko odločite za nekaj več razgibavanja. Oseba, ki ste jo nedavno spoznali, vam ne bo šla iz glave. Občutek vam govori, da ni ravno najbolj nedolžno bitje na svetu, vendar je po drugi strani tudi zelo privlačna. Prepustite se ugodnemu vplivu, ter si ne dovolite, da bi nekdo manipuliral z vami. Posel in finance bodo v mejah normale, kljub temu pa se lahko pojavi nekaj napetosti, ko si boste dolgoročno planirali določene zadeve. V zadnjih dneh tedna previdnost ne bo odveč.

Vaš ključ: Prebudite se!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo zelena

Mačka

Teden, ki je pred vami bo razgiban. Hitro in uspešno se boste odzvali v situacijah, ki od vas zahtevajo razumsko reagiranje in sklepanje, zato pa boste toliko bolj okorni pri čustvenih zadevah. V ljubezni potrebujete takojšen odgovor na svoje dvome, tudi če morda ne bo takšen, kot si ga želite slišati. Vztrajali boste in poskušali na vsak način razčistiti določene situacije. S prijatelji se boste odlično razumeli, saj bodo ves čas pripravljeni na zabavo in razne adrenalinske podvige. Prebudili boste otroka v sebi, kar vam bo omogočilo nov zagon.

Vaš ključ: Ostanite zvesti!

Barva v kateri se boste boljše počutili: svetlo modra

Zmaj

V tem tednu se vam obetajo prijetne in neprijetne spremembe. Zdrav način življenja in pozitivno mišljenje bosta dobri popotnici za napredovanje na več področjih vašega življenja. Seveda boste svojo srečo iskali v delu in delovnih obveznostih, ki vas lahko tokrat tudi utrudijo. Pomembno bo, da naredite načrt in se razrešite tistih vzorcev, ki vas tako zelo bremenijo in blokirajo pred napredkom. Konec tega obdobja vam prinaša svežino in sprostitev. Teden bo vplival na vaša čustva, težko se boste sestavili, še posebej v zadnjih dneh, ko boste na preizkušnji.

Vaš ključ: Ne pretiravajte!

Barva v kateri se boste boljše počutili: temno rdeča

Beri dalje...

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 21. do 27. 9. 2015 • Napovedi • S

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 21. do 27. septembra 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo...