Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Podgana

V prvih dneh tedna, ki je pred vami vas čakajo zanimivi dogodki. Razvedrila vas bo tudi skupinska vadba, kjer imate samski celo možnosti, da spoznate novo prikupno osebo. Pravo razpoloženje vam bo povrnilo zaupanje v samega sebe. Z lahkoto se boste soočili tudi z najbolj napornimi nalogami in ljudmi, ki bodo od vas ves čas nekaj zahtevali. Postavite se zase in za svoja stališča, v nasprotnem primeru vas bodo pohodili. Čustveno življenje bo dobilo prave barve v drugi polovici tedna in odločili se boste za nekaj novega in svežega, še posebej tisti, ki na tem področju že dlje časa nihate in se odločate.

Vaš ključ: Bodite vztrajni!

Barva v kateri se boste boljše počutili: rdeča

Bivol

Glede na vaše trenutno psihično stanje in energije vam prvi dnevi v tednu ne bodo najbolj pisani na kožo. Težko se boste osredotočili na glavnino problemov, kar vam lahko povzroči manjše nevšečnosti. Kljub temu glavo pokonci, saj se vam že v drugi polovici tedna nakazujejo boljše možnosti za uspeh. Tudi partnerstvo bo deležno pozitivnega pridiha in veliko romantike. Samski boste morali še nekoliko počakati, saj so okrog vas le osebe, s katerimi nikakor ne bi mogli dolgoročno funkcionirati. Podajte se raje na kakšen izlet, ali pa enostavno uživajte v družbi svojih prijateljev.

Vaš ključ:Bodite optimistični!

Barva v kateri se boste boljše počutili:zelena

Tiger

Prva polovica tedna vas bo vodila v manjšo zmešnjavo na vseh področjih, še posebej na poslovnem, kjer boste s težavo sestavili zadeve v pravi smeri. Nakopičile se vam bodo zaostale obveznosti, borili se boste s svojim egom in ne boste dovolili, da vam kdo priskoči na pomoč in vas usmeri na pravo pot. Veliko lažje vam bo v drugi polovici tedna, ko lahko pričakujete tudi podporo prijateljev. Jasno vam bo postalo, da lahko s skupnimi močmi veliko lažje pridete do cilja. Na ljubezenskem področju bo ustaljeno. Hrepeneli boste po intenzivnih pogovorih.

Vaš ključ: Hrepeneli boste po vznemirjenju.

Barva v kateri se boste boljše počutili:bela

Beri dalje...

Kitajski horoskop: duhovni nasvet in smernice od 24. do 30. 8. • Napovedi • Sensa.

Preberite tedenski duhovni nasvet na podlagi kitajskega horoskopa za obdobje od 17. avgusta do 23. avgusta 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo...