Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni od 17. do 23. septembra 2015.

Oven

Tisti, ki ste v zvezi, boste občutili polno mero ljubezni in strasti. Predanost partnerja bo ključen dejavnik za vaše dobro počutje, rezultat česa bo uspeh na vseh področjih. Samski, izstopite iz svoje klasične vloge in si privoščite kanček drznosti. Neuslišana plat življenja je posledica zadržanosti.

Bik

Neuslišana čustvena plat življenja je posledica zadržanosti. Izstopite iz svoje klasične vloge in si privoščite kanček drznosti in tveganja. Lahko se zgodi, da boste nad rezultatom prijetno presenečeni. Tisti, ki ste vezani, partnerju brez oklevanja zaupajte svoje želje in stališča, kljub užaljenosti.

Dvojčka

Opazili boste, da se partner pred vami počasi umika. Razlog za takšno obnašanje so skrivnosti, povezane s težavami njegovih staršev na področju zdravja in financ. Za samske bo ta teden pravi za sprejemanje odločitev na področju ljubezni. Vse odločitve imajo možnosti, da se izkažejo kot optimalne.

Rak

Vaše ljubezensko življenje trenutno stagnira. Ljubezen je tiha, bolj mrtva kot živa, medtem ko so odnosi do prijateljev živahni. Čim prej popravite nastalo situacijo, da bo ljubezen pred prijateljstvom. Tisti, ki ste samski, se raje posvetite sedanjosti in pozabite na pretekle neuspešne čustvene odnose.

Lev

Na čustvenem področju vas čaka sreča. V odnosu se bosta ponovno pojavila toplina in spoštovanje. Vez, ki vaju s partnerjem povezuje, se bo poglobila in utrdila, če boste znali dobro sprejemati in vračati. Samski, ne stojte križem rok, ampak čim prej zapustite prag svojega doma in se podajte na lov.

Beri dalje...

Ljubezenski horoskop od 17. do 23. 9. 2015 • Napovedi • Sensa.si

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni od 17. do 23. septembra 2015.